- u1 ay
Sevdiğim şeylerle meşgul olunca
14 Yorumla- Soran1 ay
🌸😌
- 1 ay
☺️🎈
- 1 ay
Teşekkür ederim kuzu 🎈🩶
- Soran30 gü
Rica ederim ablam 🌸🧡
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Yalnız olup dinlendiğim zaman.
12 Yorumla- 30 gü
Canım 🩷
- Soran30 gü
🌸🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 24,7b cevap paylaştı. Ben kendimi her zaman özgür hissediyorum. Dünya da hiçbir şey umurumda değil sanki :D
11 Yorumla- Soran1 ay
Adam :D
Kişilik & Karakter konusunda 16,3b cevap paylaştı. Tatildeyken :))
Sorumluluk ve iş baskısı olmadığı için tamamen rahat hissediyorum.20 Yorumla- 1 ay
Tek başıma kendimle vakit geçirdiğim zamanlarda kendimi daha çok. Özgür hissediyorum
10 Yorumla - u30 gü
Motorsiklet üstünde giderken 😅
11 Yorumla- Soran30 gü
severiz :D
- 1 ay
Alıp başımı gece serinliğinde yürüyüş yapıyorumya işte o zaman diyorum ki huzur, özgürlük, kafam nasıl isterse o 😃aslında hayatı özgür yaşayan biriyim. Evet bazen sınırlarım, kurallarım var fakat olması gerektiği gibi
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bazen her şeyi yok sayıyor ve sanki gelecekte beni bekleyen hiç bir sorun yokmuş gibi davrandığımda
10 Yorumla- m1 ay
Dağ ve tepelerde hafif rüzgar eserken, çam ağaçlarının kokusuyla birlikte yürüyüp koştuğumda ve derin derin havayı içime çektiğimde.
O zaman diyorumki benim için özgürlük rüzgara karşı yürümek doğanın kokusunu doya doya içime çekmektir.10 Yorumla Ben Ne zaman gök yüzünde olsam kendimi özgür hissediyorum.
https://www.youtube.com/embed/j7wSCAA6sTM10 Yorumla- 1 ay
Tek başıma sevdiğim bir şeyi yaparken sanırım. Denizi ve dalga sesini dinlerken, martıları seyrederken, bulutlara bakarken, rüzgarın yönünde yürürken, sinemada, bir kafede kahve içerken…
10 Yorumla Davranışım bu devirdeki popülerlesmis bir şeye zitsa ve bana yaptığım davranış daha makul ve doğru geliyorsa görenler şaşırsa bile çok özgür hissediyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. yağmur yağarken, şimşek cakarken ve bende balkonumda kahvemi yudumlayıp kitap okurken kendimi çok özgür hissediyorum.
10 Yorumla- 1 ay
Tek başıma olduğum her alanda kendimle vakit geçirdiğim zamanlarda kendimi daha çok özgür ve kafamı rahat hissediyorum
10 Yorumla - 1 ay
Beni anlamayan insanlardan ve beni hayatta yalnız bırakanlardan habersiz yeni bir başarı kazanınca kendimi daha fazla özgür hissederim 😎✌️
10 Yorumla - 1 ay
Çoğu zaman kendimi özgür hissediyorum zaten en çok kendi kararlarımı kendim verince bazen ailemin müdahalesi fazla oluyor.
10 Yorumla Yalnız gezdiğim zaman özgür olduğumu hissediyorum. 🥳💖
20 Yorumla- 30 gü
Sahile gittiğim zamanlar kendimi özgür hissediyorum. Sahil havası gerçekten huzur veriyor.
10 Yorumla - 1 ay
Rüzgarın yüzüme çarptığı anlarda mesela bi bisiklet binerken ya da bi koşu yaparken
10 Yorumla - 1 ay
Tek başıma kahvemi içerken kitabımı okurken özgür hissediyorum
10 Yorumla - 1 ay
Tabiki onun kollarında başka huzur veren kollar yok 😌
11 Yorumla- 1 ay
Yalnis anlaşılır sonu olamaz da 😂
Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı. İş harici her zaman özgürüm istediğim her şeyi yapıyorum
10 Yorumla- 1 ay
Kendimi hiçbir zaman özgür hissetmedim, ruhum öyle hissediyor..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Özgür olmamı çok az kaldı mucize beni dört göze bekliyor..☺💓
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendi başıma dışarı çıktığım zaman ya da evde yalnız olduğum zaman..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hep öyle hissediyorum ama bazen boğuluyorum muş gibi hissederim
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Türbanlı bir şekilde çıktığım evden, cami tuvaletlerine gidip başımı açarken inanılmaz özgür hissediyorum.
11 Yorumla- 1 ay
Gerçek mi
- 1 ay
Yürürken kendimi dinliyorum bir rahatlama huzur geliyor kitap okurken kendi dünyada oluyorum ikisinde de özgür hissediyorum
10 Yorumla - 1 ay
Tanımadığım bir yerde tanımadığım insanlar arasında her şeyi boş verip yürürken.
20 Yorumla - 1 ay
Saçma gelebilir ama yüzümde rüzgarı hissettiğimde
10 Yorumla - 1 ay
Ben hiç bir zaman hissedemedim ama Ekim ayında hissedebilirim sanırım
10 Yorumla - 1 ay
Evde tek kalınca
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbir zaman özgür hissetmiyorum.
20 Yorumla- 30 gü
Tatilde ya da bir yerleri gezerken
10 Yorumla - 1 ay
Akşamları
10 Yorumla Hayal kurarken, enstrüman çalarken ve banyoda 😃
10 Yorumla- 1 ay
Kendime ait alanım olduğunu hissettigimde
10 Yorumla - 1 ay
Kendimi her zaman özgür hissediyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. tek başıma olduğum zaman tabikide
10 Yorumla- 1 ay
tek basima oldugum her zaman
10 Yorumla Çocukluğum benim özgürlüğümdü.
10 Yorumla- m1 ay
Türkiye'de hissedemem o duyguyu
10 Yorumla - s1 ay
Denizi izlerken
10 Yorumla - 1 ay
Denize girdiğim zaman hissediyorum
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Hicbir zaman hissetmiyorum hep baskı altındayım gibi hissediyorum psikolojik sorunlarım var
10 Yorumla - 1 ay
Yalnızken daha cok
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Arabayla gezdiğim zaman
10 Yorumla- 1 ay
Uzun zamandır hissediyorum
11 Yorumla- 1 ay
Hissedemiyorum 😬
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Sevdiklerim yanımda olduğunda
21 Yorumla- 1 ay
Örneğin kim mesela
- Gizli Üye(18-24)1 ay
En son 8. sınıfta hissediyordum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı. Tek başımayken
10 Yorumla- s1 ay