Cam kenarını sahiplenen o arkadaş?

Biz bu kızla yakın arkadaştık olaydan önce. Olay şu sabah geldiğimde cam kenarına geçmiştim, arkadaşım geldi ilk teneffüs yerime geçicem dedi. Ben de bugünlük burada otursam olur mu. Çok ciddi bir tavırla benden izin aldın mı dedi. Ben kalkmadım. Sonra bu kız iki hafta yüzüme bakmadı bile ben başlarda baya bi konuşmaya çalıştım istemiyorum diyince de bıraktım. Bu olaydan önce de sevdiğim bir arkadaşım (okuldan) evine davet ediyordu. Bir ara ikimizde müsait olduğumuz gün gittim buluştuk. Bir selfie çekmiştik paylaştık onu bu arada yakın arkadaşımla ortak bir arkadaşımız. Fotoğrafa cevap olarak" best friendsler😂" diye yazıp dalga geçmiş. Ben de cevap olarak baya uzun bir paragraf yazdım buna sen bana böyle yapıyorsun kac haftadır ben böyle hissettim ayrıca daha önce davet etmişti zaten vs dedim. O da şöyle dedi konu sen değildin aslında ben başka birşeye sinirlendim yakınız diye sana çıkışıyorum hep sevgilimle de öyle en yakınım sizsiniz diye size patlıyorum. Fotoğrafı görünce de sinirlendim. Aynı böyle yazdı ne düşünüyorsunuz nasıl davranmaliyim artik.

Cam kenarını sahiplenen o arkadaş?