Her gün enerjim ayni olmuyor ya hatta benim enerjim çok nadir oluyor neden böyle?

Hep evdeyim hep öğlen uyanıyorum hiç de hayatı kacirmia hissetmiyorum çünkü enerjime göre yaşıyorum. yani uyanıyorum ve tek yaptığım şey eğlenmek zaten. ama işte buna bile enerjim olmuyor her zaman. yani o enerjinin geldiği günler çok nadir oluyor. bazı günler boş boş oturuyorum çoğunlukla hatta sonra bir iki hafta sonra bı gün geliyor mesela baya cosuyorum evde. neden enerjim çok nadir geliyor benim? Mesela yataktan kalkarken bile 10 farklı pozda yavaş yavaş kalkıyorum kimse birden kaldıramaz yavaş yavas uyanıyorum böyle. yaşlanıyorum kafam düşüyor geliyor mesela sonra yatakta oturarak yorganı topluyorum anca kalkıyorum. tuvalete gitmekten nefret ettiğim için günde 1-2 kere gidiyorum. o. bile çok bana aslında. asil sorum şu, ben neden her zaman tembelim hayır asıl soru bu değil asıl soru şu, benim enerjim neden coook uzun zaman sonra geliyor ve çoğunlukla tembelim? her gün aynı enerjide misiniz siz? Benim hiç sorumlulugum yok hayatta ama bu sefer de eglendigim gun sayısı azalıyor anlayan var mı? yani hayatta kendimi zorladığı hiçbir an yok uyanırken bile 1 saatte kalkıyorum uykum tam açılana kadar. ve asla geç kalmış hissetmiyorum hayatta çünkü her şeyi zamanında ve istediğimde yapmak bile bana mutluluk veriyor yavaş uyanmak, tuvaletimi tutmak bu tarz şeyler beni mutlu ediyor. hic huzursuzluk vermiyor tersine yavaş olmak sindire sindire yaşamak mutlu ediyor. ama asıl şikayetim şu, hayatımın geneline göre costugum enerjinin çok olduğu günler çok az oluyor neden her gün enerjim ayni değil sizin aynı mı mesela her gün enerjiniz? sorumluuluk sahibisiniz o yüzden her gün enerjiniz aynıdır eminim ki benim vücut tembelliğe alışmış. Ama sorumluluk sahibi olmaktansa enerjinin nadir olmasını tercih ederdim sonuçta tembellik bile zevk veriyor bana. vakit kaybı asla değil asıl vakiit kaybı çalışmaktır bence. ben vücudumun sesini dinliyorum birden yataktan kalkmiyorum diye vakit kaybi değil bu bence. veya genel olarak tembelim diye bu da vakit kaybı segil bence. cunku sonuçta yataktan da kalkıyorum tuvalete de gidiyorrum hepsi oluyor sonuçta yavaş da olsa oluyor ama asıl konu benim enerjim neden dusukgenel olarak.

Her gün enerjim ayni olmuyor ya hatta benim enerjim çok nadir oluyor neden böyle?