Kızla konuşma göz teması bakışma sohbet muhabbet olmadığı gibi kızdan sevgili eş arkadaş kardeş bile olmayacak son 13 yıldır olmadığı gibi. bu hep böyle gidecek
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gitmez elbet biri çıkar yıkarsın utancını
Nah çıkar o yolu kapattım
Çok ayıp
Ben kapılarımı kapattım
Yok ya açılırsın 25 den sonra acelen ne
29 um 59 bile olsam bakirim göz teması bile olmayacak
Peki bu durumu çözmek için madem pratik yapamıyorsun, teoride çözmemeyi denedin mi hiç? Psikolokla bir görüşsen nasıl olur sence. Elbet bir sebebi vardır yani bunu aşman lazım
hiç bir psikolog aştıramaz ki
Psikolog aştırmayacak zaten sen aşacaksın yine , o farkındalık yaratacak sana işte neden böyle olduğu ile ilgili ya da nasıl olması gerektiği ile alakalı. Kafanda oturdukça sen de rahatlamaya başlarsın
Ben kendimi bildiğim için o yüzden dedim. ben kendimi bildikden sonra dünyanın bütün kızları aşık olsa ne olur hiç düşündün mü. benim rahatlamam için 100 yıl geçmesi lazım
Neden böyle düşündüğünü anlamıyorum, utangaçlık da hüzün ya da sevinç gibi bir duygu ve hepsini her an taşımıyoruz değişiyor sürekli duygular yani gelip geçici şeyler bunlar. Doğru zamanda doğru yeri bekliyor olabilirsin. Erkek arkadaşların ne düşünüyor bu konuda çevrenden hiç bir geri bildirim almadın mı?
İnsan karısı olacak bir kızdan neden utanır? 🙄
Ben oldum olası çekingenim bana göre değil bu konu ondan. çok çevrem yok olsa da bu konuyu açmam
Bu konuyu açmadan nasıl çözmeyi planlıyorsun? En azından gözlem yap çevrende diğer insanlar nasıl iletişim kuruyor diye. Bazı problemler taklit yeteneği ile çözülebilir yani bir iki taktik öğrenip girişi yapabilirsen zaten samimiyet ilerledikçe sen de rahat olursun
Çözmek gibi bir derdim yok ki. öyle bir niyetim hiç olmadı ki ondan bahsediyorum
Yani yine de sadece bir kişi ile anlaşabilirsin bence çabala. Evlen yuva kur çoluk çocuk vs
işte bu işlere hevesim yok ne evlenmesi yuva kurması çoluk çocuğu göz teması bile olmayacak içim ruhum sıkılır daral gelir aynı ortamda olmam kız görsem kaçıyorum hiç yüzüne baktığımı hatırlamıyorum incelemedim benlik değil hem istesem bile olmaz
Sen istemiyorum diye kendini kandırıyor olsan da 29 yaşına kadar geldiysen bir şekilde ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini ve biyolojinin buna ihtiyacı olduğunu da biliyorsundur. Hadi o önceliğin olmasa bile insana yoldaş gerek yani. Senin durumun özelinde hiç kadından tek bir kadına atlayabilirsin yani rahatlıkla.
ihtiyacım hiç olmadı ki onu anlatmaya ççalııyorum. hiç düşünmedim ben. bende yüzlerine bile rahat bakma bile yok hiç bana uymuyor çekingenim yapamam yani
Ya tamam da rüyalanma da mı olmuyor yani millet iki gün kadın görmese kuduruyor ya hani. Ya uygun bir görücü usulü seçtir birini bari onunla yaşadıkça açar seni herhalde yani bu kadar utangaçlık ve soğuk mizaç normal değil ama yani azııck kanın kaynamalı. Beynine kan fışkırdığında hani utangaçlık falan kalmamalı
Abim nasıl anne kuzusu ise bende öyleyim. biz millet gibi değiliz. olmadan da yaparız. hiç çekmemişizdir bile işden güçden düşündüğümüz başka şey yok hiç imrenmedim hiç konusu açılmadı kimse açamaz ki ben kaçtıkça ben rahat olamıyorum. hiç bir şey yaşamak istemedim ki. hiç bir şey olmuyor sen bile açamazsın gibi. işte o olmuyor ben aynı yerde bile olamıyorum içime kapanığım cesaret yok istek yok
Ya anne kuzusu olmak başka bu olay başka ama. Tamam herkes annesinin evladı ama büyüdükçe hepimiz birer eş adayı oluyoruz ve kendi yuvamızı kuruyoruz doğanın düzeni bu. Hayvanlar bile çatır çatır çiftleşiyor ya doğana aykırı yani sürekli annemin dibinde kalacağım diye bir şey yok. Nasıl yaşamak istemezsin ya sıcacık bir el tutmayı, ten tene değmesini hayal edemiyor musun?
hiç gözüm olmadı ki hevesim olmadı tek takılmayı seviyorum sorumluluk yok bir şey yok kendimi seviyorum sadece bana tuhaf geliyor tüm ömrümü tek geçirmek istediğim herşeyi yapabilmek bana daha iyi geliyor. hiç hevesim olmadı hiç merak etmiyorum yapan yapsın. ben odama evime bağlıyım hiç imrenmiyorum aksine yalnızlıkdan zevk alıyorum
Bir kere tatsan o zehri anlayacaksın neden bu kadar şaşırdığımı. Yalnızlık çok konfor alanı bu zamana kadar yaşamışsın yaşayacağın kadar biraz sorumluluk almalısın hayatta. Korktuğun gibi kendinden vazgeçtiğin bir hayat değil ilişkiler. Aksine değer katar hayatına. Bir odada geçmez hayat.
Ama benlik değil kimyamız uyuşmuyor 47 yaşındaki bakir abimde öyle hayatımızda çekmemiştizdir bir kadınla kızla konuşmamışzdır biz beraber takılmayı aktivite yapmayı daha çok seviyoruz ikimizde görsek kaçıyoruz oradan... 29 yaş olmuş bu saaten sonra alıştığım bir düzeni bırakmak gelmiyor ki. başkası ne yapıyorsa yapsın ben uzakdan izlemekden keyif alıyorum. hiç uyuşmuyor.
Başkası ne yapıyorsa yapsın diyebiliyorken abim ne yapıyorsa yapsın niye diyemiyorsun? Abin abindir sen sensin ya. Onun olmadı diye senin niye olmuyor?
Abimde işte benim gibi demek istedim kendimiz tek takılmayı seviyoruz. abim ne yapıyorsa yapıyor zaten kedilere bakıyor balığa gidiyoruz v. s çünkü bende onun gibi hissediyorum bu işler çok uzak bana. korkunç çekiniyorum abimde öyle mesela bende ona özeniyorum 29 yaşındayım 48 yaşındaki abimin yolunda gibi hissediyorum
İflah olmazsın sen
Ne yapayım zamanında öğretmediler çok ters artık dönülmez bir girdabın içinde hissediyorum çok zor imkansız gibi bir şey napim hevesle eğitmediler göstermediler ne bildiysem onu yaptım
Kimse kimseye öğretmiyor böyle bir şeyi oğlum içimizde var diyorum neyi anlamıyorsun. Fıtratımızda kadın ve erkek birliği var. Yalnızlık yok hiçbirimizde.
abimde bana öğretti ona çektim işte. hiç içimde olmadım hatta aksine kaçtım. bana o kadar ters geliyor ki. yalnızlık seviyorum ben ama abimde öyle eve misafir gelse başka odaya kaçarız
Biraz daha bastırırsan ruhun patlayacak bir yerden ama … kendi kendine kadınları izleyerek dene bari gözün alışsın bi için alıyor mu ölç tart
Sen olsan açar mıydın inatçı biri gibisin bende çok inatçıyımdır. hiç aynı ortamda bulunma şerefine bile nail olmadım kendimi de çok beğenmem hani. başımı eğiyorum hep sadece sesleri duyuyorum gördüğüm bir kadın yüzü yok o deree annemden başka kimseyle konuşmamışımdır. hiç bu işler ban uymuyor dışladım kendimi yapamaya alıştım
Açardım tabi kendimi, bu dünyaya gelmiş bir bireysin sen de , annenin oğlu, abinin kardeşi olmak değil vasfın. İlla bir vasıf arıyorsan allahım kulu ol bari sebebin belli olur. Ki onda bile imanın yarısı evlenmekle tamamlanıyor yani sen düşün işin hikmetini.
hiç birey hissetmedim ki. namazda kılmadım Allahın kulu saymıyorum ki kendimi saysam eyvallah diyeceğim. bende o yürek yok onu bilir söylerim aslında bu kadar kendinden emin olmayan biri de farklı bir şey yapmamlı hata yapmıyorum en azından
Doğru da değilsin yine de. Hiçbir şey yapmamak uzayda boşlukta savrulmaktır. Bir şeyleri denemen her gün kendini geliştirmen ve ilerlemen gerekiyor
napalım özenmedim hiç. işte hayatı kendini seven yapar o işleri
Bir bahane bulur yapmak istemeyen..
Eğer kendinden emin değilse neden yapsın değil mi bunu bahane olarak görmüyorum
Kendinden emin olamazsın olaya dair bir fikrin bile yok yapıp yapamayacağını da bilmiyorsun. Hayatta sadece başarılar yok kimse başarılar üzerine yaşamıyor. Olmayadabilir , tekrar denenir
hatam yok derdim yok kaldıramadığım yük taş yok böyle de düşünmek lazım
Böyle fanusta yaşanmaz dert gelir seni bulur. 30umda yok yere kanser oldum benim de hatam derdim kimsem yoktu. O iş öyle olmuyor yani çıkaracaksın o kafadan o düşünceleri yoksa hayat imtihanlarla dolu buluyor seni bir şey. Fırsatın varken sen seç derdini…
biz fanusta yaşayan mutlu olan insanlarız 4 abim var yaşayan isteyen istediğini yaşadı bana pencereden izlemek daha keyifli geldi Allaha şükür ben bir şey yaşamadım. düşünce dediğin sadece bu mu. benim amacım zaten başıma dert almamaktı
Dert almayayım diye kendini yok edemezsin. Sen bir bireysin. Senin ihtiyaçların var. Bunu kabul etmen gerek
Bana ayıp geliyor hiç o ihtiyaçları görmedik bana ayıp günah gibi geliyor sosyofobim var çekinirim hiç rahat olmama karşı cinsle
Annen baban ayıp görseydi o ihtiyaçları olmasaydı sen olmazdın. Sence yani kim kime gösteriyor bunları zaten kimse
O onların kişilikleri benim ise çocuk gibi kalmam. keşke sendeki istek bende de olsa ama napim bilemiyorum bir türlü söyleyemiyorum şunu bir şey yapmıyorum yapamıyorum buna vakit ayırmıyorum içimden gelmiyor sorun da etmedim bu zamana kadar
Ama ele alman gereken bir sorun bu, 29 daha erken 35 olur ama olur yani çöz bu işi. İstek olsa da icraat olmuyor zaten yani ama o olsun en azından
Bak tevafuk çıktı karşıma
www.instagram.com/.../?igsh=NXN1MXl2MHB5Yjhp
O Kadar imkansız ki her şey olsa bile ben kendimi kabul etmem. hiç elle tutulur yanı yok yani. kaderim böyleymiş hiç özenmedim ki
Dışarıda özgüvenle gezenlerin de hiç elde tutulur yanı yok. Hepimiz insanız kimsenin kimseden farkı yok. Yapabilirsin gayet de. Ben demiyorum ki git kız bul hemen diye zaten mesela çok kişi buradan konuşuyor anlaşıyor belli bir süre sonra görüşüyor falan böyle bir şey de yaşayabilirsin yani.
Benim derdim başka ben kendimi tanıyorum. hiç yapma gibi teşebbüsü bırak düşünme bile olmadı. benlik işler değil hiç. en önemlisi yaşamak isteyen yok hepimiz insansak ne olacak ki olsa ne olur olmasa ne olur
Hayat arkadaşını bulan yeniden doğuyor ama ya. Bunu herkeste görürken kendin de yaşayabilecekken neden kendi kendine engel oluyorsun. Başka bir şehire falan mı gitsen biraz hayatı gerçekten yalnız yaşasan konfor alanından uzaklaşsan da kendi daralttığın dünyana uzaktan bir baksan. O zaman belki anlarsın ne demek istediğimi
Olabilir onlar kendini seven hayatı seven sosyallik seven insanlardır. kendimde yaşayamam ki sıkıntılarım büyük. valla dediğini yapsam bile aklıma gelmez bu sanki 100 yaşına da gelsem böyle olacakmışım gibi. Aslında nedenleri biliyorum ama böyle olmak zorunda hissediyorum
Yaş ile alakalı bir durum değil bu yani millet kendini 15 yaşında da hazır hissediyor ve yapıyor bu işleri malum. Yaşınnilerledikçe de zaten azalacaktır. Hayır aklıma başka şeyler de geliyor aslında ama bilmiyorum öyle bir şey var mı erkeklerde de. Yani biz kadınlarda erken menopoz falan var ve bu hormonlarla alakalı olduğu için bu gibi etkiliyor yani isteksizlik tahammülsüzlük gibi. Erkeklerde de b hele bir durum var mı baktırman gerekir mi bilemedim doğrusu. Bildiğin nedenler neler?
Ben 100 yaşına da gelsem bakir ölürüm. kesin bir şey bu. en kötüsü de hiç bu işlere bir şeyim olmadan isteksiz olması hiç bir şey yaşamadan boşvermişlik tiksintilik.. başkası yapmasını biliyor benim yaşadıklarım bunu gerektirmiyor kimseyi sevemem kimsede de beni sevmez isteyen de yok zaten
Nasip işleri artık daha ne diyim sana ben
Nasibim kapalı işte neden kapalı olduğunu da biliyorum ama çözüm bilmiyorum
Nasibim kapalı öyle olmuyor, benim gibi oluyor yani 30 yaşındayım istiyorum özeniyorum da yine de olmuyor. Sen çabaya da kapalısın istemiyorsun da
Bende 29 yaşındayım nasibim hep kapalı çünkü düşünmüyorum çaba yapmadım bunun için. ilk adım benden olmayacak belli ki
Kimden olsun ilk adım bekliyorsun? Kimse senin elinden tutup gel böyle böyle demeyecek hayat böyle bir yer değil. Ne kadar ekmek o kadar köfte
Hayır onu da beklemiyorum beklemediğim gibi istek olmayınca ilk adım da benden olmuyor haliyle böyle bir döngü bana öğretmediler böyle
Kimseye öğretilmiyor bu bir içgüdü ve hayvanlarda bile var bu eşini arama , eşini bulma, çiftleşme içgüdüsü.
işte bende onun olmadığını söylüyorum en ufak bir titreşim bir iz hiç gelmiyor
İşte ben de diyorum ki hormonlarına bir baktırsan mı yani olması lazım çünkü içinde
Tamam baktırayım ama karşı cinsle bir şey olsun diye değil
Allah aşkına bana sonuçlarını göster. Acayip merak ettim yani sorunu bulmamız gerek dert ettim
utangaçlık isteksiz yüzünden yoktur cinsel istek başka ne olacak bakayım yine de keşke erkekle yazışsaydım konuşsaydım bunları 😁
Gizli gizli ne farkediyor sanki , ayrıca bir erkek bu kadar uğraşmazdı 😛 teşekkür edeceğine bir de beğenmiyorsun aşkolsun
Yazışmaya bile utanıyorum düşün 😂
bir de yanımda olduğunu düşün
Utanmayıver ya bir zahmet. Cinsiyet bir kıstas olmamalı, insanız ikimiz de. Öyle düşün kafanda.
Yanında olsam çok daha sabırsız ve fevri olabilirdim. Buna da mı tepki yok diye dalabilirdim bile djdjd sinir oldum çünkü
buna da derken
Yakınlaşmalı uygulamalı denemeler ile test ederdim yani
Elde mi utanmamak ben böyle yetiştirildim abim en azından konuşur bir şey yaşamaz bende o da yok
bilmiyorum ne yapacağımı hiç yakın durmadım şimdiye kadar kaçabilirimde
Özelden yazışmak ister misin
Kaçan kovalanır yani dertten değil böyle şeyler. Konuşman lazım anlaşabilmek için insanlarla. Erkeklerle nasıl konuşuyorsan kadınlarla da aynı şekilde insan sonuçta karşındaki yani konuşabilirsin
Nasıl olacak o?
Benim 29 yıldır hiç düşünmediğim hiç yaşamadığım bir şey diğerleri nasıl yapıyorsa onların ruh hali. ben tek kendim tek başıma yaşamakdan keyif alıyorum. aynı şey değil işte pas verseler gol atamam o kadar
Güven problemin mi var acaba ya hani kalıcı olarak düşünmediğin için mi adım atamıyorsun yani olabilir bu da
Hiç alakası yok karşı cins olayı direk hiç öğretmediler bana benim kafa da öğrenmek istemedi dokanmadım konuşmadım bir şey hissetmedim aynı ortamda bulunmadım dünyanın en zengin adamı bile olsam aşamayacağım bunu belli ki
Tamam kadın olarak görmesen bile insan olarak görüp konuşup iletişim kurabilmen gerekirdi ama durum böyleyse. Arkadaşlık kurmak için bir cinsiyet kuralı yok sonuçta bunu yapabilirsin
bende kadına yer yok markette yüzlerine bile bakmam başımı eğerim hatırlamıyorum bile yüzlerini hiç bakmadım incelemedim bana ters geliyor yapan yapsın. benim için var ama kural arkadaş sadece erkekden olur ben kabul etsem dediğini karakterim kalbim kabul etmez.
Yani bak şunu anlayamıyorum, ben de kimsenin yüzüne bakmıyorum tanımam etmem incelemem. Dediğin gibi yine erkeklerle arkadaşlık da kurmayı tercih etmem. Ama tutup da erkeğe hayatımda yer yok erkek istemiyorum diyemem yani. Sen nasıl diyebiliyorsun
Çok kolay böyle demek asıl tam tersini yapmak zor. ben utandığım ve karakter olmadığı için uzağım olmasada olur. o kadar kolay ki asıl tam tersi biri olmak zor
Yani içimde hayalimde biri var ama hani geleceğimde de biri olacağını düşünüyorum senin aksine. Buna rağmen bugünümü yalnız geçirmek en zor kısmı sanırım. Neyse gizliyi açıyorum ben rahatsız olmayacaksan mesaj at bi çok oldu burası takip edilmiyor
ben geleceğimden eminim istemeyince olmaz. tamam özelden yazıyorum
Hadi inşallah yazacaksın
1xper seviyem 1 olduğu için mesaj atılmıyor sen yaz
Ben nerden bulacağım seni
istek atmıştım Fgrt12 takip isteklerine bak
He okey bakayım