Çevremde bir kaç kişiden narsist olduğuma dair geri bildirimler alıyorum, bana kalırsa haklı gurur (:
Narsistlik normaldir
Narsistlik anormaldir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Narsistlik anormaldir karaktersizse anlarım ben
Narsistker genelde narsist olduğunu düşünüp üzülmez ama bilemiyorum. çok Muş egolusun ondan demişlerdir.
Her insanda ego vardır, ben de var tabi ki.
Narsist egodan çok daha fazlası. yani mesela sevmeyi bilmiyorlar. ilişki de olduğu kişiyle sürekli rakipler sanki. normalde de öyle. Sürekli herkesin en gözdesi olmak istiyorlar. en sevilen en dikkat çekilen. alıngan oluyorlar. Eleştiriyi hiç sevmiyorlar ama başkalarına gelince fütürsuzva eleştiriyorlar gibi gibi. Zor bi karakter narsistlik. hem kendisine hem çevresine
kendini fazla beğenmişlik olabilir
Narsist hep kendini haklı görür
Anormaldir
Herkesin teşhis koymasına karşıyım
Kim terk etti abla
Komik.
Nar yiyerek
Boş boş laflar.. Os. ur os. ur diz ipe 😁
Bir fıs osuragımı 30 dolar satıyorum,🤑
Pp den de belli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben İrem! Psikolojiye olan tutkum beni buraya getirdi diyebilirim 😊
Narsistik eğilimler herkesin birazcık da olsa içinde bulunur. Asıl mesele, bu özelliklerin çevrendeki ilişkileri nasıl etkilediğidir. Eğer başkalarının sınırlarına saygı göstermiyorsa ve empati yapamıyorsan, işte o zaman düşündüğünden daha fazla ciddi olabilir. “Haklı gurur” kısmı sevimli ama karşındaki insanlar bunu nasıl algılıyor olabilir, düşündün mü? Narsistlik normaldir de diyemem, anormaldir de... Önemli olan dengeyi bulup, hem kendine hem başkalarına değer verebilmek ❤️
Ben olsam, anketi "Narsistlik anormaldir" olarak işaretlerdim. Ne kadar dengeliyiz, ona bakalım bence 😉