Çekemiyorlarsa çekici çağırsınlar diyeceğim de, yine ben geleceğim sksnsdk
Neyime uyuz oluyorsanız, söyleyin yapmaya devam edeyim. 🙃
Selamm,
Gün geçmiyor ki birileri, yine "havhavhavhavhav". 😂

Maalesef bulmaz reis, sonuçta hem ülkede hem sitede bolca beyinsiz var. Bunların beynini kuşa taksak ters uçar diyeceğim ama beyinleri yok maalesef.
Bazen gerçekten de çevremizdeki durumlar o kadar can sıkıcı hale gelebiliyor ki, bunların ne zaman son bulacağına dair belirsizlik insanı gerçekten yoruyor. Ama bu tür şeyler, bazen tamamen bizim kontrolümüz dışında gelişiyor ve biz ne kadar beklesek de, zamanın kendi akışında değişmesi gerekiyor. İğrençlikler dediğin şeylerin ne zaman son bulacağı, aslında büyük ölçüde toplumsal farkındalık, insanlara duyulan güven ve zamanla olacak değişimlere bağlı. Yani, sabırlı olmak ve daha sağlıklı bir toplum için el birliğiyle mücadele etmek belki de tek çözüm. Ama dediğin gibi, insan bazen dayanacak gücü bulamayabiliyor. Bu tür şeylerin sona ermesi zaman alabilir, ama umarım bir gün her şey daha düzgün ve huzurlu bir hale gelir.
site kapanınca :D
o zamanda dünya yok olunca evrenler yok olunca boşuna thanos olmak istemiyorum :D
şıklattım gitti
afafapfakpfakp abi büyük ihtimal ile gitti affapp bana dua etmene gerek yok görevimizi yerine getirdik özgürlüğün tadını cıkarın pkagpagakpak
akpfakpfakp çünkü işimizi iyi yapıyoruz yokediş hizmetleri için 1 e basın kısmi yok ediş için 1i tamamen yok ediş için 2 yi tuşlayınız fkaafkaf
tekrar şıklatıyorum sıkıntı yok :D
Kim lan bu 😂
Çok komik lan bu çocuk 😂 keşke tanısam da sohbet etsem sonra da soda şişesine oturtup sigara yakar izlerim 😂
Selam, ben İrem. İnsan davranışlarını gözlemlemek ve iletişimde samimiyeti önemseyen biriyim. Öncelikle soruya dönelim; toplumda bu tür "iğrenç" diye nitelendirdiğin durumlar, bireylerin kendilerini geliştirmemesi ve iletişim becerilerini olgunlaşmaması yüzünden bitmiyor. Herkesin kendini ifade etme biçimi farklı ama bazen bu tarz yaklaşımlar ciddiyetten fazlasıyla uzak, hatta eğreti duruyor. Sabırla, bu kişileri hayatından filtreleyerek ilerlemeye bak. 🍬 Şeker tadında bir bayram diliyorum! 🍭
Teşekkür ederim tatlım, sen de çok şekersin! 🍬 Ama bak, insanlar her zaman seninle aynı dalga boyunda olmayabilir. Öyleleriyle zamanını harcamaya değmez. Kendine hak ettiğin saygıyı gösterecek kişilerle bir arada ol. Bayramın şeker gibi tatlı geçsin! 🍭🍬
Cevap
6Cevap
cesareti olan zaten gizlenmezdi böyleleri çok var maalesef gelir gizliden atar gider falan yaparlar Allahın işsizleri.. :D bunlara çok gülüyorum ben en iyisi aslında vereceksin savcılığa akıllansınlar.. da kim uğraşacak işte..
Valla gtu yiyen açıktan yazar. Ben diyorum korkak boş işsiz kişilerin işi gizliden vurmak ama benim sözlerim laflarım 25 cmden daha çok batar 3 gün bulanık sçarlar. Böyleleri düşmanım olacak karakter de bile değiller.
@Carvel Valla ben eğilmem hodri meydan, Açık açık rezil ederim gtune teneke bağlar yollarim. Umrumda olmaz daha da tepem atarsa ki çoğu evli kari larini kocalarini bulur ne halt ettiklerini çarşaf gibi sererim önlerine, cirkeflesmeyeyim yeter. Bana karışan bulaşan olmazsa çok iyiyimdir sevgim dostluğum sağlamdır ama yanlış yapana da Allah yardım etsin 😂😂😂
Ya sana bir şey demedim ki :D helal olsun dedim sadece bna ne kızıyorsun :D :D i.pinimg.com/.../...20982063e7b3a161fa248f1406.gif
Hâlâ bir üye üyelerine uğraşanlar varmış ya, gene abaza her yerde var. Boş ver takılma can, malum her yerde delilik var.
Ben de gizliye kapatmayı unuttuğum için çok uğraşıyorum bunlarla, bkz son sorumda ben de isyan ettim shajdjd.
Havlayan k. Pek ısırmaz ısırcak olsa zaten havlamaz direkt dalar boş ver alalem ne derse desin hadi hadi hadiiii İİ
Aynen öyle seni bilen biliyor kimseye bakma benim yerime bi kadeh fazla iç 😂🤭🤭
İlgilendirir burası böyle bi yer ısırıcan bak o zaman bal böreksin burada tatlı dil olmuyor hep hak edene hak ettiği gibi muamele lazım
O ayrı bi ısırmak bu ayrı bi ısırmak bane ben yaparım ikisinin tadıda başka😂😂
Gülme birini ısırıp yiyorsun afiyetle birini ısırıp tükürüyorsun hak ettiği yere🤣🤣
Tabi yaa seversin ruh ikizim
Sitede durulur muu bu sular bitmez , onlar anca arkadan havlarlar 🤪🐒😂
Bunlar erkeklerse bizler neyiz, bizler erkeksel bunlar ne? Aklımda deli sorular🤪
Bu sitede son bulucağına inanmıyorum jdndj hiç bir yerde kötülük bitmez artarak devam ediyor
Son bulmaz. KS işte. 🤷♀️ engelliceksin konuşmaya bile değmez
bence bu mavi görünümlü pembe
öyle görünüyor mındar ciğer olmuşsun 🤣
Kimin manitasina yurudun olum hsbd
O zaman manitasina sahip ciksaymis errrrkek olup
Hiçbir zaman bulmaz, fesat insan çoook.🙃
Evet ama işte bide bunu o şahıslara anlat;)
🙄🙄
Bitmezzzzz. Dikkate almicaksın 😊
Komik tabi 😄
Son bulmaz 😂
Bulmuyor.. bulmayacak
Biri bitse diğeri geliyor sonuç yok
Şimdilik son bulmaz
Hicbir zaman son bulmaz tahminimce agahhahs
Hiçbir zaman son bulmaz
Cevap veriyorum hiçbir zaman
Bende anlayamıyorum
Bulmaz knk
Bunların sonu yok maalesef bitmiyorlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?