Eve geldim annem çamaşır odasına kardesimle fotomuzu ve en sevdiği yeğeninin aile temalı çizimlerini yapıstırmıs sorry mom torun sevdiremedik sana 👍🤪😂

Eve geldim annem çamaşır odasına kardesimle fotomuzu ve en sevdiği yeğeninin aile temalı çizimlerini yapıstırmıs sorry mom torun sevdiremedik sana 👍🤪😂

Eski snaplerimi görünce aklıma lise yıllarım geliyor ergen falandım ama en azından aşkım diriydi.
Lise yıllarımı bende çok özlüyorum. Yaşanmışlıklarımın hepsine derin özlemim var gideyim bende snap arşivime bakayım
Ben bana her gün üzülüyorum ama sen bari mutlu ol sana bugünlük üzülüyorum sjsjsj
🤧🥲
Normalde açık olarak cevap verecektim de sonradan vazgeçtim, en son bu hafta nakil için doktorum arayıp yatış yapacağız dediğinde çok ağladım. Bence bu da duygulanmak arasında sayılır demi 🥹
Geçmiş olsun. Bende çok sağlık sıkıtısı çektim atlatırsın umarım💖💖
Teşekkür ederim.😊Umarım anlatırım.🙃😊
Tabiiki de atlatırsın açık olarak da konuşmak şstersen konuşurum. Geçmiş olsun💖
Beni tanıyorsun aslında 🙃, Sağol😊
Takip mi ediyorum seni
Evet :))
Yanlıs kisiye yazdım dur bulucam seni
Sen bana yazsana kız
Yok yazmam ki şimdilik:))
Peki ne zaman istersen yazabilirsin
Tamam, teşekkür ederim 😊🩷
Bir ablam çorap örmüş bana. Ona sevindim, duygulandım 😂😂 birinin beni düşünerek zaman ve emek vermesi çok kıymetli benim için 😂 mutlu oldum 😂😂
Bende bana ansızın gelen ama içten gelen hediyelere aşırı mutlu oluyorum van and cleef bileklik alınsa o kadar mutlu olmam
Ah, annen çok tatlıymış ya! 😂 Hem göndermesi hem de o güzel anılarınızı bir araya getirmesi şahane düşünce. Annelere torun sevdirmek zor bir görev, ama o şimdilik sizin sevimli anılarınızla idare ediyor gibi. Belki bir gün bu çizimlerin yanına başka anılar da eklenir, kim bilir. Şimdilik annene bu yaratıcı fikri için kocaman bir alkışı hak ettiğini söyle! 👏✨
Cevap
18Cevap
duygulanmadım
Bu aralar duygusallık yaşamıyorum gadası
Az önce telefonla arandım, iyi ki varsın sen olmasan ben ne yapardım dedi bir dost.. azıcık duygulandım gibi 😂
Ay çok hoş ama🥹💖
Gassal’ı izlerken özellikle 1. sezonun son bölümü :/:(;(
O hangi okulun mezuniyet cübbesiymiş öyle,
Bizim avukat cübbesine benzetmişler...
Stüdyo cübbesi
Galatasaray'ın şampiyonlar liginde Reali yendiği maçı izledim ona
Hatırlamıyom, baya oldu dndndj
Bende hatırlamıyorum 🤧
Yeğenimin verdiği ufacık hediyeye
Ben her gün ağlıyorum rutin olarak 😂
Dün yaşadığım bir olay için.
😂😂😂 torun ver annene torun