Sakin kalmaya ve kafamı dolduracak şeylere yönelirim. Yürüyüşe çıkarım ya da film falan izlerim. Müzik dinlerim ya da çizim falan yaparım.. Arkadaşlarımdan biri beni sakinleştirmeye çalışır, yanımda olur mutlaka. Gerginliğim azalır yani bir şekilde. kendimi kasmamaya ve bir şeyleri daha iyi nasıl hale getiririm buna odaklanırım🙂 sonuçta yaşıyorsak herşeye bir çözüm elbette vardır. Boşu boşuna germeye kasmaya gerek yok 😀
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet yaşıyorsak , her seyin bir çözümü olur. Çok olumlu düşünüyorsun : )
Sanırım uyuma şansım varsa uyuyorum... Hiç uyanmamayı dilercesine... Tabi uyuma şansım olmadığında ise ağzımı oyalayacak birşeyler arıyorum evde aburcubur, meyve herhangi bir yiyecek mesela havuç veya kraker/galeta... Uzun uzun kemirebileceğim... 🥕🥖
Kendimden uzaklaşmak istiyorum... Düşündükdükçe daha çok rahatsız oluyorum...
"Zaman mı değişti yoksa ben mi Geride kaldı o günler Aklım belli ki karışmış Yüzümdeyse gölgeler Senin için saklayıp sana getirip Anlattığım her şey Artık çok boş geliyor Yalan tüm kelimeler"
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Hımm çok ilginç bende bu durumun tersi mevcut. ben olabildiğince o etkiyi arttırmaya çalışıyorum. İstemedende olsa. Uyku güzel bir kaçış ama uyandığında sihri bozuluyor sanki : )
Yürürken etrafı da izliyorum. Etrafı seyrederken ahlaklı kadınların daima başının önde olması, yere bakması gerektiği öğretisi geliyor aklıma. Sadece önüme baksam çiçeklerin renklerini, etrafda kendi halinde koşturan çocukları, diğer canlıları, bulutların o gün için özel olarak çizdiği tabloyu göremem ki..
Tek kulağımda da modum düşükken dinlediğimde bile mutlaka beni yükselten bir müzik oluyor..
Temiz havayı, rüzgarı koklayıp, içime çekiyorum..
Tüm duyu organlarımı aynı anda uyarıyorum. Beynim de bu sırada beni olumlamaya başlıyor. Bir bakıma kendi kendimle istişare yapıyorum. Bu anlarda karşıma Pers ordusu çıksa geri adım atmam mesela 😂
Böyle anları uzatabildiğin kadar uzatmak gerekiyor. Etkisi de o ölçüde uzun sürebiliyor çünkü..
Bu aralar bana bu hazzı yaşamamda yardımcı olan eşlikçim Mabel❤️ve bu 2 şarkısı..
İlk paragraf için derin bir iç çektim.:/ Müzik iyidir ruhun gıdasıysa dikkat etmek gerekir. O olumlama henüz olmuyor deniyoruz : ) senin adına sevindim. Ahahah pers ordusu mu. onu demeyeydin : ) Bi yaşayayım uzatmayı öğreniriz ele anları. Oo şarkılar için teşekkür ederim
Çok fazla tahıl ve çikolata yerim ki şeker yüksekliğinden nefes alamayacak/bayılacak kıvama geleyim, onla uğraşırken de endişelendiğim şeye yer kalmaz. 😎
Evet ama anlamadığım kelimeler olucak İngilizce, İspanyolca, Rusça... Gibi bu sayede akşama odaklandığım için neyin gerginliğini taşıdığımı unutuyorum.
Sanırım listemi baştan düzenlemeliyim, bunu sevdim... (Bende mide bulantımla hâlâ bu gerginlik üstüne nasıl yemek yiyeceğimi düşünüyordum gerek kalmadı bütün gece bu sözleri düşüneceğim... Teşekkür ederim bayım)