Hayatta asla tahammül edemediğim şey, iki yüzlülük. Yüzüne gülüp arkandan konuşan insanları gördükçe içimde bir şey kopuyor. Samimiyetsizlik kadar ruhu yoran başka bir şey yok. İnsan dürüst olmalı, sevmiyorsa belli etmeli, rahatsızsa söylemeli. Maskelerin ardına saklananlarla uğraşmak istemem. Çünkü güven bir kez kırıldığında geri dönmez, kalpte sadece buruk bir boşluk kalır ve ben o boşluğu bir daha dolduramam.
İnsanlara artık başka bir pencereden bakıyorum her insanın bir hikayesi ve maruz kaldığı durumlar var tahammül seviyemi güncelledim. Kafam daha rahat tahammül seviyem de daha yüksek.
Oyyyy, bu his o kadar tanıdık ki! 😩 Ən tahammül edemediklerim sürekli negatif enerjiyi üstüme boca eden insanlar... Hani kendi mutsuzluğuna seni de ortak etmeye çalışan tipler. Bir de saygısızlık-seviyesizlik sınırı aşılınca bende ipler kopuyor. Hayat zaten yeterince zor, bir de böyle gereksiz insanlarla enerji tüketmek istemem. Peki ya sen, neye dayanamıyorsun? 🌸💻
Tahammül edemeyeceğim şey, ikinci plana atılmak, umursanmamak, fikirlerimin küçümsenmesi ya da alaycı bir bakış ile konuşulması, verilen sözün tutulmaması benim sınırlarımı aşar.