vaz geçtim ışınlanma istiyorrum öyle olursa gezegenler arası ışınlanabilirdim bu harika olurdu başka bir gezegene gittiğimde uzaylılarla tanışmış olurdum efsaneee
Birazzz mııı ışınlanmak da bahsediyoruz yani kendimi enküçük atomlara bölerek ışık hızına ulaşıp havayla yolculuk yapıcam buna nasıl birazzz derdinn muhteşemmmm
Hayat şartları başta annem ile babamın ben 8 yaşındayken ayrılmaları, babaannemin ölmesi, üvey annemin olması, dedemin evi terketmesi, geçen seneki sevgilimin bana sevgililik teklif eden kız kankam Melike ile sevgili olması, bir kaç sene boyunca üvey annemle kavga ediyoruz diye babamın benimle küs kalması.
Bir gün okula gittim en yakın kankam bana –Ezgi senden bir şey isteyebilirmiyim dedi –Tabii neden olmasın dedim –Ama vereceğine söz ver tamam mı? –Tamam söylemeni bekliyorum söz Ne istiyorsan vereceğim –Senin sevgilin nasıl biri aslında sormaya bile gerek yok sevgilimi istiyorum dedi –Şok oldum, nasıl olur dedim Ertesi gün baktım el ele geziyorlar. Kızın ismi Rabia'ydı ayrıldılar. Sonra tekrar bana yalvardı barıştık Mustafa ile Ondan 1veya 2 ay sonrasında kankam Melike bana sevgililik teklif etmişti kabul etmedim gitti benim sevgilimle sevgili oldu daha 15 yaşında bu acıları yaşadım
En İyi Cevaplar