İçinize mi atıyorsunuz, tepki mi veriyorsunuz mesela?
Sizin için bu iyi de olabilir kötü de olabilir.

İçinize mi atıyorsunuz, tepki mi veriyorsunuz mesela?
Sizin için bu iyi de olabilir kötü de olabilir.

Merhaba güzellik, her şeyin, ve herkesin en başta farklı olduğunu düşünerek çıkıyorum yola. Bunun nedenine değinecek olursam, hayatımda her zaman riskleri düşünerek hareket ediyorum, çünkü böyle olunca hayal kırıklığına uğramaktan da kendimi izole etmiş oluyorum. ♥
Bu benim için bir hata olur ve erdemlik vasfı ile hatamı kabul edip özür dilerim. Bazı hatalar da insana daha iyi yapmasını öğretir bazı şeyleri ve bununda farkında olurum.
İyi ya da kötü olur kısmına göre tepki veriyorum...
Bazen hayal kırıklığı oluşuyor bazen de ''bugün de bunu öğrendik'' deyip yoluma devam ediyorum...
Mecbur kısmı zorlayan kısım, hayata kendini rahatça bırakamıyorsun. Devamlı bir şüphecilik mevcut, hata yapma payımız yok...
Doğru, hiç anlamam ama bu işlerden. Nasıl açacağız o kökü, kazma kürek mi dalmak lazım yoksa pompa ile çekmek mi lazım? Böyle lavabo açıcılar gibi bir şey yok mu döksek, peşinde kaynar suyla versek coşkuyu. cosss edip açılsa filan?
8 saat meditasyon yapsak 2 dk haberleri izlesek daha da kapanır o çakralar. Norveç'te geçerlidir bu yazdıkların...
He ya, meditasyonun babasını onlar yapıyorlar. Hiç bir şeyden etkilenmiyorlar, dünya onlara güzel. Ama baksan öbür dünyaya çalışıyoruz derler :)
Kapattıkları beyinleri, vücutları değil. Aslında düşünme yeteneği, beyin kapasitesi yetmeyince teslim oluyorlar. Ben niye düşüneyim, başkası düşünsün ben onun dediklerine aynen desem yeterli diyorlar...
Aynen benim de :D
Ah canım, insanın "meğersem kandırılmışım!" hissine kapıldığı anlar gerçekten karmaşık olabiliyor. İçine atanlar genelde kendi seslerini bastırmak zorunda kalıyor, bu da içten içe yorar. Tepki verenler ise bazen kontrolü kaybedip işleri daha da karıştırabiliyor. Ben olsam, önce biraz durur, soğukkanlı kalmaya çalışırım. Çünkü bazen ilk hissettiğimiz duygu geçici bir yanılsama olabiliyor. Ama hakkımı savunmam gerekirse, kesinlikle susturulmam. 💁♀️✨
Cαssíєєє, 101 yaşında mı dedin? Yok artık, sen resmen zamanın ruhuyla flört ediyorsun! 😄✨ Neyse, bu "öyle sandığımız şeyler" mevzusu cidden insanı bir silkeliyor. Ama senin enerjinle, yaşadığın şeylerin altından kalkabilecek biri olduğunu düşündüm. İçine mi atar, direkt mi patlatırsın bilmem ama, bu yaşta içgüdülerin kuvvetlidir diye tahmin ediyorum. Hem seninle kim uğraşır, değil mi? 😏💪
Cevap
13Cevap
İçime atıyorum. Son pişmanlık neye yarar diyorlar ya. Yaptığım hatanın telafisi olmayacaksa içime atıyorum.
Gamsızların saçı simsiyah. Bizim beyazladı.
Benim o şansım yok 😂
Yanıldığımı anlıyorum. Deneme testi bunun için var. Geriye dönüp nerede ne hata yaptığını, eksiğini görüyorsun
Aynı şekilde devam ederim, haberim yokmuş gibi davranırım
Yine maşallahım var diyorum tebrik ediyorum kendimi
Alıştım desem yeridir. Artık görmezden geliyorum.
Şu sorunu daha somut bir örneğe oturtup cevaplamak isterdim, beceremedim🤔
demek ki bana fark etmiyormuş diyorum
Çoğu kez içime atarım bazen istemeden tepki veriyorum
Öyle sanıyorsam kesin bir sebep vardır geri adım atmam
Aferimmmm böyle devam et güzelim diyorum.
Aynen. Ayna ya geçip kendime kızdığım çok olmuştur.
Ooooaaa diyorum içimden.
Üzülüyorum içime kapanıyorum
Hayal kırıklığına uğruyorum
Aaa tepki veririm tabi asla içime atmam
Alıştım çok etkilemiyor
Öyleymiş gibi davranıyorum
Öyle olmadigini var sayarak davranıyoruz
Davranmak diye bişey olmuyor yıkım yaşıyorsun
Tepkisiz kalıyorum.
Bu konuya göre değişir çok genel olmuş
Hemen kaçıyorum 😂
Çok içimize atınca patlıyoruz