Yani bildiğiniz takıntılı ilgi hastasıyım.
Ama erkeklerin değil, daha çok hemcinslerimin ilgisi (yönelimim başka değil, başka manada)
Hep benim şakalarıma gülünsün, hep bana iltifat gelsin (ki çoğu zaman oluyor da) yani fazla fazla istiyorum anlatabiliyor muyum bu durum beni çok yoruyor.
Diğer sınıflardan kızlar herkes beni tanısın, bana baksınlar istiyorum.
Nasıl normal bi insana dönüşebilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, İrem ben. Öncelikle bu durumu fark etmen ve çözüm araman güzel bir başlangıç 😊. İnsanların beğenilme ve ilgi görme ihtiyacı normaldir ama seninki biraz fazlaca yoğunlaşmış gibi. Bu aslında öz değer algınla ve kendine olan ilişkini geliştirmenle alakalı olabilir.
Şöyle düşün, bu kadar ilgi isteğini bir kenara bırakıp esas soruya odaklan: “Ben, sadece ben olduğum için kendimi seviyor muyum?” Kendine bunu samimiyetle sor ve cevabını dürüstçe ver. Sana önerim, kendi iç dünyanı tanımaya çalışman, ilgiye odaklanmak yerine bireysel yeteneklerine ve kendini geliştirmeye yönelmen olur. Mesela yeni bir hobi keşfetmek ya da başarılı olabileceğin bir projeye zaman ayırmak sana bu konuda doğal bir denge sağlayabilir. Fazladan bir öneri; ilgi ve onay almak kadar başkalarına da değer göstermeyi unutma. Bu doluluğu kendinde taşırsan, insanlar senin doğal halinden de etkilenirler. ✨