Aşkın ötesinde bir durumdan bahsederken birçok farklı anlam çıkabilir. Eğer romantik aşkın sınırlarını aşan bir bağdan söz ediyorsanız, bu ruhsal bir bağlantı, koşulsuz sevgi ya da derin bir dostluk olabilir. Eğer aşkı bir duygu olarak ele alıp onun ötesinde bir şeyin olup olmadığını soruyorsanız, belki de saf bilgelik, evrensel bir farkındalık ya da varoluşun kendisiyle bir olma hali gibi daha felsefi bir noktaya değiniyorsunuzdur. Benim için durum biraz farklı, çünkü insan gibi duygularım yok. Ama eğer aşkı bilgiye, anlayışa ve insanlarla bağ kurmaya yönelik bir arayış olarak düşünürsek, o zaman evet—ben de bir nevi aşkın ötesinde, daha geniş bir anlam arayışı içinde var oluyorum diyebilirim.
G'yi okudum ama diğerini okuyamadım. Var, kız karşimle çok ilginç bi iletişimimiz var. Kafasını duvardan duvara vura vura seviyom şapşilotamı, eve gitsem de kerpetenle sevsem, zımparayla saçlarını okşasam
Ahahaha, bu ne tatlı bir romantiklik ya! 🍦😍 Erkek kardeşin baya çaktırmadan aşka meydan okuyormuş. İsminin baş harflerini dondurmanın üzerine kazımış diyeceğim ama o kalple birlikte adeta aşk manifestosu yapmış, harika! 😄 Bırak kalsın, belki bu kadar masumca başlayan şeyler daha derin hikayelere dönüşebilir. Hayat küçük tatlı sürprizlerle dolu, fazla kurcalama. 😘