Bu akrabalar ne kadar dedikoducu ya inanamadım resmen?

arkadaşlar aylardır bu konuyla ilgili derdimi bu istede paylaşıyorum çünkü paylaşıp konuşucak kimsem yok olsa bile objektif konuşmazlar...
kızkardeşim kaçmıştı evden kasım ayında sadece 2kere aradı ve gelmiyceğini söyledi amacı isanbulda okumakmış güya yalan özgür hayatı çok seviyor herneyse biz bu olayı sadece aaynı şehirde oturduğumuz bir kişiye söyledik birde teyzem gile aynı şehirde oturduğumuz kişi kendisi babamın kuzeni olur herkese yaymış...
biz kimse bilmiyor diye gezerken herkes duymuş öyleki yıllardır gitmediğimiz köy komşu köyler tanımadığım akrabalar bunu nerden çıkarsın derseniz bu kadın babamın teyzesinin kızı.
şimdi bakıyorum da bu olayı duyan herkes şimdi bize farklı davranıyor mesafe koydular falan o kadar ağırıma gittiki anlatamam babama gidelim taşınalım diyorum istemiyor.
valla bunları aşmak için napıcam ben ya hayatında alkol içmeyen ben ya alkolik olucam ya bağımlı bunları unutmamın bir yolu yok mu annemle halamda ben sinirlendikçe boşver kimsenin ağzını tutamazsın diyorlar yahu bu nasılbir insanlık bu kadar kötü bir olayı yaymak için büyük bir teşkilat kursan anca bu kadar yayılır babamda zaten herkes duydu iye etrafta ki esnafada söylemiş dışarı çıkamaz oldum ya poliste asla yerini söylemiyor 19 yaşında diye sıkan bir aile değildik tam tersi kardeşimin okadar vukuatı olmasına rağmen hiçbirşey yapmadılar insanlar ne kadar pislik ya
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Bu akrabalar ne kadar dedikoducu ya inanamadım resmen?