Kişilik & Karakter En son hangi duyguyu yaşadın? O durum neydi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En son ne için üzüldün sevindin vb.. her türlü duyguyu ne zaman yaşadın ve buna sebeb olan olay neydi? Güncellemeler1 yıl Olayı anlatmak isteyen gizli üye olarak veya açıktan yazabilir bu gönderi altina En son hangi duyguyu yaşadın? O durum neydi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. yalnızlık duygusu 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Başkan senin ismin bu yha üzücü sonsuz yalnız u Barış_LonelyForever 1 yıl aynen başkan
Elifovali007 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Yanlizlik ve kimse anlamama duygusunu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Üzüldüm umarım yakin zamanda seni mutlu edecek bir Olay yaşarsın ve anlatmak istediğin olursa bir dost olarak dinlerim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl üzüntüü kırgınlıkk 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Üzüldüm umarım en yakın zamanda duzelirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 💔 Yorumla Soran 1 yıl Neden olay neydi özel değilse dinlerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl birinii sevdim o kırdı Yorumla Soran 1 yıl Anladım hani derler yha değmezmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl allah belasını vverrrsiinn Yorumla Soran 1 yıl Amin 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yalnızlık duygusu
Başkan senin ismin bu yha üzücü sonsuz yalnız
aynen başkan
Yanlizlik ve kimse anlamama duygusunu
Üzüldüm umarım yakin zamanda seni mutlu edecek bir Olay yaşarsın ve anlatmak istediğin olursa bir dost olarak dinlerim
üzüntüü kırgınlıkk
Üzüldüm umarım en yakın zamanda duzelirsin
💔
Neden olay neydi özel değilse dinlerim
birinii sevdim o kırdı
Anladım hani derler yha değmezmiş
allah belasını vverrrsiinn
Amin 🙏