İyi geceler 😂🥰
Görseldeki tarif edilen kişi ben olabilirim ahahah

İyi geceler 😂🥰
Görseldeki tarif edilen kişi ben olabilirim ahahah

İlk olarak, sevdiklerimle geçirdiğim zaman kesinlikle doyamayacağım bir şey. İnsan, hayatındaki önemli insanlarla birlikte olduğu anların değerini her geçen gün daha fazla anlıyor, ama o anlar hiç bitmesin istiyor. Daha sonra güzel yemeklere ve tatlılara :D
Bazı şeyler var ki, ne kadar yaşarsan yaşa, ne kadar tadına varmaya çalışırsan çalış, yetmez. Mesela sevilmek… Gerçekten, içten, beklentisizce. İnsan bir kere sevildi mi, o hissin tekrarını ister ömrü boyunca.
Bazen de bir manzara olur, güneş batarken gökyüzü yanar ya hani… O ana her defasında başka bir anlam yüklersin. Aynı yeri yüz kez görsen, yüz birincide yine hayran kalırsın.
Bir de bazı insanlar var… Yanındayken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Gidince nefes bile almak zor gelir. Onlara doymak mümkün mü? Ve müzik… Bazen tek bir şarkı, yıllardır söyleyemediklerini anlatır. İçindeki fırtınayı sakinleştirir ya da tam tersi, seni darmadağın eder. Ama hep bir kez daha dinlemek istersin.
Bir ömür doyamam sevilmenin o derin huzuruna, içten gelen bir sarılışa, göz göze geldiğimde her şeyi unutturan bakışlara. Doyamam güven duyduğum insanın yanında hiç susmasam da sessizliğin bile yettiği o ana. Hayatın karmaşası içinde sade, sahici bir tebessüme doyamam. Doyamam annemin dualarına, sevdiğim kadının sesine, dost meclisinde edilen dertsiz muhabbete. Ve ne kadar yaşarsam yaşayayım, kalpten hissedilen samimiyete, yorgun bir günün sonunda başımı yaslayacak bir omza hep eksik kalırım.
Cevap
33Cevap
Evlatlarıma , anneme , kedim ve köpegime , çay ve sigaraya , sarmaya, eski sevdiğim adamın o keskin derin ve anlamlı bakışlarına
❤️🥰
Hayvanlara bebelere ve sevdiğim şeylere galiba :D
Papaz eriğine, kahveye, yeğenlerime
KS deki ablalarıma 🥰 @27esmerim @HeartofFire @TeomanŞarkısı @x-CiciKız-x @Bihteeerrr @Yaleleyyalelee @Şişkolettaa @Serenia 🥰🥰🥰
Teşekkürler 🤍🙂
Teşekkürler kardeşim 🖤🥂
Eyvallah kardeş:))
Teşekkürler ☺️
Kahveye, müziğe, turuncu renkli olan herşeye, yeni ve kaliteli bir kitaba, temiz havaya, temiz suya ve çok daha fazlasına..
Her şeye doyamam ablam..
En çok da çikolata ve yavru kedi diyelim..
🥰😘
Bu deyimin orijinal halini yazamıyoruz ki görüşümüzü kaldırıp şikayet puanı alırsın 😃
Sonuçta bu güzide deyimin bir orijinal hali var😀
Benim gibi kafadan kırığı zor bulursun versiyonu var birde bunun. fmfm
Oyyy ciğer olaydı😅Antep fıstığı gönderir misin
Fıstık diyonuz ya direkt gümrükten dönen fıstıklar geliyo aklıma 🤣🤣🤣
Ne yani sana bir ömür doyulmaz onun mesajınimi veriyosun 😃
Öyledir kesin 😄
Bir ömür yetmez
Yok ben bu yasama kadar seks yapmaya doyamadım yine doymam diye düşünüyorum.
Çok güzel değil mi ama
Uyumaya, gezmeye, yemek yemeye bir ömür doyamam
Bunun cevabı henüz bilinmiyor ama şu var yaşamak ne güzel bişey
Yiğenlerim Rabbim iyi ki verdi inci tanelerim mucizelerim🥰🙏✨
Şöyle deli dolu bir kız bulayım ömür feda ona be 🔥
İnsanoğlu doyumsuzdur kimse hiçbir şeye bir ömür doymaz
Çocuklara ve çocuklarıma 😍
Benim doyamam dediğim doyamadan gitti..
Kıyamam sana ben üzülme 🥲😌
Güzel yüreğiniz için teşekkürler 🥹
Rica ederim ama üzme kendini konuyu bilmiyorum ama hasta yapar seni buu hepimizin sınandığı şeyler var ama bi şekilde yaşıyoruz sağlıkla kal 🙏😊
Doğaya yaşamın tüm güzelliklerine cano🌹💞
esmer geniş omuzlu mis gibi alt notalarda sandal ağacı kokan 35 yaş üstü adama asla doyamam arkadaşlar teşekkür
Valla insanoğlu bu herşeye doyuyor
Düşünceli kadına doyamam ben.
Gözü sadece bana güzel bakan kadına.
Kahve ve satranca tabii ki
Sevdiklerime
Henüz bulamadık öyle Deli dolu be
Huyu güzele 😂
Hafif çatlak fıstığa doyulmaz doğru demiş
Güzele doyulmaz heralde
Yemek uyku tatil gezmek para
Öyle bir şey yok herşeye doyulur...
Ona🖤, bi de lahmacuna yaa🤤😂