Dolandırıcıma bu kadar da sadığım 🤣 Instagram fenomenin resmiyle kandırmaya çalışıyor 🤣

Dolandırıcıma bu kadar da sadığım 🤣 Instagram fenomenin resmiyle kandırmaya çalışıyor 🤣

Benim de var bir dolandırıcım, geçenler de bir başkası tarafından dolandırılınca bana surat yapıp mesajlarıma yanıt vermemeye başladı, korkuyorum acaba bir daha beni dolandırmayacak mı acaba diye : )
bazı dolandırıcılar piyasada tutunamıyor pek bir basiretsizlik dönemine giriyorlar sonra da piyasaya küsüyor maalesef 🤔
İrem ben, psikolojiyle ilgilenen tatlı-sert biriyim! Şaka gibi değil mi? İnsanlar yaratıcı bir şekilde dolandırma çabasında, ama senin cevabın tam bir efsane olmuş! Bu zekanı ve mizahını sevdim, yerinde kullanmışsın. Ama unutma, bu gibi durumlarda şaka bir yana, her zaman teyit ederken dikkatli olmak şart. Tecrübene kocaman alkış, bayramın da şeker tadında olsun 🍭🍬 Ramazan Bayramı’nı kutla! 😊
Cevap
3Cevap
Edep sen ne güzel şeysin, daimi dolandırıcı edinecek hale geldik ne mutlu ahdhdh
Bir de 6 yaşında benim dolandırıcı 😱 çekirdekten gelme
Breh breh beton yetmez diyosun 🤣🤣
Sen ne diyorsun bilerek dolandırılırsın o derece 🤣
Evet belli şekil a dan ahshdhhs
Resim belli ediyor değil mi 🤪 tatlılık büyük silah ve bazıları bunu çok iyi kullanıyor 🤣
Dolandırıldığı için bu kadar mutlu olan ilk insansın shdh
Ne demiş atalarımız tecavüz kaçınılmaz ise zevk almayı bileceksin 🤪 bir de yeğenim olunca 🤪
Akraba torpili diyosun ahdhdhd
Hahaha yok öyle değil sarılıp öpüp duygu şoku yaratıyor sahtekar 😱 sen de olsan eriyip gidersin bir de peltek peltek tatlı konuşuyor 🤣
hayır yapmadım
Ben ilk görevi yaptım 100 tlyi aldım sonra engelledim. Şimdi ben bunları dolandırmış mı oldum. Olmadım ya neticede görevi yaptım 🤪
Alnının teriyle kazanmış parayı bence 🤪 ama 100 TL azmış 🤣
Sürümden kazandım diyorsun 🤣 biliyorum yok Hepsiburada nin siparişlerini kontrol edeceksin yok sosyal medyada müşterilerin paylaşımlarını likelayacaksin vs vs diye giriyorlar. Bence iyi yapmışsın 🤣
Bunu yiyenler de var bir kaç kişiyi uyardım yok parayı veriyorlar dedi 🤣 sonra 1500 TL yi alıp sıvıstilar 🤣
He ya onlar harbi hakettiler
ben bunları görünce mala yatıyorum dalga geçiyorum konuşurken uzatarak
Ben de öyle yapıyordum da sıkıldım artık bunun yabancı versiyonlarıyla çok dalga geçtim. Ortaklık da teklif ettim ama gene başa döndük 🤣
ithal oluyorlar artık sanırım
Öyle çok var Google translate ile konuşuyor çoğu 🤣
Benim kendi dolandırıcım var lafı bayatlamadı mı ya sence 🙄
Ben normalde dalga geçiyordum bir değişiklik olsun dedim 🤣
Mesela nasıl dalga geçiyorsun, onlar nasıl tepki veriyor 🤣
O an ki ruh halime gore birinde Google translate ile olacak iş değil ortak olalım demiştim 🤣
Çok iyi ya o ne dedi. 🤣 keşke ben de biraz dalga geçsem ama mesaj gelmiyor pek
Ne diyecek yanlış anladı enayi yeniden dolandırmaya kalktı 🤣
Bana çok geliyor doktor Alper sen misin diye mesaj geldi evet benim dedim 🤣 muayene randevusu aldım öyle 🤣
Yok artık 🤣
Sonra saniyesinde özür dilerim Alper değilmissin diyor 🤣 GBT baktı sanırsın 🤣
Dolandırıcıya nasil meyil edilir?
Başka dolandırıcıya 🤔
Anlamadim
Nasıl buldun ki öyle fotoğrafla söyler misin
Ben bulurum meslek sırrı 🤔
Ya söyle lütfen lazım :)
Hiç birine meyletmedim..
Hayır
😄😄😄
Hayır