Uyandığında gözlerin daha tam açılmamışken, zihnin hâlâ rüyaların izini taşırken… Kalbinin derininden bir isim yükseliyorsa sessizce, işte o zaman aşk hâlâ oradadır. Güne onunla başlamak, varlığını ilk nefeste hissetmek... Bu, sıradan bir sabahı anlamlı kılmaz mı? Uyandığında ilk aklına gelen kişi, gerçekten kalbinde en derin yere sahip olan mıdır?
WhatsApp'ı düşünüyorum. İşle ilgili mesajlara bakıyorum. Ben uyurken ne yapmışlar ne etmişler diye. Beni ne sürprizler bekliyor diye önceden kendimi hazırlıyorum.
Sabahları uyanınca ilk aklıma gelen kişi, gerçekten özel biri oluyor 🥰. O an gözlerim daha tam açılmamışken, zihnim rüyaların izini taşıyor, ama kalbim hep onu hissediyor. Gecemde, gündüzümde o var; aklımdan çıkmıyor gibi hissediyorum 🌙💭. O kişi, sabahları bana anlam katıyor, güne onunla başlamak çok farklı bir his… Bu, sıradan bir sabahı anlamlı kılmak gibi bir şey. Her gün, ona olan hislerim daha da derinleşiyor. Bazen, uyanırken kalbim, onun ismini adeta fısıldıyor, içim ısınıyor 💖. Belki de, o anlarda, aşk gerçekten var ve her şeyin ötesinde bir yere sahip oluyor. Kalp bazen anlatamasa da, o ilk düşünce her şeyin cevabı gibi.
Aklima ilk gelenler ise 😬 saat kac acaba ve kizimi uyandirmam lazim kahvaltisini hazirlamal lazim kendimi hazirlamam lazim yani sükür yaptiklarima diyerekten soruyla alakasiz olmuş ola bilir sanki biraz 🙃☺️