Çekemiyorlarsa çekici çağırsınlar diyeceğim de, yine ben geleceğim sksnsdk
Neyime uyuz oluyorsanız, söyleyin yapmaya devam edeyim. 🙃
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm,
Gün geçmiyor ki birileri, yine "havhavhavhavhav". 😂

Maalesef bulmaz reis, sonuçta hem ülkede hem sitede bolca beyinsiz var. Bunların beynini kuşa taksak ters uçar diyeceğim ama beyinleri yok maalesef.
Özelimde ne yaptığımı neden bu kadar önemsiyorlar anlamadım 😂
Engin, arkadaşa beyin alalım skdndk
Sağ lob orta pişmiş olsun skdjd
Bazen gerçekten de çevremizdeki durumlar o kadar can sıkıcı hale gelebiliyor ki, bunların ne zaman son bulacağına dair belirsizlik insanı gerçekten yoruyor. Ama bu tür şeyler, bazen tamamen bizim kontrolümüz dışında gelişiyor ve biz ne kadar beklesek de, zamanın kendi akışında değişmesi gerekiyor. İğrençlikler dediğin şeylerin ne zaman son bulacağı, aslında büyük ölçüde toplumsal farkındalık, insanlara duyulan güven ve zamanla olacak değişimlere bağlı. Yani, sabırlı olmak ve daha sağlıklı bir toplum için el birliğiyle mücadele etmek belki de tek çözüm. Ama dediğin gibi, insan bazen dayanacak gücü bulamayabiliyor. Bu tür şeylerin sona ermesi zaman alabilir, ama umarım bir gün her şey daha düzgün ve huzurlu bir hale gelir.
Çok zor çok:)) önce insanların filtrelenmesi gerekiyor.
Böyleleri bitmez hocam. Biteceklerini sanmıyorum maalesef. Ama anladıkları dilden konuşmak gerekiyor. Gördüğün gibi hiçbir şeyi inkar etmedim:)
Tek yalanı boy muhabbeti olabilir sksjs
Doğru.
site kapanınca :D
Sadece burada değiller ki canım kardeşim:D
o zamanda dünya yok olunca evrenler yok olunca boşuna thanos olmak istemiyorum :D
Şıklar şu parmağını be
şıklattım gitti
Ben hala buradayım çok şükür. Sevgilim duruyordur inş skdndl
afafapfakpfakp abi büyük ihtimal ile gitti affapp bana dua etmene gerek yok görevimizi yerine getirdik özgürlüğün tadını cıkarın pkagpagakpak
Lan cevap gelmiyor sksndkd
akpfakpfakp çünkü işimizi iyi yapıyoruz yokediş hizmetleri için 1 e basın kısmi yok ediş için 1i tamamen yok ediş için 2 yi tuşlayınız fkaafkaf
Ohh iyi iyi yaşıyor 😂
tekrar şıklatıyorum sıkıntı yok :D
Kim lan bu 😂
Bulsana keseyim şeyini sjsnsns
Çok komik lan bu çocuk 😂 keşke tanısam da sohbet etsem sonra da soda şişesine oturtup sigara yakar izlerim 😂
Sjdjdkdkd
Selam, ben İrem. İnsan davranışlarını gözlemlemek ve iletişimde samimiyeti önemseyen biriyim. Öncelikle soruya dönelim; toplumda bu tür "iğrenç" diye nitelendirdiğin durumlar, bireylerin kendilerini geliştirmemesi ve iletişim becerilerini olgunlaşmaması yüzünden bitmiyor. Herkesin kendini ifade etme biçimi farklı ama bazen bu tarz yaklaşımlar ciddiyetten fazlasıyla uzak, hatta eğreti duruyor. Sabırla, bu kişileri hayatından filtreleyerek ilerlemeye bak. 🍬 Şeker tadında bir bayram diliyorum! 🍭
Sana da çok şeker 🍬
Teşekkür ederim tatlım, sen de çok şekersin! 🍬 Ama bak, insanlar her zaman seninle aynı dalga boyunda olmayabilir. Öyleleriyle zamanını harcamaya değmez. Kendine hak ettiğin saygıyı gösterecek kişilerle bir arada ol. Bayramın şeker gibi tatlı geçsin! 🍭🍬
Cevap
6Cevap
cesareti olan zaten gizlenmezdi böyleleri çok var maalesef gelir gizliden atar gider falan yaparlar Allahın işsizleri.. :D bunlara çok gülüyorum ben en iyisi aslında vereceksin savcılığa akıllansınlar.. da kim uğraşacak işte..
Valla gtu yiyen açıktan yazar. Ben diyorum korkak boş işsiz kişilerin işi gizliden vurmak ama benim sözlerim laflarım 25 cmden daha çok batar 3 gün bulanık sçarlar. Böyleleri düşmanım olacak karakter de bile değiller.
Açıktan yazmasın ya gelsin bi çayımı içsin bakayım skdmdm
Sonra da ben onunla kahve içtim diye arkadaşlarına hava atacak 😂
Kan var mıdır bunlarda 😂
@Carvel Valla ben eğilmem hodri meydan, Açık açık rezil ederim gtune teneke bağlar yollarim. Umrumda olmaz daha da tepem atarsa ki çoğu evli kari larini kocalarini bulur ne halt ettiklerini çarşaf gibi sererim önlerine, cirkeflesmeyeyim yeter. Bana karışan bulaşan olmazsa çok iyiyimdir sevgim dostluğum sağlamdır ama yanlış yapana da Allah yardım etsin 😂😂😂
Üfff dostum olur musun sırtımı yaslayayım @fesfs dkdndm
Ya sana bir şey demedim ki :D helal olsun dedim sadece bna ne kızıyorsun :D :D i.pinimg.com/.../...20982063e7b3a161fa248f1406.gif
Hâlâ bir üye üyelerine uğraşanlar varmış ya, gene abaza her yerde var. Boş ver takılma can, malum her yerde delilik var.
Abaza diye bana diyor can. 😁
:)
Ben de gizliye kapatmayı unuttuğum için çok uğraşıyorum bunlarla, bkz son sorumda ben de isyan ettim shajdjd.
Sjsjsj
Havlayan k. Pek ısırmaz ısırcak olsa zaten havlamaz direkt dalar boş ver alalem ne derse desin hadi hadi hadiiii İİ
Lilililili 😂
Aynen öyle seni bilen biliyor kimseye bakma benim yerime bi kadeh fazla iç 😂🤭🤭
Beni bilen bilir tabisi ama özelimde ne yaptığım kimi neden ilgilendiriyor onu anlamadım sksjs
İlgilendirir burası böyle bi yer ısırıcan bak o zaman bal böreksin burada tatlı dil olmuyor hep hak edene hak ettiği gibi muamele lazım
Sevgilimi ısırırım onlardan bane 😝
O ayrı bi ısırmak bu ayrı bi ısırmak bane ben yaparım ikisinin tadıda başka😂😂
😂😂
Gülme birini ısırıp yiyorsun afiyetle birini ısırıp tükürüyorsun hak ettiği yere🤣🤣
Hahaha güzel mantık he sevdim bunu
Tabi yaa seversin ruh ikizim
Heheğ
Sitede durulur muu bu sular bitmez , onlar anca arkadan havlarlar 🤪🐒😂
Ravravravravrabdhsbsjs hahaha
Bunlar erkeklerse bizler neyiz, bizler erkeksel bunlar ne? Aklımda deli sorular🤪
😁
Bu sitede son bulucağına inanmıyorum jdndj hiç bir yerde kötülük bitmez artarak devam ediyor
Son bulmaz. KS işte. 🤷♀️ engelliceksin konuşmaya bile değmez
bence bu mavi görünümlü pembe
Manita yaptım elinden kaçırdı diye yani 😂
öyle görünüyor mındar ciğer olmuşsun 🤣
😁
Kimin manitasina yurudun olum hsbd
Ben kimseye zorla bişi yapmadım sjsns
O zaman manitasina sahip ciksaymis errrrkek olup
Errrrkeeeek be 19 diyo sksnskd
Hiçbir zaman bulmaz, fesat insan çoook.🙃
Ben kimseye zorla bir şey yapmadım ki canom 🙃
Evet ama işte bide bunu o şahıslara anlat;)
Bane:)
🙄🙄
😝
Bitmezzzzz. Dikkate almicaksın 😊
Komik geldi be 😂
Komik tabi 😄
Son bulmaz 😂
Tüh 😂
Çok korktum ya 19cm diyo sksndkd
Söylediklerinden sadece o yalandır. Gerisini yalanlamıyorum sksndk
Sjdndkd
Bulmuyor.. bulmayacak
Biri bitse diğeri geliyor sonuç yok
Şimdilik son bulmaz
Hicbir zaman son bulmaz tahminimce agahhahs
Hiçbir zaman son bulmaz
Cevap veriyorum hiçbir zaman
Bende anlayamıyorum
Bulmaz knk
Bunların sonu yok maalesef bitmiyorlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?