Kişilik & Karakter Çocukken yaptığın en efsane yaramazlık neydi? userlovedark Takip Et Xper 3 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl cinselik ne alaka nayse ben babamın kafasında lamba kırdım🤣🤣 Çocukken yaptığın en efsane yaramazlık neydi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. yaramazlık yapmadım 0 0 Yorumla
IF34RL3SSI Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Beyaz çarşafi üstüme alıp ailemi korkuturdum hayalet gibi 1 2 Yorumla userlovedark 1 yıl inandılarmı peki Yorumla IF34RL3SSI 1 yıl Yok da korkuttun 🤣 Yorumla
parçaçı10 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 66% 1 yıl Cisim varken bianda eve girip koridorda soyunarak tuvalete kosuyordum. Babannemin annesi sağdı o zaman gözümüze sokaydin demişti hoşuma gidip dibinde sallarken gülmekten gevşeyen kaslarım ile kadının üstüne isemistim yanlislikla 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Asansöre bindiğimde kat aralarındaki duvara işerdim 1 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Çocukken uslu bir çocuktum ya ben sonradan açıldım :) 1 0 Yorumla
Önemsizbirisix Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kuzenimle ayıpcılık oynuyorduk wğmdğsödğsçsş 3 6 Yorumla VeryWell 1 yıl doktorculuk gibi mi Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Kuzen yeniden oynayalım demez umarım Yorumla Önemsizbirisix 1 yıl @Bay_Nutella Diyemez 6-7 yaşında falandık Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Aklına geldikçe gülümsersin Yorumla Deli1deli 1 yıl Ayıpçilik ne hkshsjjs Yorumla userrr1818 1 yıl Ayıpçılık ne Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Ben daha dun ne yaptigimi hatirlamiyorum 2 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Komşu kızıyla evcilik oyunu 🙄 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı. Ayyy korkulur senden valla 😮😧 1 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı. Doktorculuk 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Gözlemlemek 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. çıplak yüzmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
yaramazlık yapmadım
Beyaz çarşafi üstüme alıp ailemi korkuturdum hayalet gibi
inandılarmı peki
Yok da korkuttun 🤣
Cisim varken bianda eve girip koridorda soyunarak tuvalete kosuyordum. Babannemin annesi sağdı o zaman gözümüze sokaydin demişti hoşuma gidip dibinde sallarken gülmekten gevşeyen kaslarım ile kadının üstüne isemistim yanlislikla
Asansöre bindiğimde kat aralarındaki duvara işerdim
Çocukken uslu bir çocuktum ya ben sonradan açıldım :)
Kuzenimle ayıpcılık oynuyorduk wğmdğsödğsçsş
doktorculuk gibi mi
Kuzen yeniden oynayalım demez umarım
@Bay_Nutella Diyemez 6-7 yaşında falandık
Aklına geldikçe gülümsersin
Ayıpçilik ne hkshsjjs
Ayıpçılık ne
Ben daha dun ne yaptigimi hatirlamiyorum
Komşu kızıyla evcilik oyunu 🙄
Ayyy korkulur senden valla 😮😧
Okul duvarina işemek
Evcilik oynamak