Aile & Toplum Ne yapıyorsunuz yılbaşındaaaa? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evde tv ya da film şeklinde takılmak çok sıkıcı ama maalesef bu sene tek gireceğim.. Güncellemeler+1 yıl Bari izleyecek şeyler önerin tv programı da olur dizi film de olur cöksofoeockdk Ne yapıyorsunuz yılbaşındaaaa? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yylnnzvegncc Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Aynen ya sorma ben de aynı şekilde ve çok sıkıcıKeşke bi sevgilim partnerim olsaydı onunla birlikte geçirmek isterdim yılbaşını ama yok maalesef yalnızım işte 0 3 Yorumla yylnnzvegncc +1 yıl Eğer istersen ve yakinsak beraber birşeyler yapabiliriz ne dersin 🙃 Yorumla yylnnzvegncc +1 yıl Orada mısın Yorumla yylnnzvegncc +1 yıl Çok ciddiyim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 6 subatta kaybettiğimiz arkadaslarin evlerinin enkazlarina cikip dolasacaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uyurum herhalde 1 3 Yorumla sadece_melek +1 yıl Aynı benim gibi bir adamsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı kaderi paylaşıyoruz shjsj Yorumla sadece_melek +1 yıl Evet zaten ben kutlama falan yapmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aynen ya sorma ben de aynı şekilde ve çok sıkıcı
Keşke bi sevgilim partnerim olsaydı onunla birlikte geçirmek isterdim yılbaşını ama yok maalesef yalnızım işte
Eğer istersen ve yakinsak beraber birşeyler yapabiliriz ne dersin 🙃
Orada mısın
Çok ciddiyim
6 subatta kaybettiğimiz arkadaslarin evlerinin enkazlarina cikip dolasacaz
Hep tekim ve tek girmeyi severim
Yalnız başıma ufaktan takılırım öyle.
Emin ol çoğu kişi oyle
Ne güzel işte bende aynı şeyi yapıyorum
Evdeyiz
Neden tek giriyosun? Hangi sehirdesin
Evde uyurum ya
100 Luk rakı masası