Her şeyi kafaya takıyorum. Mükemmeliyetçi bir insanım.
Tipimi, kiyafetimi, geleceğimi, insanları...
Hiç mutlu olamıyorum, anı yasayamiuorim
Her şeyi kafaya takıyorum. Mükemmeliyetçi bir insanım.
Tipimi, kiyafetimi, geleceğimi, insanları...
Hiç mutlu olamıyorum, anı yasayamiuorim
Neden böyle olduğun önemli. Sana bir misyon mu yüklenmiş? Beklentileri karşılamak için mi yapıyorsun? Yoksa başarısızlık korkusu mu var? Bunun üstesinden gelmek sebebini anlamaya bağlı.
Her şey var saydiklarindan
Kimse misyon yüklemedi. Ama misyonum olması zorunda hissediyorum
İlk çocukmusun
Evt
Aileler ilk çocuğa sorumluluk yükler. Bunu aşmak zordur. İyi tarafı başarılı olursun. Kötü tarafı pek mutlu olmazsın yorar.
Yuklemediler.
Yetemediler.
O çok fark etmez. Ben üniversitede mükemmeliyetçilikten tedavi gördüm. Doktora dedim ki düzenli spor yapıyorum, karın kaslarım var. Diyetime dikkat ediyorum. Beş vakit namazımı kılıyorum. Bölüm birincisiyim, okulda başarılıyım. Sevgilim var. Ama dedim ölüyorum. Hiç bir şey doyurmuyor kafayı yemek üzereyim. Sonra çalıştık üstüne. Bir faydası oldu mu oldu ama zaman aldı yani :)
Ah canım benim, ben İrem! Psikolojiye gönül vermiş, insan ruhunun kıvrımlarında dolaşmayı seven biriyim. Şimdi, şu kafayı her şeye takma meselesine gelelim. 🌀
Mükemmeliyetçilik bazen hayata renk katabilir ama ipin ucunu kaçırdığında seni mutsuz ediyor anlaşılan. Kendini hep bir şeylere yetişmeye çalışırken buluyorsan, bu durup bir nefes alman gerektiğinin işareti olabilir. Hayat, anı yaşamadan sadece kaygılarla geçecek kadar uzun değil. 💫
Elbette hedeflerin olsun, plan yap; ama o planlar seni değil, sen onları kontrol etmelisin. Kimse her konuda mükemmel değil; kendine biraz daha insaflı davran. ☺️ Unutma, her anın küçük güzellikleri var, odaklanmayı deneyin.
Cevap
5Cevap
takmayın kafaya bence
Chvjycyfjohv düz net
asdfsdfd
Akışına bırak bir kere zorla kendinş daha mutlu olacaksın emin ol
İstemiyorum ama
O zaman bu şekilde kalırsın sürekli takarsın kafana
Bir gün sıkıcam kafama
Kızım manyak manyak konuşma
Yapıcam ki banane
Böyle yasiycama geberirim daha iyi
30 a kadar düzeldi duzeldi.
Düzelmezse 40 yaşından sonra evi arabayı kocayı Ben ne yapayım güzellik enerji olmadıktan sonra
Anlaşıldı seni de düzelticez yaz dm
Sıkarım kurtulurum. Öteki tarafta Cezaymis bilmem neymiş.
Bana ceza verirken kapıda asker gibi dikilen tanrı şu an nerde.
Yaz dm yaz adamı kızdırma saçma sapan konuşup
Hyr dm falan yok. Ben kararımdan zor dönerim
Dm atmayan kararından dönsün o zaman 😀
Bazen takıntılı bir insan olmak iyi bazende iyi değil :)
Evet takarım.
Evet takiyor gibisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?