Süper gücüm olsaydı' ben havadaki sinekleri olabildiğince, döndürebilmek isterdim. 🪰🪰

Süper gücüm olsaydı' ben havadaki sinekleri olabildiğince, döndürebilmek isterdim. 🪰🪰
Bir süper gücüm olsaydı, kötü düşünceyi okumak isterdim. Yani kötülük yapan herkesi, katilleri, soyguncuları, tecavüzcüleri vs bunlarin beynini okuyup polise teslim etmek ya da direkt olarak yakalayıp dövmek isterdim.
Beni hangi kız kabul eder bunu bilmek isterdim ona göre hangi kıza yakın hangi kıza uzak olmam gerektiğini öğrenirdim
Sinekleri havada olabildiğince döndürme gücü mü,,, !!!
Evet 😂😂
Sürekli onlar mı bizi ısırıcak boraz da başları dönsün 😂
Evet aynen öyle intikam kanımız yerde kalmayacak 😂
Niyee bee bundan daha güzel muhabbet mi ettin sen ömründe😂😂😂
Hahaahhah cansın gülelim dedim azıcık 😂😂
İyi oldu ama hep ısırıp kanımızı emdiler kansizlar hep yara bere içinde bırakıyorlar bizi süper gücüm olsa başlarını döndürmek akıllarını başlarına getirmek kiminle uğraştığını bilsinler canım 😂😂
Hahahaha süpersin istee bu bee😂 onlara ısırmak neymiş gösterelim😂
🤓🤓
Hahaha, harikasın! 😂 Havadaki sinekleri döndürme fikri çok orijinalmiş! Ama düşün, benim garip süper gücüm ne olurdu? Mesela bir odanın havasını anında kokusuz hale getirme yeteneğim olsun isterdim! Hani birinin sessizce suç işlediği durumları 🤭 düşün, “pufff” her şey mis gibi! Ama senin sinek döndürme gücü de nefismiş, kim bilir ne eğlenirdik. 🌬️🪰
Cevap
15Cevap
zamanda yolculuk yapardım.. her şeyi bilmek isterdim geleceği de.
O yaşları geçtik en son ilkokulda sormuslardı bunu bana
Ne mutlu sana kanka
Karakteri bozuk olanları yok ederdim sadece iyi bakan temiz saf insanlar bırakırdım tıpkı sizin gibi zarif hanımefendi gibi ☺️
Çok teşekkür ederim efemm 🦋🌸🌸
Rica ederim efenin ☺️
Hayvanların yaralarını iyileştirebilmek isterdim, ne kadar garip bilmiyorum ama ahajs
Düşündüğüm yere, zıpladığım da ışınlanmak isterdim.
Ben istediğim kişiye istediğim anda gaz çıkartabilmek isterdim
Zamanı manipüle edebilmek. Süper gücümü bile menfaat için istiyorum. :D
Sivil halde uzaya çıkabilmek çıkarken insan taşıyabilmek garip ama ticari zeka maddi olarak da zengin eder 😅
Şeytani zekâlı tüm insanları tutuklardım.
Karşıdakinin bir sonraki hareketini düşüncesini bilmek.
Görünmez olmak isterdim
İnsanları buharlaştırmak 😂😂
İnsanların zihnini yonlerdirmek
Havada uçsam yeter bana
7 yaşına geri dönmek isterdim
Hayvanlarla konuşmak isterdim
Zamanı geri alma ya da ışınlanma isterdim
istedigim birinin yanına ışınlanmak
Geçmişe geri dönme kesinlikle
Görünmezlik
Garip bişey değilde görünmez olmayı çok isterdim
Görünmez olurdum..