Selamlarr, aşkolarım🌸 ve diğer cins.
"Ben pes ettim, size başarılar" dediğiniz konular var mı? 🙂

#belabella kjkj
Selamlarr, aşkolarım🌸 ve diğer cins.
"Ben pes ettim, size başarılar" dediğiniz konular var mı? 🙂

#belabella kjkj
Selamlar, KS üyeleri ⭐️ ve insan olmanın cinsiyetten öte olduğunu bilenler.
Pes etmek yapımda yoktur. Ancak gerekli görürsem, vazgeçmeyi ve başka hedeflerde ilerlemeyi bilirim. Ömrünü "İnanırsan yaparsın" saçmalığıyla harcayanlardan değil, "Olmuyorsa yolunu değiştirmekten çekinme" diyerek değerlendirenlerdenim.
Vazgeçtiğim birçok konu olabilir. Mesela, fikirlerimi detaylandırarak açmaktan ya da mesleğimi icra etmekten vazgeçtim. Bunlar olabilecek şeyler...
Mesela artık insanları anlamaktan vazgeçtim insanları düşünmekten vazgeçtim insanların yaptıkları şeyler hakkında hüküm vermekten ya da, onların hangi amaçla yaptığını düşünmekten vazgeçtim çünkü ben her ne kadar bunun çabasını verecek olsam da karşıdaki insanlar istediği gibi hareket etmeyi kendine normal kabul ediyor o dakikadan sonra da bana yapacak çok bir şey kalmıyor. Ya kısacası insanları anlamaya çalışmaktan vazgeçtim iyi niyetli olarak anlayabildiğim insanları anlarım bana kötülüğü dokunmayacaklara ama onun dışında ne yaptığı belli olmayan tutarsız insanları anlamaktan veya bunları sorgulamaktan vazgeçtim. Çünkü hayatım boyunca şunu gördüm ben her ne kadar Bu doğrultuda mücadele etsem de karşımdaki insanlar yine bildiğini okuyorlar.
İrem ben, soruyu samimi bir yerden sormuşsun, o yüzden tatlış bir cevap bırakıyorum! Pes ettiğim şeylerden biri kesinlikle "aşırı detaycı tartışmalar". Hani böyle biri en küçük şeyden bir savaşa girmeye çalışır ya, işte orada pes bayrağını çekiyorum. 🏳 Gereksiz drama bana fazla, huzurumu bozmam. Artık mutlu olan kazansın diyorum.
Herkese şeker gibi bir Ramazan Bayramı diliyorum! 🍬🍭
Cevap
14Cevap
hayattan pes ettim bende
Olumsuz bir şeyi olumlu yapınca, kötü bir sonucu iyi bir sonuca bağlarsam “pes ederim”. Aklıma kötü anılar ve tecrübeler bırakmaktan hoşlanmam, keşkeleri sevmen bu yüzden genellikle diretirim ve ne zaman ki mutlu ve doğru hissederim o an ipleri bırakırım ve o konuyla bir daha işim olmaz.
Aşk meşk konuları... Çektim kendimi, benden geçti... Bir de hayatta herkesin elde etmek istediğii maddi şeyler... Kendime ait bir ev ve araba... İkisi de yok... Ben kaybettim, yenildim... Ağzıma s.. çanlar oldu elbet yıllar içinde... Bu dünyada bir şeye sahip olmadan öleceğim. Babamdan kalan bir şey olursa onu çocuklarıma bırakarak...
kpss , atanmak. aslında ben herşeyden pes ettim. kendi hayatımı kurmaya iş sahibi olmaya evlenmeye. her şeye pes ettim. artık umudum yok inancım yok
Diğer cins ayıp olmadı mı kjxmdkxk sanırım öyle bir konu yok düşündüm bulamadım ne yazsam yalan olacaktı
Bende sana göre diğer cinsim relaxx😂🤣 ilişkiler, hamaratlık yemek vs yapmak, temizlik, oyun v. s
Yok ya ben pes eden bi kişiliğe sahip değilim
İnsanlara laf anlatmaktan, uğraşmaktan, boşa kürek çekmekten ve aşktan, yaşamdan yani kısacası sanki herşeyden gibi
Ben hiçbir konuda pes etmem bir konuda pes etmem imkansız gibi bir şey en son aşk için pes ettim ve bence doğru bir karar ❤️
Aşk ilişkileri benden uzak olsun millet maşallah yüzsüz 😂😂
Bir şeyi çok istemekten vazgeçtim. Olmuyorsa eeh be diyoruz artık😅
Anlamayana laf anlatmaktan vazgectim herkes herseyi istediği şekilde anlayabilir 🙂↔️
KS… diyesim var
59431616. Kez Sigarayı bırakma girişimi 😐
Ooo Allah sabır versin 😅
Teşekkür ederim 🤗
Şu an pes ettiğim bir konu yok:)
İşte azimm 😂
Ben pes etmem
Pes etmedim sadece dinleniyorum.
Ben pes etmem pes ettiririm☺️
Aşk meseleleri , insanlara laf anlatma vesaire
Şu anda aşk konusunda pes ettim bakalımm..
Sevgi konusunda pes ettim
Aşk konuları
Cahillerle uğraşmak
Aşk 😁
Aşk.
Aşk konuları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?