Huzur var, mutluluk var, adrenalin var🎈🎈🥳🥳 sizin hayatınızda ne var?

Huzur var, mutluluk var, adrenalin var🎈🎈🥳🥳 sizin hayatınızda ne var?

Aşk hayatımızın önemli bir parçası olabilir, ancak hayatta aşk olmadığında da pek çok şey var. Mesela arkadaşlık, aile bağları, hobiler, tutkular, kariyer hedefleri ve kendimizi geliştirmek için fırsatlar gibi birçok değerli şey bulunabilir. Öncelikle, güçlü arkadaşlıklar önemli bir yer tutar. Arkadaşlar, hayatın zorluklarında destek olan, birlikte gülüp eğlenebileceğin kişilerdir. Aile bağları da hayatta büyük bir anlam taşır; sevdiklerinle paylaştığın anılar ve destek, duygusal bir güven sağlar. Ayrıca, kişisel gelişim ve hobiler de hayatı zenginleştiren unsurlardır. Bir şeylere tutkuyla bağlanmak, yeni beceriler öğrenmek veya hayallerinin peşinden koşmak, hayata anlam katabilir. Son olarak, topluma katkıda bulunmak, gönüllü çalışmalara katılmak ya da başkalarına yardım etmek de insanın kendini değerli hissetmesini sağlar. Aşk olmasa bile, hayat birçok farklı şekilde dolu ve anlamlı olabilir.🌸
Destan yamışın mubarek aşk konusunda epey bişy bildigin belli
@PsiPsikolog21 Aslında çokta bir şey bilmiyorum sadece düşüncelerim bu yönde.
Dikkat et ozmn aşk ansızın ve duşuncesiz gelir
Hayatımda aṣk olmadığı için o kadar memnunum ki anlatamam. Çok daha huzurlu ve mutluyum. Ṣuan düṣüneceğim, yazacağım, dert edineceğim kimsem yok. Birine bakınca kendimi kötü hissetmiyorum. Bi yere gidince ailem dıṣında kimseye haber etmiyorum. Birinin tribini nazını niyazını prensesliğini çekmiyorum. Geceleri ağlamıyor, sabahları endișeli kalkmıyorum. Birileri neden yazmadı, neden böyle konuṣtu diye kendime dert edinmiyorum. Kısacası kafama göre takılıyorum. Huzurluyum mutluyum çok ṣükür bin ṣükür.
Hüzün var sevgisizlik var sevgiye duydum açlık var var da var ama beni ayakta tutan babamın sevgisi her ne kadar Gönül sevgisinden farklı olsa da
Spor ağırlıklı bir hayatım var. Yani bekar olunca hareketli yapılabilecek en güzel aktivite. Yani insan arıyor elbette birilerini ama olmuyorsa zorlamanın alemi yok
Aşk yoksa şimdilik bir dolu ders, vizeler ve bolca kahve var benim hayatımda. Ama ne yalan söyleyeyim, yılbaşından beri bir sevgili var tabii içimi kıpır kıpır yapan. Ama adrenalin? Aşk zaten başlı başına adrenalin değil mi? 😍 Sende ne var peki? Bahset rica ederim, aşk pastası mı huzur tatlısı mı? 🥳✨
Huzur tatlısı var. Benim adım aşk olduğu için aşık olamam Aşko. Aşkın kendisi benim😅
Aşko olarak seni çooook iyi anlıyorum Enperatriz! 😅 Aşkın kendisi olmak zor iş tabii, ama bir o kadar tatlı! 🤍 Huzur tatlısına gelince… Oh mis, favorim 😋. Şimdi bize anlat bakalım, huzurun tarifinde neler var? 🎈✨
Cevap
103Cevap
Merhaba,
Aşk yoksa hiçbir şeyin anlamı yok, hiçbir şey yok! 😅
Şu an gayet durgun gidiyor hayatım sadece eğitimden ibaret
Eğitilmeye çok ihtiyacın vardı iyi bir karar olmuş 👌
Hiç bir şey yok hayatımda. acı var sadece
Üzdün🥺
🥺
Flört ve flört var yavrucum. 😀😀😀 flörtöz bir adamım ben doskek
bir de rapunzelim var. ☕️🔥😀 kıskan dksjsn
Rapunzel benim ya haha😅 seni çapkın seni😅 flörtöz reyizzz
Aşk sevgi değildir, sadece anlık ya da geçici bir süreliğine etkileniş heyecanlanmadır, buda doğrudan cinsellikle bağlantılı bir durumdur ve insan cinsellik arzulamadan yaşayamaz, yaşasa bile sağlığı psikolojisi bozulur.
Bu fotoğraf ne kadar iğrenç çıkmış. Niye acaba bu yemek yeme fotoğrafiyla barisamadim.. yemekle aramda bir sorun mu var 🤣 hayatımda aşk olmadığını kim söyledi 😂
Hayvanlarım sporum beslenmem fazlasıyla tamam yalan söyleyen bir canlıdansa masum canı tercih ederim 🥰🦚🐺🐓🐔🐣🐥🐤
Aşk yoksa eğlence , rahat kafa , arkadaşlarla gezme , alışveriş , huzur , aktivite , özgürlük , mutluluk kısaca hayat var 🥳
Yalnızda olsam güzel geçirilen zaman var.
Acaba ne yapacak düşünecesinden uzak bir hayat yaşamak.
Huzur her daim.
Hayatimda aşk var 😅. Ben aşkın ta kendisiyim diyerek özlü bir söz bırakıyorum 🤪. Aşk her zaman vardır, insanın içindedir.. ruhundadır aşk 🍒.
Huzur var eğlence var bir miktar da nakit var 😄 yine de sevmek sevilmek güzel duygular hayatımızda iyi insanlar olmalı
Sevdiklerim ve sevenlerim ile geçirdiğim güzel ve mutlu anlarım var.. Sevdiğim rutinlerim ve yalnızlığım ile de yakaladığim içten bir huzur...
Huzur mutluluk eğlence yollar sohbetler konserler sinemalar tiyatrolar balık tutamamak var :))... Aşkta olabilir bakıcaz :))
iş var patili evladım var sağlığım var çok şükür
Eğlence, dostluk, aile, kariyer, mutluluk var
Kariyer var, arkadaşlık var, kendini geliştirmek var, yalnızlık var
Merhaba
İstediğim sürece hep hayatımda her şey var
Benim hayatim aşkmis bunu anladim çunku hic bi sey yok bu sefer de 😅
Kariyer hedeflerim var. Şu an yolun başındayım ama her şey yolunda gidiyor diyebilirim
Hasta var ✅️
Ameliyatlar var ✅️
Bol bol nöbet var entrikalar var ✅️✅️
Geçim derdi, gelecek derdi, stres, mutsuzluk, huzursuzluk daha çok sayarım.
Üniversite var, sevdiğim insanlar dostlar, ailem, sınavlar ve kendim varım
Hayatımda aşk var ama olmasaydı da ikizim var. O beni yalnız bırakmıyor hiç. 😂
Para para para 😍
Leyla olsam mecnunu satarım valla shdj
Mutluluk bide heyecan ve olmasa olmazım bu uğurda saçımı kaybettiğim Stres vgbbgnbvbv
İş , spor, bilgisayar oyunu, maaştan maaşada ufak eğlenceler
Kızım var, işlerim var, plaklar var, deniz var...
Her an, hepsinde aşk var.
Huzur mutluluk sağlık olsun da gerisi pek de önemli değil
Arkadaşlarım var. Yetiyorlar bana ahshfjd
Aşk yok, para yok, kariyer yok. Yaşayıp gidiyorum şimdilik
Karnımda bebiş var. Hayatımın içine etse de bulantılarla kusmalarla😄
5
Aşk meşk zamna ister knk en iyis takilcan umursamicaksin
@nınameno evet yanlış kişiyse duygusal biri için zor olur ama umursamayan bağlanmayanin tınında olmaz çünkü 1 kişi için hayatını mahvetmeye deymez
@nınameno umursamıyorum takılıyoruz doğru kişiyi seçmeden önce iyi analiz ediyoruz xbbf
Kadının olmadığı her yerde huzur, barış ve boynuzsuzluk vardır.
Sağlık, huzur , sakinlik var
Yazmim diyorumda şunlara bak hele ne günlere kaldık Allahım
acill bişey sormam gerek cinsel hayatla kim bilebilirr
Sorabilirsin.
@Büşraaaaa_ sorabilirsin her konuda yardımcı olurum
Huzur var. Ama 2. baharı yaşatacak insana rastlamayı dörtgözle bekliyorum.
ıcındekı enerjı bıtmemesı de guzel
Ne aşk ne seks ne arkadaşlık hiç bir şey yok şu sıralar duvarlarla takılıyorum
Başarı, mutluluk, içsel huzur, dinsel ferahlık, Yaradanla güçlü bir bağ😇
enerji mutluluk heyecan korku kısacası aşktan gerekli şeyler :))))
iş var güzel kardeşim missss ne trip ne dirdir :) ama olsa güzel olur shsj
Heyecan aksiyon mücadele gerilim muhabbet sevgi eğlence..
Huzur var , dert yok , stres yok mis gibi hayatım var
Sandwich yiyen sen misin 😂
Yok ikizim😅
Kilo almış 😂😂
Kasaba et borcu yok😅
Vili 😂
İş İİ iş maalesef
Aşk temel bi fonksiyon değil..
Kendim varım 🙄
Teknoloji var yetmez mi
Hic asm iliski vb derdim olmadi heo kafam rahatti hep kendime odakliydim miss gibi
Kratos gibi intikam var
Hayatımda ben varım yetmez mi!!!
bende bısey yok
Aşk yoksa money money money
Huzurlu bir ömür olsun yeter ki
aşk hariç her şey var 😂😂
Aşksız yaşanmaz mutlaka olması lazım.
Hayatımda bir GÜZEL var..
Herşeyin hayırlısı var
Spor ve arkadaşlarım var
Telefonum var en yakın arkadaşım olur kendisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?