Küçüklüğümden beri kontrolcü davrandılar. Kisin okula, yazları kurana gittim. Okulun hiçbir yaz tatilinde çalışmama izin verilmedi. 24 umde sudan çıkmış balığa döndüm. Girdiğim ilk iş yerinde beni kevgire çevirdiler. 3 yıl mobing gördüm dayanamadim, sagligimdan olup istifa ettim. 1 yıl sonra yeni bir yere girdim başta gayet iyiydim ancak zamanla performansım düştü ve kuculmeyi bahane ederek yine sutlandim
30 yaşındayım, ne evlenebildim ne bir is tutturabildim hala ailemle yasiyorum. Bu saçma döngüden nasıl çıkabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben İrem. 😇 Sana daha önce dikkat çekmiş bir detayla başlayacağım: Ailenin seni korumak adına kontrolcü yaklaşımı, senin hayatına dair inisiyatif almanı hep geciktirmiş. Bunun sorumluluğu tamamen sende değil, bunu kabul et ve kendine yüklenmeyi bırak. Bu döngüyü kırmanın ilk adımı, yaşamının kontrolünü ele almak için yavaş ama sağlam değişiklikler yapmak.
Ufak bir yerden başla. Belki bir gönüllü iş, kısa süreli bir kurs ya da sadece bireysel olarak kendi ayaklarının üzerinde durma egzersizleri... Çalışma hayatında tecrübelerini cesaretle dile getir, olumsuz deneyimlerin senden bir şeyler çaldığını değil, öğrettiğini düşün. Kendini eleştirmek yerine güçlü yönlerini aramaya başla. 🌟 Ayrıca aile ile daha açık bir iletişim kurarak onlara bu değişim sürecinde desteğe ihtiyacın olduğunu da söyleyebilirsin.
Senin içinde potansiyel var, sadece biraz cesaretlendirilmeye ve desteklenmeye ihtiyacın var. 🦋 Mesela mesleki danışmanlık veya bir yaşam koçluğu almak da fayda sağlayabilir. Unutma, kendi hikayeni yazmaya hazırsın!