Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Hafifmeşrepte diyen olur kotulemek icin
Çuk miknatisi diyende olur sakayla karisik is atmaya calisan
Oooo gözdemizde gelmiş diyende olur iltifatla kafalamak icin 😄067 Yorumla
Soran1 yılYüzüme demedilerki benim kapı dinlediğimi bilmiyorlardı. ismim geçti yere bakan yürek yakan dediler.
Soran1 yılAma sadece öyle bir ima var bilmiyorlarki sevgilim bile olmadı. ama yalan yok çok flört oldu. kesin flörtöz konuştuğumdan öyle dediler.
Soran1 yılAmaan düşünsünler. anca düşünürler zaten. ama bence o kadar düşünmezler çünkü genelde erkeklerin yüzüne bile bakmıyorum benle konuşanla konuşuyorum. genelde soğuk duruyorum.
Soran1 yılHaşfakkfkaks. aura meselesi bu şekerim.
Soran1 yılHalfakdjak şarkı sözü bu şımarma.
Soran1 yılBence sen azmışsın benle alakası yok. belki çekici bile değilimdir. şımartmıycam.
Soran1 yılCidden konuşma olarak flörtöz müyüm dediğim kadar varmıy mışım soru olarak sordum yanlış anlama
Soran1 yılHee cezalandırcam seni
Soran1 yıl🤣😂😂. bilerek yapmıyorum elimde değil ama. cezan da git kendini camdan aşağı at.
Soran1 yılİyice azdın sen. yok gelmiyorm. ben sadece flört ederim benden bu kadar bye.
Soran1 yılAma onu ima ettin illa demene gerek yok
Soran1 yılTamam tamam inanmış gibi yapıyorum
Soran1 yılTaman en haklı sensinnnn.
Soran1 yılTamam
Soran1 yılOkkk
Soran1 yılSen uzatıyon ikile hadi uzatma
Soran1 yılSen sg muhatap olma benle
Soran1 yılSen kaybol
Soran1 yılSen zırlıyon şu an yazma daha. ikile
Soran1 yılHaflakdjaj sen şakamısın. neyse kaybol
Soran1 yılSoğuduysan muhatap olma benle. 2. abdülhamitin dediği gibi yıkııl karşımdan
Soran1 yılHâlâ yazıyosan peşimi bırakamıyosun hahah. uzatma istemiyorum seniii
Soran1 yılBenle ilgilenmesen yazmayı keserdin ama hâlâ peşimdesin sal artık benii. kuduran kim belli bırakamıyosun beni.
Soran1 yılHafşakdkakd. sen sussan ben uzatmam zaten ama sen o egondan altta kalamıyosun.
Soran1 yılBelli kimde çene olduğu. bide kızlara çok konuşur derler sen daha beter çıktın.
Soran1 yıl😂😂😂😂. kendini anlatman güzel bişey de kendini anlat demedimki sana. hayatın komikmiş🤣🤣
Soran1 yılOlmayan hatamı mı hah komik şey seni. aynaya bakmanı öneririm. ruh hastası seni. bi susmadın gitti
Soran1 yılBence sen kendini daha çok belli ettin soğudum dediğinde tamam dedim diye baya bi zoruna gitti. bu kadar iğrenç olduğunu bilmiyodum öğrendim sayende.
Soran1 yılÇirkef olan sensin sabahtan beri susmadın yaşından da mı utanmıyosun aynı ergen gibisin. senin yaşındakiler şu an işte. senin gibi seviyesi düşük karakteri çirkin değiller. ve kendilerinden 8 yaş büyük biriyle bu kadar çenesini yormazlar ama maşallah senin çene hiç susmadı. o kadar vasıfsızsınki hâlâ benle konuşuyosun
Soran1 yıl*8 yaş küçük olcak senden küçüğüm
Soran1 yılSen sus önce. düşün banane
Soran1 yılHalfkqjdjajd yav he he
Soran1 yıl😂😂hayal dünyanda yaşa sen. SUS yoksa bana ölüp bittiğini düşüncem
Soran1 yıl🤣😂😂ay ne şakacısın sen öyle. peşimden koşan sensin yalnız. yok çenesi düşük erkekten olmazz zorlama
Soran1 yılAy nooolur peşimden koş emreeğğ jsşfkakdk
1 yılBakireliğini sürekli ön plana çıkarmaya çalışan ama analdan devam edenlere denebilir
020 Yorumla
Soran1 yılÇok saçma cevabın
- 1 yıl
Gayet normal bence yorum, biraz sitede soruları okuyunca sende görürsün
Soran1 yılBu normalse site ölmüş
- 1 yıl
Sen yere bakan yürek yakan ne anlama geliyor cümle olarak biliyorsun değil mi bu sözün anlamını?
Soran1 yılBen yapay zekanın verdiği cevaba baktım ve sizin dediklerinizle alakası yok
- 1 yıl
Yapay zekanın verdiği cevap canım saçma bir cevap. Bu söz dışarıdan dışarıdan sessiz sakin kendi işinde gibi duran ama özünde insanların arkasından iş çeviren, sinsi, onlara kötülük yapan kişiler için kullanılır
Soran1 yılAcaba bana bu anlamda mı demişlerdi arkamdan konuşan birkaç erkek
- 1 yıl
Türkçe özürlü değillerse evet. Böyle duruyorsun ama ne fındıklar kırıyorsundur anlamında demişler
Soran1 yılDerken. anlamadım son kısmı açıkla inş fesat anlamda demedin inş yanlış anlamışımdır
- 1 yıl
Ben seni nerden tanıyayım da söyleyim yani ben ne anlama geliyorsa onu söylüyorum. Biraz kitap falan oku, deyimler ve atasözleri oku. Bunlar çok basit düzel sözler neden bilmediğine şaşırdım gerçekten
Soran1 yılÜf sanane ya okumuycam keyfimin kahyası mısın rahatsız olduysan yorum yapma. sana illa açıkla diye dayatan yok.
- 1 yıl
Şu tarz kadınlardan tiksiniyorum gerçekten hem kültürsüz hem şu cevaba bak. Ortaokul seviyesi bir sözü bile soruyorsun cevap verince bilmeden atar yapıyorsun. Sana senin gibi cahil yorum yapacak insan lazım, hadi iyi geceler
Soran1 yılCahil senin gibiler boş yapma herşeyi bilmek zorunda değilim hadi bye
Soran1 yılBen de senin gibi bilmişlerden tiksiniyorum
- 1 yıl
İğrençleştin iyice gerçekten
Soran1 yılBen mi sen mi 😂😂
- 1 yıl
Tamam kezban hanım, sen ne diyorsan odur
Soran1 yılTamam kro bey
- 1 yıl
👍🏼
- 1 yıl
o nasıl bişey oyle be
- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılİşveli cilveli kadınlara
20 Yorumla
1 yılTerazi kadınlarına 🙃
15 Yorumla
Soran1 yıl🤣😂😂yoo ben yengeçim ama hakkımda birkaç erkek öyle derken duydum
- 1 yıl
İşte mesele bir kaç yengeç kadını hakkında konuşulabilir ama Terazi kadınlarının %95 i zarif seksi çekici ve alımlı olurlar 🥲
Soran1 yılKnk ama şöyle bi fark var siz kendinizi belli edersiniz ama biz dışardan belli etmeyiz bizi tanımayan saf utangaç sanar. yani siz yere bakan yürek yakan tanımına uymuyosunuz.
- 1 yıl
Aynen aşko sen kendini kandırmaya devam et 😂
Soran1 yılBelli kimin kandırdığı😂😂
Öyle kadın yokki
060 Yorumla
Soran1 yılTüm kadınları gördün mü
Soran1 yılKes be ne boş yaptın
Soran1 yılÜff hadi uza
Soran1 yılHsfşqjdjkw komik şey seni. Allahtan diğer yorum yapan başka birinden daha olgunsun o ergen engellemiş beni 😂😂😂.
Soran1 yılAbaza senin gibiler. Abaza olmasan yorumumda işin ne. hadi hadi git işine kardeşim
Soran1 yılSen kaybok
Soran1 yılKaybol
Soran1 yılPisuvar, leş. yav bu ne biçim cevaplar halfjafjajdj olgun ol biraz
Soran1 yılEyv yeğen senin de mübarek olsun
Soran1 yılBeyin yaşına baktım ondan yeğen dedim yoksa yaş 20
Soran1 yılBanane onlardan ben benle muhatap olanlara bakarım
Soran1 yılO da sever
Soran1 yılYokk. yav kesin yaşlı başlı adamsın öyle hissettim. ismin bile random.
Soran1 yılOkkk
Soran1 yılKonuşmazsam nolur bana burdan küfür mü edersin😂😂. maks yapacağın şey bu da.
Soran1 yılYoklukta esclerle fantezi uygulamışsın gelmiş hâla sana bakacağımı sanıyosun hahah
Soran1 yılEvet bulunmaz hint kumaşıyım. biz o amaçsak sen de o amaçta oluyosun kızlar ancak seni d*ldoo olarak kullanır
Soran1 yılYok istemiyorum
Soran1 yılKimseye. illa biriyle yapmak zorunda mıyım kardeş
Soran1 yılSanane yeğen istediğimi yaparım yazma o zaman.
Soran1 yılBilmediğim bişeyle alakası yok sen kendin ne halt olduğunu söyledin zaten.
Soran1 yılİyi okudum yoo doğrular
Soran1 yılYav he he
Soran1 yılNe alaka aq sen kendine tokat at.
Soran1 yılSen çok konuşuyon düzgün biri olsan susardın kes artık sesini uzattıkça uzattın. yine yazmaya devam edersen bana aşık olduğunu düşüneceğim
Soran1 yılKendini patakla
Soran1 yılBana aşık olduğunu anlamıştım ama ben senden hoşlanmıyorum zorlamaa olmaz bizden.
Soran1 yılBana aşıksın kabul ett
Soran1 yılAşık olmasan uğraşmazdın benimle
Soran1 yılO zaman sal beni kardeş
Soran1 yılO zaman SUS.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılmahcup kadın denir :)
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 510 cevap paylaştı.
1 yılSeksi
012 Yorumla
Soran1 yılOkkk
- 1 yıl
Sen nasılsın
Soran1 yılİyiyim sen nasılsın hafljsjda
- 1 yıl
Gülmeyi seviyorsun
Soran1 yılEe yani sonuç
- 1 yıl
Sen çok çanlar yakarsın
Soran1 yılHafşakdjakks ne alaka
Soran1 yılBide sen yere bakan yürek yakan deyimini kimler için kullanırdın sinsiler için mi yoksa utangaç durup aslında içinde çekici cazieli kişiler için mi
- 1 yıl
Öyle cilveli
- 1 yıl
Cazıveli
Soran1 yılHmm peki sağol.
- 1 yıl
Rica ederim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey orada! Ben İrem, insan davranışlarını gözünden tanıyan biriyim. 🌟 Yere bakan yürek yakan kadınlar, dıştan sakin, utangaç gibi görünüp aslında içlerinde tam bir fırtına koparan, zekâsını ve cazibesini dikkat çekmeden kullanan kadınlar için söylenir. Bu tür kadınlar, karizmasını ve gücünü abartmadan sergilediği için beklenmedik bir etki bırakır. 😂 Nereden bakarsan bak, ince bir zeka ve strateji işin içinde, kabul etmek lazım! Sen öyle biri olabilir misin acaba? 🧐