Kizlar esiniz sizin yaninizdayken annesine sarilsa opse kiskanir misiniz ;)?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiskanirim. Yani öptü diye kiskanmam da optugunu kiskanirim. Yani annesi tabi opecek sevecek benden daha cok 9 ay karninda tasimis tüm derdini tasasini cekmis o yasa getirmis evlendirmis tüm sikintilarina katlanarak. Operde severde analara ne yapsak azdir. Ama onu öperken keşke benide öyle bopseydi sevseydin deger verseydi diye kiskanirdim yani. Ya en iyisi fazla yapmasin benim yanimda öyle. Bende isterdim yani banada o şekilde ilgi sevgi göstersin
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsun ama orda o an bende isterdim. Yani daha sonra daha fazlası değil orda o an aynisini
Cevap sahibi+1 yılAynen tabiki ayıp ama napayım canım çeker işte kiskanirim. O yüzden diyorum ya fazla yapmasin. Ama saygım tabi vardır. Anasını sevsin opsun benim yanimda da olsun ama bilsin ki bana da yazik o an yani.. mümkünsebonu düşünerek davransin ve fazla benim yanımda öyle olmasın
Cevap sahibi+1 yılYok canım ne abartacam. Tek o an benim ne hissetigimi bilsin yeter..
Cevap sahibi+1 yılAyy bulunduruyoruz ki herhalde lafim cikmaz ona. Sadece napalim öyle bir kiskanma gibi bir durum olabilir diyorum yani.. yoksa bisey dememde zaten hele biliyorsa hiic sorun yok :))
En İyi Cevaplar
+1 yılYok daha neler. Annesi o onun. Öpecek tabi. Bende öperim oda öpsün. koskoca ana :)
354 Yorumla- +1 yıl
yook yok sude haklı kaatılıyorum ona :)
kıskanan kız varsa çok salaktır öpecek tabi ana gibi yar olmaz o ana o adamı 9 ay karnında taşıyo yemiyo yediriyo giymiyo giydiriyo napacak adam sizimi el üstünde tutacak
11 Yorumla
soruyu yanlış sormussun.. kızların annesi ile öpüşünce kıskanırlar kendi annemizle öpüşmek normal zaten
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
288
Cevap
19Cevap
+1 yılDaha neler. Benden cok annesine sarilmak hakki degil midir zaten? Onu dogurup buyuten boyle yetistirip aile kurmasinda ornek alinacak kadin ki daha sayamadigim neler neler...
11 Yorumlahıcbı evlılık eşi anneden kıskanmaz kıskanıyorsa ıkı ıhtımal var ya o eş anneden kıskanacak kadar manyak ruh hastası buda yol yakınken henuz cocukta yokken dön kurtul demek :) ya da oyleymıs gbı gosterecek kadar gosterıs budalasıdır. anneden kıskanılmaz.
03 YorumlaEvliliğin ilk zamanları kıskanmalar, oluyormuş annem bile söyledi yani demek ki herkeste oluyor, ben büyütecek biri değilim tabiki de öper annesi ne var bunda ayrıca sadece onun değil benim de annem olucak. ayrıca beni daha çok sever dolayısıyla biz sarmaş dolaş oluruz sonra o bizi kıskanır askim:D :D alırım elindennnn
02 YorumlaHayir kiskanmam kiskanmakta nesi bende anneme sarilip operim hosuma bile gider icinde anne sevgisi olan bir erkek kadinini daha cok sahiplenir erkekler ilk sevgiyi anneyle byle. be biisee dusunulmesii sacmmaa
01 YorumlaTabiiki hayir annelerde erkeklerin ilk aşkıdır, hatta önem veriyor diye sevebilirim
11 YorumlaKıskanmam sonuçta annesi hatta kaynanama sende beni öp derim kızı gibi sevmesini isterim benimde. Hee ama eşim annesiyle benle ilgilendiğinden daha çok ilgileniyosa yakarım çırasını 😂 kıskançlık değil bu değer görmemektir..
01 Yorumlabencede sıkıntı olmaz heralde sonuçta onun annesı benımde annem
13 Yorumla
+1 yılAnnesini ablasini kizkardesini öpüp sevmeyen deger vermeyen insan esinede deger vermez. Anneler babalar bizim canlarimiz onlara saygi duyulmali ve sevilmeli
11 YorumlaÖpsün tabi annesi ama çok düşkün olmasını istemem aşırı düşkünse kıskanırım. En çok bana göstersin ilgisini sevgisini. Sadece bana değil ama en çok bana.
010 Yorumla
+1 yılBen bunu anlamiyorum Kıskanılıcak bir durum yok bence çünkü o onun annesi esinin yeri ayri annesinin ayri hem kizinda annesi sayiliyor artik bunda kiskanilcak kizicak bise yok hem hosuna bile gider bence
04 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim :D
- +1 yıl
:D:D
+1 yılAnnesi olmasa nerden bulucaktı o kocayı? :) Yok canım anne hakkı ödenmez derler ya hani sokulun sizde öpün kıskanmayın gelinler söyliyorumda bakalım ben ne yapıcam :P
03 Yorumla- +1 yıl
azcık :)
Hayır canım. Öpmese sarilmasa kizarm asıl. Annesi o.
12 YorumlaHayır tabiki hoşuma gider annesine olan sevgisi. Insan ailesine nasıl ne kadar bagliysa kurduğu yuvayada kadar bağlı olur.
13 YorumlaMantıksız, biri eşi, diğeri annesi.. ilgisiz davranıp, sürekli annesi ile ilgileniyor öpüyor.. eşine yapmıyorsa.. yanından ayrılmıyorsa, ilişki zedelenebilir..
05 YorumlaAsiri kiskanc olmama ragmen asla kiskanmam mutluda olrm yani tam tersine bana ole sarlp opmuyosada cok. pis trip atarm olumune trip atarm yani huyum pistir.
01 YorumlaAmannnn erkeğimi paylaşamam ;)) ama yaparsa bişey yapmam o durumda yahu sonradan dudak büzerimmm banada banada der gibiiii :))))
11 Yorumlakıskanırım. çok kıskanırım hemde. öpsün, öpmesin demiyorum. hobi olarak yine öpsün. asdf ama ben yanındayken yalnızca beni öpebilir. :/
hem evli adam öyle annesine yapışıp öpmek nedir ya. bayramdan bayrama bi' elini öpsün yeter işte. :/ asdf03 YorumlaAsla kıskanmam 9 ay 10 gün karnında taşıyıp ağrısını acısını çekecek tabi ki de öper evladı o onun yarın bir gün bizde anne olacağız saçma anneler kıskanılmaz
00 Yorumla
+1 yılTabiki de hayır daha neler annesini benden çok sevmeli. sevinirim tam tersine anneler kutsaldır ve bir gün bende anne olucam oğlum olursa ve eşini benden çok sever ve o kıskabıyor diye öpmezse çok içime oturur
00 YorumlaTabiki annesi sonuçta öpecek tabiki. Takmam ama sonra ona derim anneni de öpmüştün sen falan deyip dudak büzerim ama şakasına tabiki :)
02 Yorumla
+1 yıltabi ki hayır. :)) bnmde çok hosuma gider annesini hala seviyor demektir ayrıca onun annesi benimde annem demektir.
01 Yorumla
+1 yılYorumkari okuyarak guldum su bn kiskanirim diyen kizlarin haline valla prenses saniorlar kendilerini bu kizlar
01 Yorumla
+1 yılTabiki kıskanmam söz konusu bile olmaz onun annesi benim de annem sonuçta. Annesini öptükten sonra ayrı da öper beni :D
01 Yorumla
+1 yılKoyun koyunada yatsınlar nolacak onu yetiştirmiş büyütmüş o yaşa getirmiş çok özgüvensiz hareketler bunlar
01 YorumlaKıskananlar mutlaka var ama , ruh hastaları onlar. Aynı şekilde kıskana annelerde var, Allah sabır versin.
01 YorumlaYok ya niye kiskanaykm. O ananin elleri opulur. O kocayi gece ben opebiliyorsam o anne dogurdugu icindir. Opsun evladini hakki :)
03 YorumlaYo neden kıskanayım şu an sevgilimin annesi geliyo misafir olarak ağrılıyorym. Ve bn sevdiğim çocuğu doğuran büyüten anneyi. nasıl kıskanırım :)
01 YorumlaAhahahahahahahaha daha neler mına ahahahaha annesi mk ahahahaha buna 1ay gülerim artık hiç oralı olmam 24saat öpsün dursun agahagahfsa
02 Yorumlakıskanan çok ama ben kıskanmam annesi sonuçta hem benimde saygı duymam gerekir bundan mutlu olmam gerekir annesine saygı duyan sevgisini belli edebilen birini seviyorum diye
01 Yorumla
+1 yılhayır sonuçta ilk aşkı o saygı duymak lazım analara ne yapsak az onları çok mutlu etmemiz lazım çoook
01 YorumlaKıskanırım heralde daha önce kiskanmadim annesinden aksine kendi annemden kıskandim bilmem kiskanirim heralde aşırı kıskancım
03 Yorumla
+1 yılAnnesinden mi kiskancamm -_-
tovbe tovbe boyle bir sacmalik olabilir mi ya.
O kadin onu 9 ay tasisin, yedirip icirsin, buyutsun.
Sonra bide elalemin kizi gelip anasindan mi kiskancak.
Kizlar yapmayin.13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTabi ki kıskanmam. Sonuçta ilerde Allah nasip ederse bende anne olcam, oğlum olsa gelinim kıskancak diye beni öpmese... Hiç hoş değil bence :)
10 YorumlaSevgilimin annesiyle sevgilimden daha iyi anlasiyorum hatta annesini opmesini sarilmasini ben soyluyorum benim icin sorun olmaz tabi ki
10 YorumlaTabikide kiskanmam oyle sacmalikmi olur onun anasi benimde anam benim anam yine benim anam :D saka tamam sustum :D
10 YorumlaOnu doguran kadindan mi kiskanilir hic o olmasa hayata gelemezdi. insanin sevgisi herkese yeter bna da annesine de yeter
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılkıskanırım valla ama sonucta annesı opecek te sarılacakta =) her seyın bır zamanı var bende zamanını beklerım ;))
01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kiskanan öpmesine degildi belki esine verilmeyen/gösterilmeyen ilgiden kiskanir
15 Yorumla
+1 yılAile kavramına önem veriyor demek ki bunu hoşgörüyle karşılarım :))
11 Yorumla
+1 yılAsla aksine hosuma gider. O bir anne daha iyilerini de hakeder yani esim opse bende onu operim annesini sevindirdi diye :)
01 Yorumla
+1 yılAvrupalı olarak... hani bizde o kadar yakınlık yok ya... tuhaf gelirdi ilk başta... sonra alıştım. Aslında güzel birşey... çocuklarım da böyle yapar bir gün inşallah :)
02 Yorumla- +1 yıl
evet inşallah.
+1 yılHiç öyle bir insan olmadım hatta benden annesini öpmeye vakit bulamaz ben biraz anneciyim onun annesi de annem olacağı için kolunun altından çıkmam hiç
03 Yorumla- +1 yıl
ya anne demiyolar mı sonuçta benimki anne onunki dr anne
+1 yılEski sevgilim annemin elini tuttum diye bana hayatımın tribini atmıştı hatırlıyorum da :D, nasıl bu kadar kıskanç olabiliyorsunuz cidden anlamıyorum :D
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılvalla benim sevgilimi annesi hep yanımda öpüyo sarılyo daha bir kere rahatsız olmadım :) öper o anne çünkü :)
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Hayır tabiki. Anası karnında 9 ay taşımış bide utanmadan onu mu kıskancam tabikide öpecek en doğal hakları koskoca ANNE bu ya. Varmış ötesi
01 YorumlaBöyle bir kıskançlık olamaz bile annesini bende öperim o benimde annem :D
07 YorumlaHayir ne kiskanmasi asil opmezse ona kizarim o onun annesi o kadsr buyuten ilgilenen
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılilahi yaa. sen evlendiğinde annene sarılıp öpme o zaman. anne yaaa senin en yüce varlığın.
01 Yorumla eşim olacak kişinin ailesini çok sevdiğim için eşim sarılmadan ben sarılırdım annesine bence
04 Yorumlaeğer bana annesinden daha çok ilgi gösteriyorsa kıskanmam
01 Yorumla
+1 yılKıskanmam ama sürekli annesi (annem) ile olması da bize zarar verir eşi ile annesi arasında denge kurmalı
01 Yorumla
+1 yılÇok saçma niye kıskaniyim annesi değil mi yıllarca büyütmüş bakmış annesi hayatta kıskanmam.
02 Yorumla- +1 yıl
keşke
+1 yılHayır kiskanmam ama anneside onu operse benim de annem geç ordan bende opucem derim :)
01 Yorumla
+1 yılKıskanmam niye kıskanıyım annesi tabi ölsün ama sırf annesi oğlum beni daha çok seviyor der gibi yaparsa itici gelir ama yine kıskanmam yani
02 Yorumla- +1 yıl
Öpsün olacaktı pardon :D
+1 yılDürüst olmak gerekirse kıskanırım. Ama tepki göstermem anne sonuçta. sonuçta onun sayesinde eşime sahip olacağım. Sevgi görsün ki sevgi göstersin
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 808 cevap paylaştı. Yuh yaa sevinirim aksine annesini seviyor saygılı sevgili die :)
05 Yorumla
+1 yılOnu o yaşa kadar annesi getirmiş öper tabi. Asıl öpmezse sorun olur
05 Yorumla- +1 yıl
Ben kiskanirim ama o opmeli
- +1 yıl
:))
+1 yılÇüş kıskanan varsa yuh derim. Hem erkeğin annesine bağlı olması çok güzel bir şey bence.
01 YorumlaYok kıskanmam annesi o onun hatta beraber öperiz benimde annem olacak nası olsa 😊
03 Yorumla
+1 yılkıskanmam tabikide o onun annesiyse ben de eşiyimm sonuçta..
01 Yorumla- Devamını Gör (247)
Devamını Gör(292)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızlar! Eşiniz sizin yanınızdayken annesine sarılsa öpse kıskanır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler