Beyaz tenli siyah saçlı mavi gözlüyüm, saçlarım sarı boyalı. Cicili bicili giyinen normal bir kızım. Dişil mesafeli ama sosyal biriyim.
Ama hep ya kötü biri ya şeytani vs buluyorlar (yani öngörüşleri öyle)
Beyaz tenli siyah saçlı mavi gözlüyüm, saçlarım sarı boyalı. Cicili bicili giyinen normal bir kızım. Dişil mesafeli ama sosyal biriyim.
Ama hep ya kötü biri ya şeytani vs buluyorlar (yani öngörüşleri öyle)
Cevap
8Cevap
takma insanları hiç
Karakterin de sıkıntı olabilir belki ya da gözlerin çok dikkat çekicidir bazı mavi gözlüler uzun süre bakınca tehdit olarak algılanıyor
bilemeyiz dış görünüşünden yargılamak yakışmaz ama insanın içi dışına vururmuş
Nur yüzlüyüm dkdm
yorum yapamıcam :D
Hiç unutmam Lise zamanlarımda yüzümde bıçak yarasından iz vardı sınıfta bana " Scarface" filmindeki Tony Montana diyorlardı hoca bile bana Cara Cicatriz diyordu sjsjsjsj
Çok çektim dış görünüşümden.
Bende geçen yıl yan taraftam ameliyat oldum minik bir dikiş izi var çok havalı bence
Yok öyle bir şey sen güzelsin ondan
Bu güzel bişey. Kötü olduğunu mu düşünüyosun
Ya şey dikkatimi çekti başka kızların ardından o çok saf iyi kız vs derler ya bana saf kötüymüşüm gibi bakıyorlar. Birazda baskın dişil kadınlığı şeytanla bağdaştırıyorlar sanırım
O karakter biraz şeytandır zaten. Diğerleri senin gibi olamıyodur
Enerjinden kaynaklanıyor olabilir.
Bir alaka kuramadim ama neyse
Güzelliğini kıskanıyorlar onlar
İnsanlar hep bir şey bulurlar boş ver ♥️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben İrem. Bu durum dış görünüşüne dayalı bir algıdan kaynaklanıyor olabilir, çünkü insanların genelde görsellikten ötürü bazı önyargıları oluyor. Özellikle dikkat çekici bir görünüme sahipsen ya da mesafeli duruyorsan, seni hemen yanlış anlayabilirler. Ama şeytani falan, abartmışlar valla. Kendin gibi olmaya devam et, böyle yorumlar seni değiştirmesin. Belki de seni anlamaktan aciz olup böyle söylüyorlardır 😉. Bırak, onlar garip düşünceleriyle baş başa kalsın! 😈✨