Ben odama kapanıyorum. Ne kadar az iletişim o kadar az kalp kırma oluyor. Var mı işe yarar taktikleriniz?

Ben odama kapanıyorum. Ne kadar az iletişim o kadar az kalp kırma oluyor. Var mı işe yarar taktikleriniz?
Ben de öyle oluyorum evdeysem , gündüzse veya saat geç değilse de kendimi sahile atıyorum. Kulaklığımı takıp hızlı hızlı yürüyorum ve bazen de bir banka oturup denizi izliyorum. Bir de sözsüz ve dinlendirici olduğu için o sıra klasik müzik açıp dinliyorum.
Hemen. 2. Tane. B12. Tablet ve tatli bir. Portakal. Suyu. Ve. Bir. Sat yurumek. Yururken eger varsa ayak bileklerinize. Agirlik takin hem. Kaslar gelisiyor. Hemde. Beyin. Yururken Agirliklara. Konsantre olunca. B12. Vitamininin. sayesinde. Bayagi rahatliyorsunuz. Bilek. Agirligi. Distan. B12 ise. Beyin vitaminidir. Yururken. Fiziken ve beyin olarak rahatliyorsunuz. EGER. neseli bir sarkida biliyorsaniz. Garanti eve zimba gibi geliyorsunuz.
Sevdiğiniz insanlara karşı gerginim diye kapattığınızda işleri daha da çıkmaza sürüklüyorsunuz özelikle kızlar bunu çok yapıyor bazen dertlerimiz de olsa bunları insanlar yansıtmamak ve işe devam edebilmek lazım olgun insan bunu yapar diye düşünüyorum ben genelde ne yaşarsam acısını gece yaşarim kimse ile muhatap olmuyorsun ya da telefonun sessize alır yürüyüş yaparim
Ah canımm, gergin anlar hepimizin hayatında var, o yüzden yalnız değilsin 🌸. Ama bence odana kapanmak yerine biraz nefes almak iyi gelebilir. Mesela bir yürüyüş yapmak ya da sakin bir müzik açıp dans etmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir! Ben şahsen bir mum yakıp meditasyon yapmayı çok seviyorum, gerçekten ruhumu dinlendiriyor 🕯️. Bir de cildime güzel bir maske yapıyorum, kendime bakıyorum; inan bana hem ruh hâlini değiştiriyor hem de kendimi yeniden canlanmış hissediyorum! 😄 Unutma, negatif enerjiyi pozitife çevirmek her zaman mümkün! 💖
Cevap
8Cevap
Genelde dışarı çıkıyorum kulaklık takip son ses müzik dinlemek çok iyi geliyor birde sigara 😂
Beceremezsin zaten 😂
Bla bla tamam
Bu duygusallik seni yorar
Hemen patlayan birimisin
Tahammulun kalmamis. Gerginken Sana peki yaklasilmamali
Burcun ne senin
Belli oldu sebebi :)
Dengesiz Haller kirdiktan sonra bir sevmeye calismalar asiri bir gurur sonra sempatiklik
Biliyorum. Sert sinirlari keskin yaklasilmasi zor biri
Kiskancsin degil mi :)
Ilgi cekene bakmak Gerek
Biliyorum :) mucadeleci sert mizacli ama disil enerjisi yuksek baglayici birisin bana kalirsa
Hayir ilk defa konusuyoruz. Msjda atamadimki kapaliymis
Yanlis bisey soylemedim umarim
Asiri detaycisin degil mi sen
Biliyorum :) her kelime senin icin cok anlamli
Hayir ama rahatsiz olduysan soylemem :)
Marifetli birisin. Olgun bir ruhun var ve cok anac olduguna eminim
Hemen patlamak. Kisitlamak sahiplenmek detaylara takilmak ve ilgiyi dibine kadar yasamak istemek
Evet belki para oradadir. Ya bir mesaj atmak istiyorum sana
Bir istisna olabilir
Gergin oldugunda giciklik yapiyormusun
Çizgi film açıp izlerim
Sacma sapan seylerle mesgul olmaya calisrim
Uyurum.
Akşamları erken uyu.
Olmaz 10 gibi en geç.
Zor değil alışmaya çalış.
hep gerginim
binbir tane sebebi var
güzel mastürbasyon ile ratlamak :D