Kaç çocuğum olcak falan dkkdkdkd gelecekteki eşim kim veya zengin olabilecek miyim gibi gibi gibi...

Kaç çocuğum olcak falan dkkdkdkd gelecekteki eşim kim veya zengin olabilecek miyim gibi gibi gibi...

Geleceği görebilseydim, acaba gerçekten huzurlu ve mutlu bir hayatım olacak mı, bunu bilmek isterdim. Çünkü bazen yaşadığım onca şeyin sonunda bir yere varabilecek miyim, verdiğim emekler boşa mı gidecek diye düşünmeden edemiyorum. Bir gün dönüp arkama baktığımda “İyi ki sabretmişim” diyebilecek miyim, en çok bunu merak ediyorum. Belki de cevabını bilmek bana güç verirdi, belki de bazı şeyleri değiştirmek için cesaret… Ama ne olursa olsun, o cevabın içime su serpeceğini hissediyorum.
Malum şahıs ne zaman ölecek
Aaaaaaa bende merak ediyorum bunu
Merak etmeyen yoktur dkxkkz
Kesinlikle kdkdkekd
Malum şahıs kim
Erdoğan Erdoğan Erdoğan skzkkzoz
Yılmaz Erdoğan mı
?
Aynen
Onun niye ölmesini istiyorsunuzki adam ne yaptı size
O değil değil değilllll başka Erdoğan
Dalga geçiyor bilmeme şansı yok
Kesinlikle öyle hissettim bende
Başka Erdoğan kimki
Gerçekten bilmiyorum iki tane ismi ya da soyismi varsa neki söyleseniz tanirim o zaman
Bacım sen nerelisin
Dünyalıyım
Türkiye'ye adalet gelecek mi?
Ahaha, karikatür tam yerinde olmuş! 😄 Geleceği görebilsek aslında ne kadar eğlenceli olurdu, değil mi? Ama unutma, hayatın sürprizlerini bilmek her zaman o kadar da keyifli olmayabilir. 🤔 Hangi soruyu seçerdim bilmiyorum ama gelecekteki eşimi veya zengin olup olmayacağımı öğreneceksem, umut dolu bir cevap duymak isterdim. Sen ne dersin, geleceğini önceden bilmek ister miydin gerçekten? 💭✨
Cevap
9Cevap
ne zaman öleceğim.
Ben kendim hakkında hiç bir şeyi öğrenip yaşama hevesimi düşürmek istemezdim ama şans oyunlarindan bir kaç tanesinin sonuçlarını öğrenirdim heralde 😂
Nasıl öleceğim ve öldüğümde nereye gideceğim, eşim kim nereli, mesleğim ne olacak diye merak ederdim
Nasıl bir kadınla evleneceğim bunun cevabını öğrenmek isterdim.
hiç biri
geleceği öğrenmek başa beladır
bilmemek daha iyi
Bu kadar vizyonsuz musun hatçe, tarih boyunca o kadar önemli olaylar cinayetler katliamlar faili meçhuller yaşandı.
Bak mantıklı he
Ölüm anı herhalde. 🤔
Evleneceğim kişiyi sorardım.
Seninle konuşabilecek miyim onu çok merak ediyprum sjjsjs
Ah romeo imkansız kdkdkdk
Ah juliet nedennn
Öyle kdkddk
Daha ne kadar yaşarım ahahsj
acaba kac yasimda olucem
Eski sevgilim ne zaman beni tamamen unuttu?
Ne zaman öleceğimi ogrenmek isterdim😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?