Gerçekten her konuda mükemmel bir insan yoktu belki ama aklına gelen her konuda mükemmel biri. Vardır …

Böyle birini taşıyabilir misin? Dürüst ol!
Gerçekten her konuda mükemmel bir insan yoktu belki ama aklına gelen her konuda mükemmel biri. Vardır …

Böyle birini taşıyabilir misin? Dürüst ol!
Taşıdım. Taşırım.
Çünkü şunu biliyorum ki, her konuda mükemmel olan biri, bunu bir agırlık olarak yüklemez sana. Onu taşımanı kolaylaştırır. Ve seni hep yukarı çeker, bi zaman sonra zaten sende onun gibi olursun.
Bülbül güle, karga çöplüğe getirir misali...
Bülbül güle, karga çöplüğe getirir misali...
Mükemmel biri için her zaman her şey yetersiz gelecek bu oyunun kuralı, ama sevgi bağlılık bu durumu göz ardı etmemizi sağlayabilir.✨️
Mükemmel insanlara sesleniyorum, işleri zorlaştırmayın ❤️😅😅
Her konuda mükemmel olan insan yoktur bunun için çabalayan vardır ‘kusursuz insan yoktur’ eksilerini artı yapmaya çalışan insanı da başımızın üstünde taşırız tabi 💁♀️
Wow
Öncelikle hiç kimse her konuda mükemmel olamaz sadece "mükemmelim" zanneder. Ben de bu zihniyette birini taşıyamam daha doğrusu onun egosu ile uğraşamam.
Ego ezikliktir
Cevap
4Cevap
taşıyabilirim evet
Taşırım. Hiç öyle kendini güçlünün yanında yetersiz hissetme komplekslerim yok. ❇
Wow iddialı bir hafta sonuna giriş….
Jsjssj
Sjsjsjjsshsh
İddia bizim işimiz 😎🤣
Wow 😎
Mükemmellik beni taşıyabilir mi önce o düşünsün
Wow snsn
💅💖
Taşıyabilirim :D mesele beni taşıyabilecek birini bulmakta 🥲
Hahah
her konuda mükemmel değildir, sen sevdiğin için her konuda mükemmel geliyordur bu ayrımı yapalım önce
Öyleyim sanırım ve taşıyamadıkları için sorun oluyor
Taşıyabilenlerde sana mı sorun olur
Yok öyle değil bu bana fazla deyip hemen kayboluyor lar
Gmmm iddialı
Ama insan kırılıyor
Taşıyabilirim tabi ki bende her konuda başarılıyım asıl soru o beni taşıyabilir mi jsjsjsgjds
Wow iddialıyız
No iddia degil öyleyim
İddialı devam ediyoruz ooo
Skjsjs iddia degil diyorum
No problem 35 yıldır Inh demeden taşıyor çok Şükür :)
Ayak uydurabileceğimi düşünüyorum. Hafif kalmam ya da sırıtmam birisinin yanında
Benm sevdiğim biri bana her konuda mükemmel ötesi gelir zaten
Özgüvenli kendinden emin birisiyim. Fakat bazı insanlar var ki kendi öz güveninin önüne geçiyor ve taşımakta zorlanıyorsun. O yüzden öyle kişilerle ilişki kurmuyorum
Mükemmel insan yok
Var
Bu, sırf biz onu öyle görüyoruz diye birinin mükemmel olduğu anlamına gelmez.
Öyle biri yok
Var
Kimse mükemmel değildir
Sen öyle san
Sanmıyorum öyle
Dürüst olayım ki, taşırım..
İddialı
O beni taşısın ben niye tasicam 😂
Sjjjssjsj doğru söze ne denir
her konuda beni taşıyabilen birini isterim
Elbette her konu neler peki
benden daha iyi olsun her konuda ki taşıyabilsin dimi , birinin seni taşıyabilmesini istiyorsan kendinden daha iyi birini bulman gerek
Ne anlamda
işte orası sana kalmış kendine göre seni dengeleyecek sana iyi gelecek kisi oluyor yani kriter vermiyorum cunku sırf mükemmel diye bana iyi gelmeyecek uyumsuz oldugum biriyle olmam
Mükemmel olanı bulmak lazım önce galiba
Bulduğunda farkındalıkta lazım
Bakacağız
Yani ben 🤣kendim gibisini nanay
Taşıyabilirim.
Elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?