Kişilik & Karakter Siz de uyurken kulağınızda şarkı çaldığı oluyor mu? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hava yağmurlu buzzz 1 saat sonra sahur benim kulağımda Kenan Doğulu'nun shake it up şekerim Güncellemeler1 yıl Bahsettiğim eylemin adı müzik dinlemek ama benimki öyle değil aklımda çalıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Güncellemeler1 yıl Espriyi anlayamayan nemrutlar paylaşımdan uzak durabilir mi 😂 Siz de uyurken kulağınızda şarkı çaldığı oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. evet bazen olur 1 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl :)))
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olmuyor ama olsun mu? 1 64 Yorumla Peripellonis 1 yıl Tamam ben insan değilmişim uyuyorum kulağımda shake it up şekerim çalıyor sorduğuma pişman ettiniz 😂 Yorumla Saddov 1 yıl Nasıl o şarkı çalabilir ama 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Dün gece oldu en son ben de anlamadım kafamda partsel dönüşümler Yorumla Saddov 1 yıl Çok yanlış düşüncelerdesin Yorumla Peripellonis 1 yıl Niye Yorumla Saddov 1 yıl Nasıl Cankan şak öpeyim mi falan çalmaz Yorumla Peripellonis 1 yıl Cankan istemiyor ondan olabilir belki Yorumla Saddov 1 yıl Salim. - Jale? Yorumla Peripellonis 1 yıl Bilmiyorum onu pas Yorumla Saddov 1 yıl Peki öyle olsun Yorumla Peripellonis 1 yıl Haa alo aloymuş biliyorum ya bunu 😂 Yorumla Saddov 1 yıl Bu gece de bunu çal 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Yok ya ben kaparım direkt telefonu susana 😂 Yorumla Saddov 1 yıl Ben mi susam 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Şarkıda diyor ya benlik değil diyorum susma demek 😂 Yorumla Saddov 1 yıl Zıpla diye bağırdığın oldu mu? 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Ne alaka sado bey Yorumla Saddov 1 yıl Son zamanların popi şarkısı ondan sordum 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl İnsta tiktok falan yok ki bende Yorumla Saddov 1 yıl Sen ne ayaksın? 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl 36.5 ne diyorsun ya 😂😂 Yorumla Saddov 1 yıl Neyse ki ben ayağa bakmam 😂 Böyle de delikanlıyım 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Aferin sana Yorumla Saddov 1 yıl Saçımı da okşa Yorumla Peripellonis 1 yıl Kafa tokuştursam Yorumla Saddov 1 yıl Sert vurma ama kaş falan yarılmasın Yorumla Peripellonis 1 yıl Yoo dıkşınnn 👊🏻👊🏻 Yorumla Saddov 1 yıl Resmen şiddete uğradım 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Yanlısı değilim kanlısıyım Yorumla Saddov 1 yıl Bu alemde peripellonis dedim mi ceket önü iliklenir mi? Yorumla Peripellonis 1 yıl Mafyatik narkotik şeyler çok gizli Yorumla Saddov 1 yıl Sende mi derinsin 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Çok Derin sırlar çok Yorumla Saddov 1 yıl O gülüşü yapabilir misin? Yorumla Peripellonis 1 yıl Erol taş kahkahası gibi mi ııı ııhh Yorumla Saddov 1 yıl O olabilir 😂 Şimdi uyuyacağım, yarın devam edeceğim 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Beni kullandığın noktada bitirdik yahu sohbeti aslında uzatmaları oynadı 🤦🏻♀️ Yorumla Saddov 1 yıl Seni kullanmadım, sohbet iyiydi. Yarın yola çıkacağım. Azıcık uyuyayım. Yeniden yazacağım 😂 Yorumla Saddov 1 yıl İnsan en azından yorumu beğenir Yorumla Peripellonis 1 yıl Son yorumların hiçbirini beğenmemişim niye kişisel algıladın 😂 Yorumla Saddov 1 yıl Beğendiklerin var gördüm 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Güncel hiçbir yorumu beğenmedim kişiye özel davranmıyorum Yorumla Saddov 1 yıl Hesap soruyordum ama kusura bakmadın demi 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Yok bakmadım Yorumla Saddov 1 yıl İyi misin? Yorumla Peripellonis 1 yıl İyiyim sağol sen Yorumla Saddov 1 yıl Bende iyiyim, biraz durgun gibisin. Yorumla Peripellonis 1 yıl Yoo ee yorgunluk var biraz bende aile bitmiyor dolaş dolaş Yorumla Saddov 1 yıl Memleket nere 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Tekirdağ benim Yorumla Saddov 1 yıl Oralarda akraba ziyareti az oluyordu ya Yorumla Peripellonis 1 yıl Bizim aile bağları fazla kuvvetli benim tek kardeşim var mesela artı 5 abim daha var gibiler Yorumla Saddov 1 yıl Demek öyle bacım 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Öyle abi 😂 Yorumla Saddov 1 yıl Bir abin daha oldu bak 😂😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Yav çok sağol eksik olma 😂😂 Yorumla Saddov 1 yıl Ne demek bacım boşuna mı burada duruyoruz 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Diğmi diğmi nasıl iyi birisin 🤦🏻♀️ Yorumla Saddov 1 yıl Nasıl iyi birisiyim? 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Bir erkek kardeşin varmış güzel kardeşim 5 manevi abine bir abin daha eklensin dedin ya hani o yüzden 😂 Yorumla Saddov 1 yıl Alkol var mı sende? 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Hiç yok ama biraz daha saçmalamaya devam edersen s.. ümsüğü indireceğim yeri gelir illa ki bulurum Yorumla Saddov 1 yıl Bence de beni tokatlayacak gibisin. Halbuki şiddet en son seçenek olmalı 😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Gölge etme başka ihsan istemez zira iletişim kurmayı bilmek en elzem şey Yorumla
Tinkerbellll_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Geçen uyandım aklima ne alakaysa en son 15 yıl önce dinlediğim manyak şarkısı geldi indirdim tekrar dinliyorum djdkd 1 0 Yorumla
Denizin__Dili Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Onu ben fısıldıyordum ancak dm kapalı olduğu için şu sıralar duymuyorsun 😉 1 0 Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu bennnh müziksiz uyuyamıyorum 1 5 Yorumla Peripellonis 1 yıl Müzik dinlemiyorum ki o anlamda demedim kulağımda derken :))) Yorumla Pamuksekerofficall 1 yıl Hımm anladım senin kafadan hastalık Yorumla Peripellonis 1 yıl Uyurken aklında hiç şarkı çalmadığını söylersen insan olmadığını düşünürüm ve seni çooook uzaklara yollarım 🙄 Yorumla Peripellonis 1 yıl Sebepsiz eleştiri gizli hayranlıkmış şekerim nereye battıysam umarım daha çok batar 😂😂 Yorumla Peripellonis 1 yıl Hem kulağında çalmak ifadesi Türkçe'de mecazen kullanılıyor mecaz diye bir şey duymadın mı hiç hayatında sen Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Olmuyor 1 2 Yorumla Peripellonis 1 yıl Sizin ruhunuz ölmüş yahu 😂😂 Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl Ölüyüm ben Yorumla
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı. Bazen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evet bazen olur
:)))
Olmuyor ama olsun mu?
Tamam ben insan değilmişim uyuyorum kulağımda shake it up şekerim çalıyor sorduğuma pişman ettiniz 😂
Nasıl o şarkı çalabilir ama 😂
Dün gece oldu en son ben de anlamadım kafamda partsel dönüşümler
Çok yanlış düşüncelerdesin
Niye
Nasıl Cankan şak öpeyim mi falan çalmaz
Cankan istemiyor ondan olabilir belki
Salim. - Jale?
Bilmiyorum onu pas
Peki öyle olsun
Haa alo aloymuş biliyorum ya bunu 😂
Bu gece de bunu çal 😂
Yok ya ben kaparım direkt telefonu susana 😂
Ben mi susam 😂
Şarkıda diyor ya benlik değil diyorum susma demek 😂
Zıpla diye bağırdığın oldu mu? 😂
Ne alaka sado bey
Son zamanların popi şarkısı ondan sordum 😂
İnsta tiktok falan yok ki bende
Sen ne ayaksın? 😂
36.5 ne diyorsun ya 😂😂
Neyse ki ben ayağa bakmam 😂 Böyle de delikanlıyım 😂
Aferin sana
Saçımı da okşa
Kafa tokuştursam
Sert vurma ama kaş falan yarılmasın
Yoo dıkşınnn 👊🏻👊🏻
Resmen şiddete uğradım 😂
Yanlısı değilim kanlısıyım
Bu alemde peripellonis dedim mi ceket önü iliklenir mi?
Mafyatik narkotik şeyler çok gizli
Sende mi derinsin 😂
Çok Derin sırlar çok
O gülüşü yapabilir misin?
Erol taş kahkahası gibi mi ııı ııhh
O olabilir 😂 Şimdi uyuyacağım, yarın devam edeceğim 😂
Beni kullandığın noktada bitirdik yahu sohbeti aslında uzatmaları oynadı 🤦🏻♀️
Seni kullanmadım, sohbet iyiydi. Yarın yola çıkacağım. Azıcık uyuyayım. Yeniden yazacağım 😂
İnsan en azından yorumu beğenir
Son yorumların hiçbirini beğenmemişim niye kişisel algıladın 😂
Beğendiklerin var gördüm 😂
Güncel hiçbir yorumu beğenmedim kişiye özel davranmıyorum
Hesap soruyordum ama kusura bakmadın demi 😂
Yok bakmadım
İyi misin?
İyiyim sağol sen
Bende iyiyim, biraz durgun gibisin.
Yoo ee yorgunluk var biraz bende aile bitmiyor dolaş dolaş
Memleket nere 😂
Tekirdağ benim
Oralarda akraba ziyareti az oluyordu ya
Bizim aile bağları fazla kuvvetli benim tek kardeşim var mesela artı 5 abim daha var gibiler
Demek öyle bacım 😂
Öyle abi 😂
Bir abin daha oldu bak 😂😂
Yav çok sağol eksik olma 😂😂
Ne demek bacım boşuna mı burada duruyoruz 😂
Diğmi diğmi nasıl iyi birisin 🤦🏻♀️
Nasıl iyi birisiyim? 😂
Bir erkek kardeşin varmış güzel kardeşim 5 manevi abine bir abin daha eklensin dedin ya hani o yüzden 😂
Alkol var mı sende? 😂
Hiç yok ama biraz daha saçmalamaya devam edersen s.. ümsüğü indireceğim yeri gelir illa ki bulurum
Bence de beni tokatlayacak gibisin. Halbuki şiddet en son seçenek olmalı 😂
Gölge etme başka ihsan istemez zira iletişim kurmayı bilmek en elzem şey
Geçen uyandım aklima ne alakaysa en son 15 yıl önce dinlediğim manyak şarkısı geldi indirdim tekrar dinliyorum djdkd
Onu ben fısıldıyordum ancak dm kapalı olduğu için şu sıralar duymuyorsun 😉
Bu bennnh müziksiz uyuyamıyorum
Müzik dinlemiyorum ki o anlamda demedim kulağımda derken :)))
Hımm anladım senin kafadan hastalık
Uyurken aklında hiç şarkı çalmadığını söylersen insan olmadığını düşünürüm ve seni çooook uzaklara yollarım 🙄
Sebepsiz eleştiri gizli hayranlıkmış şekerim nereye battıysam umarım daha çok batar 😂😂
Hem kulağında çalmak ifadesi Türkçe'de mecazen kullanılıyor mecaz diye bir şey duymadın mı hiç hayatında sen
Olmuyor
Sizin ruhunuz ölmüş yahu 😂😂
Ölüyüm ben
Çok dinlersem oluyor
Bazen
Hayr