AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
aynen bnde öyle aklıma hc brsey gelmiyor dakikaların nasıl gectiğini anlamıorum bile dans etmekbnm içinde bir ayrıcalık :)
bende yüzmeyi çok seviyorum yüzerken kendimi iyi ve özgür hissediyorum
Motosiklet, dümdüz uçsuz bucaksız yollarda, dağlık bölgelerin virajlı asfaltlarında motorla birlikte yatıp kalkmak, rüzgarı hissetmek...
Gece yuruyusu ama tek :) asla o kadar rahat ve ozgur hissetmiyorum hicbir yerde :))
aha bir manyak daha
Manyak :P
Peki siz beyefendi?
@coedalton
Ben kayak yaparken bu şekilde hissediyorum galiba, son sürat bayır aşşa manevra yaparken yapacağın en ufak hatanın kol bacak darmadağın hastanelik edeceğini bilerek yaşadığın adrenalin patlaması, gece yarısı ıssız sokakta tek başına dolaşmanın verdiği duyguya bezese gerek...
Benimkisi daha tehlikeli
Ama seninkide iyimis yaaa :))
Deniz kenarında bisiklet sürmek, temiz havada kulağımda en sevdiğim müzikle günlük yazmak.
Motor kullanirken müzik dinlemek seyahatin sonunda deniz kiyisina karşi oturup düsünmek :)
Yüzmek. Denizde o kadar ozgurum ki sanki yuzmuyorum uçuyorum gibi.
müzik dinlerken özgür hissediyorum kendimi. veyahut yüksek bir yerden denize atlarken.
Motosiklet... Hem fiziken, hem ruhen olabildiğine özgür hissettiren tek aktivite...
Bir piyanoyla baş başa kalmak.. Ona dokunbilmek notalarina dokunup o guzel sesleri duymak.. ♥
Resim cizmek. . Kendimi benim dunyamda buluyorum cizerken.. 😊
Kod yazarken bir şeyi yaratıyor hissine kapılıyorum.
Herşey parmaklarım ile beynimin arasında gibi düşün.
Ortaya kendimce bir sanat çıkıyor.
Motora binip canım nere isterse gitmek.
O risk, o rüzgar, o heyecan başka hiçbişeyde yok emin olabilirsin.
Motorsiklet kullanmak özgürlüktür.
Yüzmek hep özgür hissettirmiştir. Uçar gibi, her an içine çekecek gibi, belirsiz ve her zaman ürkütücü. Yüzmeyi bilsem de hep ürkerim. Özgür olmak da mı korkutuyor ki?
dans edmeyi bilmiyorum çok istiyorum ama izlerken bir an olsun kendimi canlı hissediyorum ;)
sahill boyu yürüyüş müzik eşliğinde benım özgürlüğümm bu :)
Spor salonunda kendimi çok rahat ve özgür hissediyorum
bisiklet sürmek, koşmak ve bunları yaparken müzik dinlemek :)
Sahneye çıktığımda kendimi özgür hissediyorum çünkü o an istediğimi olabiliyorum bundan daha özgürlük olamaz benim için.
Yazmak. Bazen düşünüyorum, elimde bu olmasaydı nasıl biri olurdum diye. Geride hiçbir şey göremiyorum benden kalan.
Bütün gün hiç bıkıp usanmadan müzik dinleyebilirim, Dans edebilirim.. Özgür hissettiğim zamanlar bundan ibaret..
Dans TABIKI break hiphop michael jackson usher this is it hayatin anlamı budur bir dalgıç ın oksijen tüpü gibidir dans benim icin!!!
İnancım kuvvetli oldugunda zordurumlarda bile özgür hissediyorum zayıfladığında en 9zgür anım esaret inanç benim için özgürlük
çılgın kızdan yine bir soru (cengover05 eski hesap )
gizemli kız
oyun oynarken özgür hissederim
birde spor yaparken..
bu arada neler yapıyorsun çok gözükmüyorsun
Son ses müzik eşliğinde nereye gittiğimi bilmeden tek başıma dolaşmak
Arabanın ön koltuguna oturup camı açmak ve dışarı sarkmak :]
dans etsem ne olur, etmesem ne olur...
ilk köşe başında polis kimliğimi soracak... özgür değilim...
Galiba günesli bir günde GITAR çalmak birinci sirada:)
Kesinlikle uçmak.. Yerden 10 bin metre yukarıda olmak.. hele bir de havada bulut yoksa :)
Bisiklet surerken... heleki bir dagdan inis yapmak..
Sabaha kadar metal müzik dinlemek headbang yapmakkkk özgürlük budur benim icin
İşte olmadığım gün akşama kadar uyanmazsam özgürüm demektir
sonunu bile görmediğim bir yolu bisikletle bitirmek olan hızla rüzgârla sesle. . ve nesemle. ♡♡
Baliklarimi izlemek zaman nasil geçiyor anlamiyorum
Yürümek ama neresi denk geliyorsa sadece sessizlik ve aklimin estigi yere gitmek
Bahsettigin Latin dansları ise kesinlikle haklısın dans ettiğim dönemde çok keyif alırdım
Dans etmeye kesinlikle bayılırım. okulu bırakıp sanat okumak istiyorum. Hayatımda hiç bir şeyden dans etmek kadar zevk almadım. şu dünyada dans ederken sadece babamdan cekindim gerisinde çok rahatım. Ah babam ahh
bilgisayarda oyun oynamak
hem ufkumu acıyor hemde daha iyi düşünmemiş sağlıyor
hemde oldukca özgür hisediyorsun kendini :D
Kendimi her zman özgür hissediyorumda, dans etmeninde bana huzur verdiği o an herşeyi unuttuğum doğrudur
dans ederken müziğe de eşlik edeiyorum. yaptığım hareketler sanki uçuyormuşcasına muhteşem oluyor.
Gemi ile her yeni sefere çıkışım asıl özgürlük o :)
Uyumak dünyadaki tüm duyguları unutturuyor iyiki uyku var uyurken özgürüm :)))
Futbol, Ruhunu Vererek Oynarsan Hayatı Unutuyorsun.
elektro gitarımı alıp orgazmik sololar atmak , beni her zaman eşsiz bir şekilde özgür ve huzurlu
sakin araba ve insn gürültüsünden uzak yürüyüş yapmak...
Kilometrelerce tek başıma yürümek, belki kulaklıklarla müzik eşliğinde
Dans etmek şarkı söylemek araba sürmek yüzmek bunlar yasamami güçlendiriyo
Spor spor yaparken kendimi özgür rahatlamış hissediyorum
özgür hissetmek için bişeye ihtiyacım yok gayet özgürüm
koşarken kayarken birde tekwando yaparken, bunları yaparken uçuyorum bırak özgürlüğü
Bizim burada bir özgür abi var. adam işini sağlama almış :/
Ben şarkı söylerken, dans ederken, resim çizerken özgür hissediyorum ;)
Şarkı soylediginde haber ver kulaklarimizi tikayalim :)
Hahaha çok komiksin
:) sesin güzel sankide :)
Tanıyomusun da yorum yapıyosun?
tamam bişey demedim :)
Müzik dinlemek.. O an farklı bir dünya da buluyorum kendimi kuş gibi özgür oluyorum
Uçurum kenarında manzarayı izlerken çok rahatlıyorum. Hele ayaklarını aşağı sallayarak etrafı izlemek çok güzel oluyor.
Şarkı söylemek ve beste yaptidigimda bana verdiği özgünlük hissi
gitar çalarken kendımı özgür hissederim çünkü gitarın kontrolu bendedır ıstediğimi yaparım özgürce sölerim hatta ıcımden geçenleri muzıge bile yansıtırım
Ben de Ankara havası oynarken kendimi acaip özgür hissediyorum sanki ruhum da kanatlarım var
sahilde paten-kaykay sürdüğümde ya da kulağımda müzikle bisiklete bindiğimde
Motosikletimi kullanırken yüzüme çarpan rüzgar var ya, işte özgürlük, hayat budur dedirtiyor.
A2 ehliyetin var mı kız
Var tabiki
Helal kız. Senden korkulur:)
Hicbi zaman tam anlamiyla ozgur hissetmedim. Kisa sureli ozgur hissetmemi saglayan seyler de internete ulasabilmek, kitap okumak, gokyuzunu izlemek ve benzeridir.