Evden bomba gibi çıkıyorum dışarda sıkılıyorum nasıl düzelirim
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
1 yıldemek ki iç huzurun yok maneviyatın eksik ve seni seven insanlar ile beraber değilsin
0152 Yorumla
Soran1 yılKendi ortamım yok işte anlamadım gitti ne zor işler
- 1 yıl
kendi ortamın nasıl bir yer olmalı sana göre
Soran1 yılBak şimdi ben hep ezik büyüdüm değişmek istiyorum bunun için baya adım attım ama herşeyi beraber yapabileceğim kafa yapımda bir dost kimse aramıyor hep ben arıyorum oturalım oturuyoruz güzel ama zorla sanki beni arasınlar sevilmek istiyorum içlerne alsınlar herhangi biri kötü biri değilim ki ama yapamıyorum
Soran1 yılKıskanıyorlar mı yoksa benmi çok enerjisiz geliyorum
- 1 yıl
işte asıl sorun burada insanlardan bir şey bekliyorsun emin ol en yakın arkadaşları olan insanlar bile her zaman yalnız her insan öyledir o yüzden arayışını değiştirmen gerekiyor
- 1 yıl
ikisi de olabilir her şey olabilir bilemezsin
Soran1 yılNe yapmalıyım vaktini alıyorum seninde ama
- 1 yıl
yok almıyorsun ama yazamadım sınavım var da yarın
yani yapman gereken tek şey insanlardan bir şey beklememek bu zor bir şey biliyorum ama bunu başarman lazım
Soran1 yılValla çok teşekkür ederim inşallah sınavınok güzel geçer allah zihin açıklığı versin bana vakit ayırdın
Evet çok zor insan sevilmek istiyor- 1 yıl
amiiin 🥺😭🤲🏻 evet sevilmek istiyor ama sana bir şey diyeyim mi insanların çoğu egoist hep haklı çıkma peşindeşer yani samimi anlamda samimi şekilde seven insan sayısı çooook az
Soran1 yılGerçekten öyle iyi insanlar hep üzülüyor yalnız kalıyor
- 1 yıl
ya her ne kadar böyle değilim deseler de insanlar aslında böyleler bende de var mesela bu yok değil ama ben kore dizilerindeki gibi aşk yaşamak istiyorum 🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Soran1 yılKeşke dizilerdeki gibi olsa ama sen çok iyi kalpli birisin biliyon ku inşallah bulursun
Soran1 yılNerelisin
- 1 yıl
inşallah ısparta sen
Soran1 yılSakarya
- 1 yıl
sakarya mı iyi sizin oranın erkekler uzun boylu oluyor
Soran1 yıl193 üm
- 1 yıl
oha 😳😳
Soran1 yılValla
- 1 yıl
maşallahh 🧿🧿🧿
- 1 yıl
senin en az 175 bulman lazım inşallah bulursun
Soran1 yılTeşekkür ederim nasip bu işler büyük konuşmayayım
Soran1 yılİstek attım
- 1 yıl
dışarıdan da öyle yalnız biri gibi durmuyorsun he asla
Soran1 yılDışı seni içi beni yalnızım
Soran1 yılNe çektiğimi ben biliyorum 16 yaşımdan beri sanayide çalışıyorum babamla küçüklüğümden beri ezik bi çocuk olarak büyüdüm dışardan öyle görünebilirim
- 1 yıl
bulursun bulursun dert etme ama dediğim gibi şu zamanda egosuz insan bulunmaz aslaaaaaaaaaaa
- 1 yıl
Sanayide çalışmak eziklik değil 😡 Allah karşılığını verir isyan etme şükret ki daha güzelleri senin olsun
Soran1 yılSanayide çalıştığım için laf etmiyorum ki babamla çalıştığım için yoksa ben işimi seviyorum
Soran1 yılSenin boy kaç
- 1 yıl
hee aile meselelerini bilemem ama bu sana tecrübe kazandırır çoğu erkek hayat ne demek bilmiyor bu yönden bak bence
- 1 yıl
ben kısayım 165
Soran1 yıl65 gayet iyi bu arada
- 1 yıl
he evet ama bilmem bazen kısa geliyor dlwuwşwjwlw
Soran1 yılAldkaldkska
Soran1 yılPp de fırlama gibi mi duruyorum
- 1 yıl
yo normal insan gibi duruyorsun
Soran1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yılKdkskşxkcşaş
- 1 yıl
🙃☺️
Soran1 yılBenim gözler ağlak biliyon mu sksksk
- 1 yıl
niye
Soran1 yılAğlak derken ağlam gibi
Duruyor Allah öyle yaratmış
Soran1 yılBak değişiyom pp yi bak
- 1 yıl
ağlam ne ya
Soran1 yılboş ver ya üzgün gibi işte
- 1 yıl
anladım gördüm ama bunda bir şey yon bence ama seni rahatsız ediyorsa eğer yüz yogası yapabilirsin
Soran1 yılYapıyorumda aklıma geldikçe pek bi faydası olmadı
Soran1 yılAllaha şükürler olsun sağlığım yernde gerisi yalan
- 1 yıl
bu kadar takılma bence sorun yok ne insanlar çar yüzü yok çok üzücü : (
Soran1 yılEvet şükürler olsun elhamdulillah
Soran1 yılHadi senin sınavın var yat dinlen çok teşekkür ederim çok iyi birisin inşallah yarın ki sınavın çok iyi geçer
- 1 yıl
evet bu dünya boş değil dolu bir dünya o yüzden güzel ameller biriktirip bu dünyadan göç başkasına kendini beğendirmek zordur asla beğenmezler boş ver
- 1 yıl
amiiin müminin kardeşine duası kabul olurmuş Allah razı olsun 😭🤲🏻
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılSenden de Allah razı olsun
- 1 yıl
üzme kendini sende iç huzuru bulacaksın eminim ben buldum huzur islamdaymış sana da tavsiye ederim 😅☺️☺️
- 1 yıl
amiiin razı olsun 🥺🤲🏻
Soran1 yılBen hafızlık yaptım bu arada yarıya kadar geldim ama bıraktım şeytana uydum keşke bırakmasaydım dinimi çok seviyorum rabbim en kısa sürede nasip etsin tek doğru yol mutlu yol orası
- 1 yıl
yaaa ne güzel bende hafızım biliyor musun çok şaşırdım bence devam et bırakma sakııınn 💪🏻 ama kendini üzme çünkü sürekli kuran okumak namaz kılmak da aslında çok mühim
Soran1 yılÇok iyi maşallah sana güzel kalbin belli oluyor zaten benim hafızam çok kuvvetliydi ben yarılara çok hızlı geldim herkes taktir ederdi beni ama nazar işte bi anda soğudum ağır geldi hocam bana dedi ki bırakırsan allahım tokadını yersin güzel bi yedim
Soran1 yılŞuanda ise tek bildiğim vegalü künü hüden elnesara o sayfa ve sureler yasin filan
- 1 yıl
bence yaparsın endişe etme evet çok zor biliyorum bu süreçten geçmeyi bende aynıydım çünkü ama Allah birsen sana o imanı nasip ediyor belki de bu arkadaş ortamı aslında buna vesiledir senin için bilemezsin önemli olan hafız olmak değil hafız gibi yaşamaktır. Nice hafızlar var hafız gibi yaşamıyor. Bu zamanın evliyaları Allah’ı bilen ve 5 vakit namazını kılanlardır asıl keramet baktığında bu akit zamanda bunları yapabilmek haramdan uzak durabilmektir o yüzden pes etme ille hafız olacağım demek yerine hafız gibi yaşayacağım demelisin ve bence bunu başarabilirsin
Soran1 yılKesinlikle kuran-ı kerimin yüküok ağır aslında herkes taşıyamaz ve ben birazda bunun yükünden korktum çünkü ayet ezberleyip unutmanın günahı çok büyük😞
- 1 yıl
aslında o ayet ezberleyip unutmak değil kuranı kerim’i unutmak mesele bende bundan korkuyorum ve bazı ayetlerim tam değil şu an geliştirmeye çalışıyorum ve gerçekten ölmekten korkuyorum bunu tamamlamadan o yüzden hep dua ediyorum tam bitince alsın Allah canımı diye eksik gitmeyeyim korkuyorum bende açıkçası 😭😭😭😭😭
Soran1 yılGerçekten kıyamet zamanda yaşıyoruz şuanda inşallah rabbim döndürsün benim içime iman isteğini versin o mutluluk hazzı ben çok iyi biliyorum
- 1 yıl
bunları düşünmen bile Rabbimin senden vazgeçmediğinin belirtisi
Soran1 yılYa ben ne yapayım kaç sayfa ezberledim unuttum
Soran1 yılBirkeresinde başlayım dedim ama yapamadım
- 1 yıl
ama sen tam bitirmemişsin o yüzden hükmü sahih olmaz ki tam bitirenler için geçerli bu hüküm ama sana ne diyeceği. Kuranı kerim insanların aslında kalbinde yazılı ve gerçekten okuyunca hatırlıyorsun özellikle ezber için dinleme şart
- 1 yıl
bunun için kursa gitmen lazım ya da birine sürekli ders vermen
Soran1 yılBenim bildiğimse ayet idi sonuçta allahın sözlerini ezberliyorsun bi yerde okumuştum hadis-i şerifti
Soran1 yılBazen bi arkadaşımla tevsir dersine gidiyorum orada hoca anlatırken tüylerim diken diken oluyor
Soran1 yılAslınfa biz hep cenneti düşünüyoruz cehennemi düşününce cennet akla bile gelmiyor
- 1 yıl
Kur’an’ı ezberleyen kimse, eğer onu unutursa, unutmuş olduğu her ayet için günahkâr olmaz, ancak onu hatırlamak için çaba sarf ederse, o kişi için büyük sevap vardır.”
- 1 yıl
evet doğru
Soran1 yılAa teşekkür ederim ben yanlış biliyormuşum
Soran1 yılSen gerçekten çok iyi birisisin maşallah sana 🧿🧿🧿
Soran1 yılBen yatayım gerçekten çok memnun oldum içim rahatladı allah razı olsun
Soran1 yılSana güzel bir eş nasip etsin senin gibi tertemiz gönlü olan seni hep sevecek bırakmıyacak
- 1 yıl
ne demek rica ederim benimde rahatladı bende öğrenmiş oldum iyi günler
- 1 yıl
amiiinnn birazda koreli erkekler gibi romantik olsun amin amin amin
- 1 yıl
Allah da sana nasip etsin hayırlı bir eş
Soran1 yılHahaha ya bir şey sorucam cidden
- 1 yıl
ney
Soran1 yılBenim ablamda kore izleyip duruyor kuzenlerimde ne var bu korelilerde ya
- 1 yıl
çok romantiklerrr 😭
- 1 yıl
when life gives you tangerines bu dizideki gibi eş istiyorum ben 🤲🏻
Soran1 yılEn romantik erkek senin olsun be inşallah
Soran1 yılDur bakayım
- 1 yıl
aşırı da olmasın yani beni koruyup kollasın
- 1 yıl
diziyi izlemeden anlamazsın
Soran1 yılYo sadece merak ettim tiplerini
Soran1 yılYani koruyup kollamak erkeğin doğasında var zaten
- 1 yıl
heee erkek çok yakışıklı kızda güzel
Soran1 yılBebek gibi yüzleri var erkeklerin
- 1 yıl
bazıları yapmıyor ki ama benim konuştuğum birisi vardı beni soğukta yalnız başıma bırakıp evine gitmişti annesi aradı diye
- 1 yıl
evet öyle gerçekten
Soran1 yılOha öküzmüş o da
Soran1 yılArada denk gelebiliyor
- 1 yıl
dimi sonra ben navigasyınu yapamadım ellerim soğukta dondu bana dedi ki navigasypn kullanmaman benim sorunum değil birde benimle evlenmek istiyordu 3 kez evlenme teklifi etti bende kabul etmemiştim
Soran1 yılHmm
- 1 yıl
yok ilk konuştuğumdu ciddi bakmıştım zaten günah diye samimi olmadım ama bunları yaptı işte ve bu en basiti bende bilmiyor herhalde diye düşünmüştüm ama işte…
Soran1 yılNe kadar konuştunuz ki
Soran1 yıl3 kere evlenme teklifi etmiş normalde 1 kere edilir adam akıllı edilir sende kabul etmemişsin yani hazır kı hissetmedin
- 1 yıl
1 sene konuştuk ama öyle sıkı değil aydan aya 2 gün konuştuk sürekli ayrıldık asla uyum sağlayamadık çok yanlışlar yaptı bana hatta birisi beni ellemişti ben buna anlattım bu da dedi ki biz artık ayrıyız sana bir şey yapamam yardım edemem sonra neden böyle yaptın dediğimde ayrıldığımız için sana geri dömemek için çünkü seninle konuşunca senden koparmıyorum demişti
- 1 yıl
ben istemedim evlenmeyi okuyorum çünkü onun da maddi gücü yok ama bana insan gibi davransaydı belki de olurdu bilmiyorum aslında kötü birisi değil çok iyi birisi ama bilmiyor sanırım ilişki şeylerini herhalde anlamadım ama beni kaybetmekten korktuğunu biliyordum arkadaşı söylemişti ve anlıyordum ama hareketleri böyleydi ve garip geliyordu bana tuhaf yani
Soran1 yılSana nasıl biri elliyor ki
- 1 yıl
sokakta dokundu biri bana işte elledi
Soran1 yılYani olabilir tam olgunlaşmamış olabilir sürekli kopala olduysa toksitleşmiştir artık
- 1 yıl
aynen zaten ayrılık da ben ona dedim zinaya düşüyor ben evlilik düşünüyorum ama erken o da tanışalım demişti bende eğer okursa tamam diye bakmıştım ama işte olmadı ne biletim benimde yanlışlarım olmuştur ama onun daha fazlaydı ama işte unutamadım kdhspwwıwlwk
Soran1 yılŞimdi anlattığın kadarıyla sendede hâta var ilk başta şunu bil sadece sevmekle evlilik olmaz insanlaron birbirini anlaması anlayışlı olması lazım bir ömür beraber olucaksın hayat arkadaşı aşklar hiç bitmemesi lazım şu an ayrılık barışmalar oluyor yarın evlenince kavgalar olabilir yani seviyorum diye bi insanla evlenilmez bence
Soran1 yılUnutamaman normal insanız bazen boşluğa düşüyoruz hatırlıyoruz
- 1 yıl
evet evet bende de var işte cahillik ama beni etkileyen o oldu yani beni sürekli bu şekilde bırakması vs
- 1 yıl
işte en son benden özür diledi bende kabul etmedim bitirdik işte ama olmayacak sanırım ondan ne yapayı. aman ya
Soran1 yılAkışına bırak mantıklı düşün tamam mı sen iyi birisin rabbime duanı et hayırlısıysa olsun değilse olmasın nasiptede varsa sen istemesende olur
- 1 yıl
yok istemiyorum onu ya aman resmen ben erkektim olmaz böyle benimde bir kadınlık gururum var bu yaştan sonra erkek olamam
Soran1 yılÖsmdiakxplsdkpa
Soran1 yılHer kız bunu diyor moda şu an
- 1 yıl
noldu 😂
Soran1 yılPrenses erkeklik
- 1 yıl
modadan değilde sonuöta ben kadın olmalıyım o erkek benim bildiğim kadını evine bırakırsın ona zarar gelmesinden korursun birisi ona baksa ağzının payını verişin kadın da erkeğine destem olur her anlamda yani büyün hepsini ben mi yapacağım yok artık
Soran1 yılO konuda haklısın hakkını yiyemem
Soran1 yılDediğim gibi olgunlaşmamış
Soran1 yılYaşı kaçtı
- 1 yıl
benden 1 yaş büyük 24
Soran1 yılBenle yaşıt
- 1 yıl
arkadaşı demiş ki ona sen yengeden ayrılsan kendine gelemezsin o da evet demiş mesela
- 1 yıl
hee 01 o zaman sende
Soran1 yıl2000
- 1 yıl
o 01
- 1 yıl
ben 02
Soran1 yılYaşlandık be 😢
- 1 yıl
dur bismillah daha yeni başladı hayat 😂
- 1 yıl
neyse sana iyi geceler benim sınavım var iyi günler diliyorum
Soran1 yılYa sen onun ne dediğini boş ver sen kendine uygun bulmuyorsa bitti uzatma kendin mi o mu duygusal davranırsan üzülürsün
Soran1 yılİyi geceler başarılar olsun
- 1 yıl
yok duygusal davranmıyorum sadece benden ayrılmak ona zor geliyorsa eğer neden beni başka erkeklerin eline bırakıyor bu bana saçma geliyor onu diyorum sonuçta çabalarsın dimi ama onda çaba 0
- 1 yıl
amin sağ olasın
Soran1 yıl3 kere evlenme teklifi etmiş 😅
Soran1 yılHayırlısı olsun diyorum mutlu olda 😊
- 1 yıl
tamam da ben ona bakmıyorum yani beni istiyorsa bana kadın givi hisseytirmesi şart
- 1 yıl
ben erkek gibiydim resmen çocuğa öküz gibi davranıyordum ve sinir oluyordum bu duruma yani kadın daha sevecen olur dimi benim içinde resmen canavar vardı
Soran1 yılYa doğru uyuşmuyormuşsunuz işte toksitleşmiş ilişki bi ilişkide olduğundan farklı oluyorsan sıkıntı var demektir iy yapmışsın takma
- 1 yıl
aynen takmıyorum oh mis kafa rahat ama bugün dizi izledim aklıma o geldi üzüldüm baya ama olmaz banane ondan artık ben beyaz atlı prensimi bekleyeceğim o kitapları ile evlenir artık
Soran1 yıl😅😅😅 sen hâla seviyorsun onu
- 1 yıl
hayır sevmiyorum ne alaka
Soran1 yılBak seninle muhabbet etmek güzel ama uyumam lazım hadi kapa telefonu geç oldu sınavın var yarın devam ederiz istersen
Soran1 yılUyuman yazıcaktım
- 1 yıl
evet uyumam gerek haklısın iyi geceler
Soran1 yılİyi geceler
1 yılben yükseltirim😛
03 Yorumla
Soran1 yılEminmisin
- 1 yıl
Uzmanlık alanım
Soran1 yılYükselt o zaman
Aynısı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, İrem ben. Belli ki sosyal enerji konusunda biraz inişli çıkışlısın. 🔄 Evden keyifle çıkıp dışarıda enerjin düşüyorsa, belki de ortamlar seni biraz yoruyor ya da ilgini çekmiyor olabilir. İnsan bazen kendi ruh haline uymayan yerlerde kendini sıkışmış hissedebilir. Kimseye uyum sağlamak zorunda değilsin, kendine uygun yerleri ve insanları bulmaya çalış. 🎯 En önemlisi, bunları yaşaman çok normal, kendine yüklenme. 😊