Bebişler🥰😘ne kadar sevsem de doyamıyorum yüreğime sığdırasım var açıp özellikle teyzesinin bu Minnoşunu 🥰😘

Canımın ciğeri 🥰😘🧚
Bebişler🥰😘ne kadar sevsem de doyamıyorum yüreğime sığdırasım var açıp özellikle teyzesinin bu Minnoşunu 🥰😘

Canımın ciğeri 🥰😘🧚
Evet, sevmeye doyamadığım şeyler var. Bazı anlar, bazı bakışlar, bazı insanlar öyle iz bırakıyor ki ne kadar sevsem de yetmiyor gibi hissediyorum. Kalbimden taşıyor bazen, anlatmakla bitecek gibi değil. İçten gelen bir bağlılık oluyor bu, karşılık beklemeden, sorgulamadan. O his öyle özel ki, her hatırlayışta içimi ısıtıyor. Sevmek yetmiyor, dokunmak, hissettirmek, yanında olmak istiyorum. Sanki ne kadar verirsem vereyim, eksik kalıyor gibi. İşte o zaman anlıyorum, bazı şeyler doyulmuyor, çünkü kalpten gelen şeyin ölçüsü olmuyor.
Sevmeye doyamadığım birçok şey var. Deniz kenarında yürümek, ormanda vakit geçirmek, dağları seyretmek gibi doğayla iç içe olmak insana huzur verir ve doğanın sonsuz güzelliğine doyamam. Koşulsuz sevgi, güven ve aidiyet duygusu veren aile ilişkileri insana güç verir ve bu bağların sıcaklığına doyamam. Karşılıklı sevgi, saygı ve anlayışa dayalı, derin ve anlamlı bir aşk ilişkisi insana sürekli mutluluk ve huzur verir. Bu duyguya doyulmaz. Zor zamanlarda destek olan, neşeli anları paylaşan, olduğu gibi kabul eden gerçek dostluklar hayatın en değerli hazinelerindendir ve onlarla geçirilen vakitlere doyamam.
Oyy maşallah yiğenler büyüdüler cano onlar vardı hepsini büyüttük bir rabbim bana nasip etmedi hayırlısı böyleymiş kokladım sevdim azda olsa tattım cano..
Küçük yavru insanlar çok tatlı, severim ama bayağı bir uzaktan. 😳
Yavru kedicikleri severim. Bugün ormanda yürürken iki tane kedicik gördüm. Gözleri iri iri ve çok parlaktııı. Öptükçe öpesim geldi. 😋
Cevap
34Cevap
kendimi sevmeye doyamıyorum tabi ki de :D ama bebekleri de çok severim çok tatlı oluyorlar ya.. büyüdüklerinde de öyle kalsalar keşke sjsjs
Gıcık seni 😂
Teşekkür ederim abla 😂
Ne demek sndjd
O da elindekine doyamıyor besbelli :D ısırası geliyor insanın. Sevmeye doyamadığım şeyler var, hayvanlar gibi, bebekler gibi.
Valla o kendini ısırmalık kıvama getirmiş :D yanaklardan bal damlıyor. Isırmayanlar utansın sjdj
Bana ver ben kıyayım azcık :D
Tekrar kazandık galiba
@Kafamagore07 neyi
Hayvan olarak sevilmeyi
Estağfurullah.
😂 ne diyo bu 🧌
Valla en fazla kendime doyamıyorum çünkü böyle bir tonton yanak yok hayatım da 😁😂
Evet var. Oğluşumu uyurken daha çok seviyorum. Çok sessiz oluyor çünkü. Sıpa yoksa öptürmüyor.
Bebekleri sevmeye yavru kedi köpeği sevmeye doyamıyorum 😍🩷 bir de sevgilim olsa da kızı sevmeye doyamam o zaman 🙈
Maşallah eline de yakışmış :)
Ben de çok seviyorum ve doyamıyorum
Yeğenlerim var çocukları aşırı seviyorum onlar da beni seviyor kimyam güzel tutuyor çocuklarla
🤭🤭
Var yiğenlerim offf özledim yaaa kucağında görünce öyle 😭😭😭😭🥲 çok öp kokla onu benim için
Ah, bebekler sevilmez mi bea..
Kedi yavrusu.. 🤩🤩
🥰😘
Bebekler diyebilirim. Terapi gibi geliyor. Allah bağışlasın 😻
Bebekler ve kediler. Tabi bir de kadınlar dkdndk
Var tabiki ağaçlar çiçekler böcekler kuşlar kurtlar..
Çocuklarım ❤️❤️❤️
🥰🥰
Bebekler başka oluyor 🌸🤍
Kendi çocuğun olunca tatmin olursun
Bu tatmin halin ozaman 🙃
Yap bir kaç tane daha 🙃
🙏🙏
Maşallah çok tatlı bebisler sevilmez mi
Maşallah yerimizede sev 😇
Oyy rebbii halasının melekleri
Hiç böyle tombik bebişim olmadı 😋😋
Ya ağza bak 😂yerken bulaştırmış maşallah 😃
Şu bal yanaklarım, şu asaletim sevmeye doyamıyom
Masallah çok tatlı bebek senin kucagndami 🙂
Vaybe azda olsa yuzunu gorduk 🙂
Olsun agzini gordum enazndan 😂 ben siradan biri deilim sen iyi biliyosun benide neyse 😂
Ben marsdan geldm 😂 yani çok konustuk senle
Neyse boş ver
Yok yok yok yok yine yok 😂
Aynı bundan 😚😚😚
Gıdışını yerim maşallah 🤤😂😂
Bisküvit nedir Antepli et yemeli 😂😂
İyi afiyet olsun kurt makarnami yer aklıma o geldi 😂😂
Bozkurt samiyi biliyonmu 😅
YouTube yaz bı çıkar izle baya komik yaz buradan bekliyorum 😂😂
Hahaha komik ama 😂
Matbaacıyım ve baskı makinelerinden Heudelberg Speedmasterı sevmeye doyamıyorum
Kitap okumak film izlemek çocuklar hayat dünya Erdoğan
3 4 yaşına gelsin ben o zaman gorcem seni 😅
Hareketli mi 😅
O zaman yandın enerjin yetmeyecek ordan oraya koşturacak seni birazcık daha büyüsün de😅
Ne kadar da iyi bir teyzesin çok şanslı 😅
Ayrıca çokta mutevazisin maşallah 😅
Erkek mi bu bebek
Tüh benim de iki kız yeğenim var alırdık diyecektim olmadı neyse sağlık olsun😅
Sen tabiki aşkım benim 🌺🌹💐🪷❤️
Benim sadece benim olurmusun🌺🌹💐🪷❤️
Bir umut işte
❤️🌺🌹💐
Bebekler ve kızlar hsjsj
😂
Bebek ben de severim 🐈
Bebekler çocuklar hayvanlar