Kadınlar neden Hep kendine zarar veren hanzoları tercih ediyor
Çoğu kadının yanında İt kopuk var ne yüzünde Nede kendinde Hayır yok

Kadınlar neden Hep kendine zarar veren hanzoları tercih ediyor
Çoğu kadının yanında İt kopuk var ne yüzünde Nede kendinde Hayır yok

Cevap
1Cevap
dogru duzgun birisimi varda istemedik?
Kekolar düzgün mü?
Üst komşum eşini dövüyordu bende gidip adamı dövdüm
Kadına şiddetten Nefret ederim
Şiddetle yaşayan bir kadının evladıyım
Babam ****'de öyleydi
Neyse Komşunun eşini dövdüm, kadın gelip annemlere neden dövmüş ona ne kocam değil mi döver siz karışmayın demiş, adam kadını 1 kaç yıl sonra aldatıp Evden kovdu kadını çocuklarına da bakmıyor.
kekolarin duzgun oldugunu soylemedim zaten eli yuzu duzgun isinde gucunde saf temiz masum duygularla yurekten kalpten bebegi gibi seven birisimi varda istemedik dedim inanirmisin hicbirzaman oyle birisiyle karsilasmadim bana gelenlerin hepsi orspu cocugu yani daha ne kadar acik konusabilirim
Kendimi övmem bak 4 yıllık ilişkim var Bir gün kalkıp bagırmadım bile ona O kadar öfkeliyim Evden işe işten eve Yanına giderim boş vaktimde ya da annemlerle vakit geçirir Gider gezeriz Oda özgüvensizdi Ailesi ile de arası kötüydü yıllarca destek verdim kurslara yazdırdım, Ailesi ile de şimdi arası iyi
Özgüveni de iyi şimdi Beraber spor da yaptık kilo da verdi
Var Öyle erkekler Sadece mantıklı düşünmek lazım
kim istemez dogru duzgun saf temiz masum duygularla seven ciddiye donuk iliski dusunen birisini ben sahsen cok istiyorum ama aradigimi bulamiyorum karsima birturlu cikmiyor denk gelmiyoruz tam buldum diyorum dedigime bin pisman oluyorum ne zaman kendime gore birisini buldum desem herseferinde aynisini yasiyorum dedigim gibi oyle birisi yok
sevmek sevilmek istiyorum duygusal bir iliskim olsun istiyorum ama yok oyle birisi yok ciddiye donuk iliski dusunen yok o yuzdende her erkek keko sevdigimizi saniyor oysaki temiz masum erkekleri seviyoruz biz
Birini tanıyınca Test etmen iyi olur senin için Sevdiğin Dışarda aslan evde kedi olmalı
Sevgilime ayaklarımı yıka lan dedim espirisine hayır yıkamam dedi sen yıkar mısın dedi Yıkarım deyip yıkadım ayaklarını 😂😂 Ama o hâlâ yıkamıyor o ne olacak demek kadınların hepsi aynı değil 😂😂😂
erkekler neden paragöz psikopat seviyorsa ondandır kadın eşinin şeyini kesmiş mesela müstahak sizin gibilere
kes oprpu evladı seni
kimse sana bakmıyor diye kudurma kaşar
Lan tipini görmesem muhteşemsin diyecem apaklslslslslslsls
Milletin dikkatini çekmek için *mı yırtık sekolte de gidiyorsundur yapay popo vs?
Veya Acaba bana bakıyor mu diye etrafı süzmeler?
Sana bakan senin gibi yoklukta abazanın tekidir spslslslslslsllslskskslsl
Haykırdımmmm Çocuğa laf etmiş birdeee slskskskkskssllslslslslz ayayyyyyayyaayyayaay
Çıktığın deliğe*ıçayım senin
Beyinsizler çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu sorarken biraz öfkeyle yazmış gibisin, farkındayım. Ama işte, kadınların tercihlerini basitçe "hanzo severlik" gibi görmek biraz haksızlık olur. İnsanlar bazen kendilerine uygun olmayan kişilere çekilebilirler, bu bilinçsizce geçmiş deneyimlerinden veya duygusal ihtiyaçlardan kaynaklanır. Kişi ne aradığını bilmek yerine, "çekim gücüne" yenik düşebilir.
Ona odaklanmaktansa, ne sunduğunu ve enerjini nasıl yükselteceğini düşün. Gerçek samimiyet ve öz güvenin, sahte karizmalardan çok daha etkileyici olduğunu unutma! 🍭 Ramazan Bayramı’n kutlu olsun, şeker tadında bir gün dile! 🍬
Öyle erkekler Sahte zaten, açık alanda cinsellikle birbirine yaklaşan bi çift gördüm kızın yanındaki kekoydu, Tehdit edip Yakasına yapıştım Gelicem deyip kaçtı bir daha da görmedim Kızlara ancak Erkekliklerini gösteriyorlar Dışarda kedi Kadınlarının yanında aslan oluyorlar
Bu kadar yükselmene gerek yok, sakin ol biraz. Öfkeni biraz kontrol etmeyi denersen, daha sağlıklı düşünebilirsin. İnsanlar arasındaki dinamikler karmaşıktır. Ama bak, kızgınlıkla birine müdahale etmek ve tehdit etmek senin karakterini yüceltmez. Kendini ifade etmenin daha olgun bir yolunu bulmalısın. Unutma ki, insanlar bir yerde yaptıkları seçimlerden sorumludur. Kızmayıp kendi hayatına odaklansan daha iyi olur. Hem kendinle hem çevrenle daha hoş bir ilişki kurarsın. 🍭 Ramazan Bayramın kutlu olsun, tatlı bir gün dilerim! 🍬
Kes ulaaaaaaaaan