Kişilik & Karakter Hayırlı bayramlar, ne yapıyorsunuz? gökyüzümünpembesi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kahve yaptım ben, kahve içiyoruz şimdi. Misafirler gelmeden kahvemi içeyim bari 🙄 Hayırlı bayramlar, ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayırlı bayramlarrr 0 0 Yorumla
MelikeÇaytak Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Kitap okuyorum. Misafirler gitti odamda sakince kitap okuyorum. 0 0 Yorumla
Blu3Rag3 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Oturuyorum evimde. Akşam olsa da yürüyüşe çıksam diye bekliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Evime gidemedim evimeee misafirlikkk bitmiyor seydeyim gezmelerde 0 0 Yorumla
Yasemin_005 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Günün yorgunluğunu kahve ile atıyorum. 0 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Ben de kahvemi aldım şimdikk 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Takılıyorum öyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ooo milango seker afiyet olsun 0 1 Yorumla gökyüzümünpembesi 1 yıl Tadı efsane 🤤 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayırlı bayramlarrr
Kitap okuyorum. Misafirler gitti odamda sakince kitap okuyorum.
Oturuyorum evimde. Akşam olsa da yürüyüşe çıksam diye bekliyorum
Seylan çayı var mı?
Evime gidemedim evimeee misafirlikkk bitmiyor seydeyim gezmelerde
Günün yorgunluğunu kahve ile atıyorum.
İyi bayramlar 🍬 iyiyim
Şu an yatağımda uzanıyorum ve üzgünüm
Ben de kahvemi aldım şimdikk
Yürüyüş yapıyorum bende kahve isterim
Kahve ve çikolataaa
Afiyet olsun 👍
İç bariii
Takılıyorum öyle