25 yaşındayım ve hala çocuk gibi davranıyorum hiç bişeyi ciddiye alamıyorum neden? Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bu his, farklı sebeplerden kaynaklanıyor olabilir. Genellikle şunlar etkili olabilir: Sorumluluktan Kaçınma – Hayatın getirdiği sorumluluklar göz korkutucu olabilir ve bilinçaltında bunlardan kaçınmak için çocukça davranışlar sergiliyor olabilirsiniz.
Rahat Bir Alanın Olması – Eğer şimdiye kadar ciddi kararlar almanızı gerektiren zorluklarla çok karşılaşmadıysanız, bu sizi gevşek ve kaygısız bir tutuma yönlendirmiş olabilir.
Kendi İçsel Direnciniz – Büyümenin, olgunlaşmanın veya değişmenin sizi sıkıcı, mutsuz biri yapacağına dair bilinçaltınızda bir inanç olabilir.
Gelişmemiş Duygusal Olgunluk – Duyguları ve durumları analiz etmek yerine, anlık eğlence ve rahatlık arayışında olmak, duygusal olgunlaşma sürecinin tamamlanmadığını gösterebilir.
Küçük Sorumluluklar Alın: Kendinize küçük hedefler koyun ve bunları yerine getirin.
Farkındalık Kazanın: Ciddiye alamadığınız konuları not edin ve neden böyle hissettiğinizi sorgulayın.
Zor Olsa da Disiplinli Olun: Kendinizi ciddiyet gerektiren durumlara maruz bırakın, zorlanmak büyümenin bir parçasıdır.
Kendi Değerlerinizi Belirleyin: Hayatta neyin önemli olduğunu keşfedin ve ona göre bir yol çizin.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiçbir şeyi ciddiye alamaman, bazen aslında hayatın getirdiği sorumluluklardan kaçma ya da onlarla başa çıkamama hissinin bir yansıması olabilir. Kendini çok fazla zorlamak yerine, bu durumu adım adım değiştirmeye çalışabilirsin. Mesela, önce gerçekten seni ilgilendiren ve heyecanlandıran şeyleri bulman faydalı olabilir. Bir işin ya da bir ilişkinin anlamlı ve değerli olduğunu hissediyorsan, ona gereken önemi vermek daha kolay olacaktır.
Bir de, bazen sorumluluklardan kaçmak yerine, küçük ama düzenli sorumluluklar almak işin içine girmeyi kolaylaştırabilir. Her gün bir şeylere zaman ayırmak, küçük hedefler koymak ve bunlara sadık kalmakla başlayabilirsin. Bu hem sana güven kazandırır, hem de zamanla ciddiyetin arttığını fark edersin.00 Yorumla
Bence herkesin olgunlaşma süreci farklı, o yüzden kendini çok sıkma. Belki de ciddi olman gereken anlarla, rahat olman gereken anları ayırt etmekte zorlanıyorsundur. Öncelikle, sorumluluklarını belirleyip küçük adımlarla disiplin geliştirebilirsin. Bir şeyleri önemsemek, gerçekten değer vermekle başlar. Kendine bir hedef koy ve onun üzerine git. Ama şunu unutma, ciddi olmak demek eğlenmemek değil, sadece dengeyi bulmak önemli.
02 Yorumla- 1 yıl
Evet bu tavsiyeyi çok dikkate alacağım
- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılNeşeni kaybetme, içindeki çocuğu öldürme her zaman yaşat. Hayat çok ciddiye alınası değil zaten. 29 yaşındayım hala kareli pijamayla köpekli pandufu üstüme çekip, kanepenin üstünde zıplıyorum ben 😂 biz çatlaklar dünyayı olduğu gibi kabul etmek zorunda değiliz tam aksine, dünya bizi olduğumuz gibi kabul etmek zorunda ✊🏻
02 Yorumla- 1 yıl
Kanepenin üstüne atlasam annem kızar yerde atlasam olur mu 🤣
- 1 yıl
O zaman annenin yattığı yerde zıpla 😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, ben İrem. 25 yaşında olmana rağmen hala çocuk gibi davranmak seni rahatsız ediyorsa, kendi içindeki "büyümeyen çocuk" ile konuşmanın vakti gelmiş olabilir! 😊 Bu durumun birçok sebebi olabilir; bazen kaçış, bazen de sorumluluklardan uzaklaşma isteği olabilir. Ama öncelikle şunu söyleyeyim: Çocuk ruhlu olmak kötü bir şey değil, hatta bu enerji çoğu zaman hayatta olmazsa olmaz.
Ancak ciddiye alamadığın şeyler hayatının önemli parçalarıysa, önceliğini ya da odak noktanı belirleme konusunda kendine küçük hedefler koyarak ilerle. Yavaş ve sakin şekilde çalışırsan kafanda her şey netleşecektir. Unutma, herkes kendi tarzında büyür. Sabırlı ol! 😉00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılbırak böyle kal ben de böyleydim şimdi her gün her şey üzerime geliyor. kendimi nasıl öldürsem diye düşünüyorum. bombok bir haldeyim. beni tanıyan biri asla bu hale geleceğimi düşünmezdi. çok takma yani kafana. aynı yaştayız ve ben 1 yıldır eski halime dönmenin imkansızlığında yaşıyorum
34 Yorumla- 1 yıl
Neden dönemiyorsun?
Cevap sahibi1 yılbir kere kaybedince bir daha eskisi gibi olmuyor
- 1 yıl
Üzüldüm senin adına, umarım ben sağlıklı bir şekilde olgunlaşirim
- 1 yıl
Belki de aramamak lazım. Eski halini aradikca uzaklaşır senden
- Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılBazı travma tepkisidir bu destek alın içinizdeki çocuğu görün ve yetiştirin kendinize ebeveyn olun tepkiseldir bu bu hemen çözülecek sorun değildir zamanla iyileştirelecek durumdur
11 Yorumla- 1 yıl
Bunu düşüneceğim
1 yılBöyle davranan insanları kendinin farkında olmaz. Çevrenden bu konuda çok mu şikayet duyuyorsun? Merak ettim
13 Yorumla- 1 yıl
Evet maalesef
- 1 yıl
boş ver kendinle barışık ol. Bu ha deyince düzeltebileceğin bir şey değil. Zaten erkekler geç olgunlaşır. Biraz yaşanmışlık, tecrübe, samimi ve gerçek duygular seni zamanla olgunlaştıracaktır 🤍
- 1 yıl
Umarım öyle olur çok sağol ❤️
1 yıl25 yaşında böyle olmanız çok normal. Bu davranışlar 30-35'e kadar bile devam edebilir Ama bir süre sonraolgunlaşmaya başlayacaksınız.)
16 Yorumla- 1 yıl
Abicim o biraz geç olmaz mı… şimdi ben böyle devam edersem kötü olmaz mı
- 1 yıl
Kızlar bile böyle artık 30 dan sonra olgunlaşıyorlar normal
- 1 yıl
Kötü ne olabilir. Bazı genclik donemi farklidır. Ben desenin gibiydim. 30 larda normalleştim birazcık :)
- 1 yıl
Sev kendini, gulumse. Herkes senin. bu halinden sikayetci drgildir. Eminim sevii. bulan da coktur. Eee, salla gerisini be :)
- 1 yıl
Seni sevimli. bulan da coktur diyecektim yanlis yazdim :)
- 1 yıl
Çokta karşı cins biraz daha ağır abi istiyor gibi daha doğrusu çevrem
valla hayatı ciddiye alırsan yaşayamazsın en iyisi bu böyle devam et
112 Yorumla- 1 yıl
Biraz ciddilik iyidir herhalde bide çocukluğum vucuduma yakişmiyor aslinda… hani dişardan bakinca eşek kadar adam dersin😅
- 1 yıl
Bilmiyorum ki ben kendim gibiyim aklıma gelirse ama söylerim ama genel olarak çok bişey takmam hani her konuda aşırı derece rahatım arasıra sevdiklerime şımarıklık falan yaparım takılmayı severim
- 1 yıl
Daha fazla empati yaparsam herhalde kalbimi çok kirilir
- 1 yıl
Bir arkadaş burcundan olabilir dedi ama başak öyle mi
- 1 yıl
Böyle iyi ya
- 1 yıl
Sorumluluğum pek yok hani nasıl sorumluluk alabilirim ki
1 yılHayat sillesini vurunca büyürsün acele etme çocuk kal.
11 Yorumla- 1 yıl
Daha ne kadar burabilir ki 😅 bence vurmasın zamanında yeteri kadar vurdu
- Kişilik & Karakter konusunda 432 cevap paylaştı.
1 yılEn iyisi ciddiye alma zaten biz alıyoz da noluyo 😂
15 Yorumla- 1 yıl
Ben almak istiyom ya herkes böyle bana yetişkin gibi geliyor çevremdekiler
- 1 yıl
Kafayı yersin
- 1 yıl
Ciddiye alirsam mi?
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Birazcik ciddiyet iyidir
Git bir ay insaatta çalış bak ben seni o zaman görürüm akskekkr
110 Yorumla- 1 yıl
İnşaatta çalışınca büyüyor mu 😄
- 1 yıl
Bende inşaatta çok çalıştım 😄 hayatı sorgulamıyorum diyen net yalan atar 😀
- 1 yıl
😄
- 1 yıl
Ben çalıştım eniştemin iskele kurma şirketi var böyle o zamanlar 18 yaşındaydım günlük 100 euroydu 6 saat çalışıyordum ve 3 gün dayandım farklı yere geçtim
- 1 yıl
Parası güzel olabilir ama iş yorucu
- 1 yıl
Hemde çok yorucuydu ayiptir soylemesi ama tam eşek işi
- 1 yıl
🤷🏻♂️hayat şartları bu Allah herkese kolaylık versin
- 1 yıl
Amin gardaşım
Gizli Üye(25-29)1 yılAha ben yaşımızda aynı ama beni eleştirmezler severler bu huyumu
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDeğişme yaa güzel böyle kafa dengi birini bulursun
- 1 yıl
Kafama göre biri yok ki 🤣
Cevap sahibi1 yılBende aynıyım banada bazı erkekler dedi az olgUnlaş diye dinleme boş ver çıkar biri
- 1 yıl
Hakkımızda hayırlı ne varsa o olsun
Cevap sahibi1 yılBende umudu kestim artık
- 1 yıl
Ettim
- Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yılBu senin savunma mekanizman olmuş.
Ülkece ztn çok çok zor bir dönemden geçiyoruz, e dertlerin bununla sınırlı değildir muhtemelen sende baş edemediğin şeylere gülmek zorundasın herkes gibi...
Kendini bunun için suçlama.
05 Yorumla- 1 yıl
Türkiyede yaşamıyorum ki abla
- 1 yıl
E tamam kaciyorsundur bir şeylerden
Onu bul - 1 yıl
Bi psikolog ile konuşmam gerekiyor herhalde
- 1 yıl
Psikolog Tülay Kök ve Beyhan budak
Youtube videolarini baştan sonra izle. - 1 yıl
Tabiki çok sağol
u 1 yılNe güzel işte, aynen devam
13 Yorumla- 1 yıl
Yaşıma göre ters değil midir ablam
- 1 yıl
Yoo değil, çocuksu tarafını kaybetme
- 1 yıl
Biri burcundan dolayi olabilir diyor ama başaklar genellikle boyle mi oluyor?
Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle bir işe girmen lazım, o da olmazsa askerlik..
15 Yorumla- 1 yıl
Şirket kurdum askerlik ise zor ya evin tek oğluyum birde Türkiye’ye gidip askerlik yapmak istesemde yaptırmazlar şu an iş ise bir şirket kurdum normalde yaşadığım ülkede bide farkli bir yerde okuyorum
Cevap sahibi1 yılYurt dışındasın birde ha. Ne güzel işte çocuk kal o zaman.
- 1 yıl
Niye ki
Cevap sahibi1 yılBaştan neden söylemedin ki. Zenginin böyle dertleri olmaz, seni böyle de kabul eder yanına gelen s. et
- 1 yıl
Zengin değilim durumum fena değil ailemden dolayı ama zengin asla değilim ama oluruz belki
Bence en iyisi bu takma fazla boş ver sen nasil mutluysan oyle ol bu hayat fazla takmak icin cok kisa
13 Yorumla- 1 yıl
Oda doğru aslında herhalde epeyde böyle devam edicek
- 1 yıl
Öyle deniyeceğim hayirlisi neyse o olsun
Bence böyle kal ben aldmmda ne oldu bir baktm aynaya bütün saçmarim beyazlamış 🤦🏻♀️
26 Yorumla- 1 yıl
Ah be gülüm bunlarda gelip geçer
- 1 yıl
Aminnn
Gizli Üye(18-24)1 yılBelliki asosyal bi tipsin, insanlarla etkilesim halinde olsan ve boyle davransan deli derler. O zaman da degismek zorunda kalirsin. 25 yasinda hala cocuk gibiysen biz nasil adam edelim ki seni.
01 Yorumla- 1 yıl
Ben adam olarak doğdum aklın kalmasın o konuda biraz çocuksu tarafımızda var ama oda sevdiklerimize
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılVallahi ben bu yaşta almıyorum senin anlaman gayet normal hayat çok da ciddi Yalnız bir şey değil zaten yanında sevdiklerin olsun yeter
01 Yorumla- 1 yıl
Yaş kaç ki
Gizli Üye(25-29)1 yıl18 yaşındayım çevrem hala olgunlaşmadın çocukça davranıyorsun diyor ama çoğu zaman hepsinden ciddi ve mantıklı kararlar verebiliyorum ama o içimde ki çocuğa zarar vermek istemiyorum istediği gibi takılsın diyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Hayat nasil ilerleyecek ki oyle
- Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılBunun mizah anlayışıyla alakası var shshshs kafam kaldırmıyor ciddiyeti, relax olacaksın. Ciddiyet falan boş iş 😂
01 Yorumla- 1 yıl
Kara mizah severimm
1 yılsen bensin bana genelikle olgun ol biraz derler ama cidd olamıyorum bi yüzden bazıları sayğısızlık sınırını ne yaziki bizden yüz bulup alıyolar
01 Yorumla- 1 yıl
Evet maalesef gerçekten ama ben çocuk gibi onları irite etmeyi seviyorum yeri gelince de lafımı esirgemiyorum
1 yılbu cok guzel birsey w, hayatta hicbiseyi ciddiye alma zaten kardesim, devamm
113 Yorumla- 1 yıl
Paso böyle devam diyon
- 1 yıl
kanka cocuk gibi olmak biraz burcundan kaynakli olabilir ama cogunlugu cocukluk travmasidir, birak cocuk gibi olsana icindeki mutlulugu oldurmeye kalkma
- 1 yıl
Burcum başak
- 1 yıl
sadece disarida mi boylesin peki evde de mi ayni yoksa
- 1 yıl
Ev arkadaşlarım var onlarlada böyleyim ama yapayalnız kalınca hmm mesela anime izlerim oyun oynarım
- 1 yıl
kendini cocuk gibi davrandigini hissettiginde napiyorsun? veya ne dusunuyorsun?
- 1 yıl
Kendi kendimle konuşuyorum hani böyle yapmalıyım gibisine cart curt ama eh işte
- 1 yıl
hmm bundan memnun degilsin o zaman
takma bu kadar yaa kendini zorlama tamammi zaten zamanla geciyor bu, kucukken bastiramadigin duygular simdi cikiyor o kadar - 1 yıl
Zamanla geçer yani
- 1 yıl
kendini kisitlamazsan zamanla geciyor simdi kisitlarsan bu ilerde yine olur, icindeki cocuga zaman taniyip onu rahat birakmalisin ama illa olmaz diyorsan psikiyatriye gorunebilirsin bi antodepresan tedavisi veya psikoterapi Sana daha iyi gelir icindeki cocugu yatistirir
- 1 yıl
Tamam kısıtlamayıp daha fazla gezeceğim belki farklı ülkeler görmek iyi gelir
- 1 yıl
evet guzel olur ama bu seni rahatlatsa da psikolojini tedavi etmez
- 1 yıl
istersen dertlesebiliriz
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ciddiye alamiyorum derken? Mesela neyi ciddiye alman gerek?
01 Yorumla- 1 yıl
Hayatı biraz daha alsam herhalde çok şey yapcamda eh işte
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBoş ver herkesi ciddiye alma
Hayat bi gün o da bugunNasıl keyif alıyorsan öyle devam
01 Yorumla- 1 yıl
Keyfime bakcam ozaman rahat rahat
Bendeciddiye alamıyorum salla bu değişmez ve değişmesi teklif dahi edilemez bir hayat tarzıdır
05 Yorumla- 1 yıl
Hep piyasacı mi olcaz
- 1 yıl
Ciddiye alamamak gezip tozmak
- 1 yıl
En iyisi brom
1 yıl40 yaşındayım ciddiye alırsam daha erken yaşlanırım
01 Yorumla- 1 yıl
Aman sen ciddiye alma böyle iyisin Dayi
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılZor olaylar yaşadıktan sonra birden olgunlaşırsınız
01 Yorumla- 1 yıl
Yaşadım bolcasını ama yine pufur pufurum
Çok normal bende öyleyim dndn acı çeke çeke ciddiye almayı öğreniyorsun
01 Yorumla- 1 yıl
Çektim zamanında ama nafile
1 yılCiddi sorumluluklar al. Hayat hep kolay geçmemeli..
01 Yorumla- 1 yıl
Almak istesemde alamıyorum hayatım hep ferah geçti
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBence çok da üzerinde durma. Zaten zamanı gelince ciddi olursun..
03 Yorumla- 1 yıl
Nasıl olucak o..
- 1 yıl
Şu an bunu düşünüyorsan zaten ciddiye alıyorsun demektir
- 1 yıl
Eh işte
1 yılYetişkin çocuklar kitabını oku. Doğan Cüceloğlu
01 Yorumla- 1 yıl
Okuyacağim saġolun
Hiçbir şeyi ciddiye almamak yaşla alakalı değildir ve bunu değiştiremezsin
01 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten mi … siçtik sivadik desene
Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Bir ortamda nasıl davranıyorsun mesela? Ne gibi konularda ciddi değilsin?
01 Yorumla- 1 yıl
Yani mesela insanlar negatif enerjisini ya da negatif olan durumlarını sürekli dile getirince ben de dalga geçebiliyorum çünkü aynı şeyler
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBen de cocukluk yasamadim küçüklükten beri cok ciddiyim tam tersis
01 Yorumla- 1 yıl
Ben çocuklukta evet bi takim skntilar yaşadim ama muthişti yine
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimde çocukluğumdan bu yana değişen tek karakterim yaşım olabilir ahsjdjf
16 Yorumla- 1 yıl
🤣 o nasıl oluyor ya
Cevap sahibi1 yılBiraz devrik bir cümle oldu
Cevap sahibi1 yılKarakterim dışında değişen tek şey yaşım demek istemiştim ahshdh
- 1 yıl
Hala emekliyormusun 😜 hahaha ama oda gǔzel kaç yaşindasin
Cevap sahibi1 yılAhahhs 20
- 1 yıl
Oo çitirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de öyleyim. İşin gücün, hedefin, hırsın, azmin falan yoksa böyle hissetmen normal
05 Yorumla- 1 yıl
Şirket var ama ailem ona bakıyor ben şu an okuluma odaklanmaya çalışıyorum tıp 3 yolu yarıladım ama azmim yok ondan olabilir herhalde
Cevap sahibi1 yılOhoo benden daha donanımlıymışsın sen, ben gibi boş beleş biri sandım seni, sorry
- 1 yıl
Emin ol sen benden daha iyisindir öyle deme
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim ama tıp öğrencisiymişsin belli ki başarılısın azimlisin hırslısın çalışkansın biraz ciddi olmaya çalışırsan valla dört dörtlük biri olursun benden söylemesi
- 1 yıl
Kazanarak girmedim ki avrupada bi ücret karşılığında okuyabilirsin
Bence en iyisi bu sonuçta dünyanın geldiği hal çok kötü hiç Bir şeyi kafaya takmiyacaksin ohh miss valla
01 Yorumla- 1 yıl
Oohh miss tabi sende haklisin soyma
1 yılAy ben de öyleydim 25 yaşında 16 yaşında gibi durduğumu söyleyenler oluyordu görünüs olarak sorumluluk olmadığında öyle oluyormuş halam bana öyle der
04 Yorumla- 1 yıl
Akrabağ akreptir salla kanka ya
- 1 yıl
Akraba akreptir derken yok iyi anlaşıyoruz yani anlamadım
- 1 yıl
Akrep burcu mu demek istedin
- 1 yıl
Salla geçsin
1 yılsorumluluk alman gerektiginu dusunuyorum bu biraz șimatiklik oluyor bende bu sekildeydim sorumluluk aldikca duzeliyo insan
01 Yorumla- 1 yıl
Sorumluluk almak isterim ama nasıl bir sorumluluk almam gerekiyor bilmiyorum
1 yılBende 24 yaşındayım ve senin gibiyim. Senin durumunu bilmiyorum fakat işe girip sorumluluk alınca durumlar düzelir benim fikrimce
01 Yorumla- 1 yıl
Emin ol ben hem okuyorum hem de kendi şirketimle ilgileniyorum ama olmuyor
1 yıl25 yasındayım 80 lik ne neler gıbı yaslı ıcım ölmeyi bekliyorum
111 Yorumla- 1 yıl
Benle sen aynıyız desene daha 26 yasında hayata çok karamsar bakıyorum
- 1 yıl
Hayatmı kalmıs bıtmıs
- 1 yıl
Hayatımızı mahvedenler utansın
- 1 yıl
Hu kadarda karamsar olmayin takilin geçinn
- 1 yıl
Gecemıyoz kolay olmuyor ne yapsak bılmıyorum
- 1 yıl
Gel sohbet edip dertlesek Gizem
- 1 yıl
Kendini kurtar gizem inanma ona
- 1 yıl
Sana ne oluyor m"k
- 1 yıl
Neyden kurtarcam kurtulcak bısey goremıyorum
- 1 yıl
Sus len pire yavrusu burak
- 1 yıl
Bit yavrusuymuşsin burak yavvvvvvrusu
Gizli Üye(30-35)1 yılKişilik oturmuşsa değişmez
15 Yorumla- 1 yıl
Ozaman baya sıkıntıdayım herhalde
Cevap sahibi1 yıl30 dan sonra körelir biraz sorumlulukların arttıkça
- 1 yıl
Universite okuyorum yolu yariladim simdik bi 3 sene daha var umarım hizli olgunlaşirim…
Cevap sahibi1 yılOlgunlaşmak için acele etme boş ver iyi değil
- 1 yıl
Kızlar bu karekteristik özelliklerimi sevmiyor ama yüz fizik olarak fena sayılmam ama işte çocuk gibiyim
Aynı ben yemin ederim napcam bende bilmiyorum askim
01 Yorumla- 1 yıl
Aşkım mı yhaa 🥰🥰
1 yılBöyle devam et reis. Biz cidiyiz ama kafamız bombok hayat yaşıyor
01 Yorumla- 1 yıl
Niye be reis
Çünkü ailen baskıcı otoriter kuralcı söz hakkı vermeliler hiç sana
01 Yorumla- 1 yıl
Cok zor ya
1 yılÇözemezsin çünkü karakterin bu ya da karakterin henüz hala oturamamış
01 Yorumla- 1 yıl
Sictik sivadik desene
1 yılDemek ki gerçekten ciddiye almak istemiyorsun. Veya durumların doğuracağı sonuçları göremiyorsun.
01 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani
1 yılYani soru saçma bence şu yaşa kadar kendini tanımayan kişi bu saatten sonra zor
01 Yorumla- 1 yıl
Diyorsun….
Sakın kimse için içindeki çocuğu öldürme
21 Yorumla- 1 yıl
tipime bakarak sert bişey bekliyorlar ama bilemedim
Gizli Üye(18-24)1 yılAyyy çok iyi bende öyleyim asla yaşıma göre davranmıyorum çok çocuk ruhluyum ve çevremdeki insanlar bunu çok tuhaf karşılıyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Çok problemli değil kanka ya
1 yılboş ver, alıp naapcan ki bu ülkede.
06 Yorumla- 1 yıl
Hangi ülkede caniim
- 1 yıl
Tayyipland
- 1 yıl
Aramizda 2k kusur km var bro
- 1 yıl
O zaman değerini bil
- 1 yıl
Sizde trnin bilin cennet gibj vatan
- 1 yıl
La yok bre
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılhayat ciddiye alınmayacak kadar boş
01 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum sana inan ki
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Umarım hep böyle kalırsın
01 Yorumla- 1 yıl
Beddua mi ettin dayı
Gizli Üye(18-24)1 yılZ kusagina biz gençlere cok laf ettin sonunda vize benzedin puahaha
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBize*
- 1 yıl
Z kuşağı kim 🤣🤣 bende sayilmiyormuyum 2000liyim
Cevap sahibi1 yılEvet ayni kisaktaniz siz ne ara 25 oldunuz ya😭😭yaslandim ben
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOlgunluga gelmisin oturuşman gerek
01 Yorumla- 1 yıl
Cok zor abi abla ya da abla abi mi bilemedim
1 yılKeşke ben de öyle olsa miss ya
01 Yorumla- 1 yıl
Benden örnek alabilirsiniz
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılen güzeli sen yaşlanmazsın bile biliyor musun
01 Yorumla- 1 yıl
Ruhum hala 16 yaşındaymışım gibi
1 yılboş ver çözme. Üzülmezsin işte😂
01 Yorumla- 1 yıl
Zaten 😆
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılZaten yaşına göre davranıyorsun
01 Yorumla- 1 yıl
Bencede
Gizli Üye(18-24)1 yılNerelisin
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@King_122 sana mi sordum
- 1 yıl
Aslen sivaslıyım ama doğma büyüme hollanda
Gizli Üye(18-24)1 yılKişiliğin oturmamış daha demek
01 Yorumla- 1 yıl
25 oldum daha ne kadar beklemem gerek
Gizli Üye(18-24)1 yılBu güzel bir şey çoğu insan da çok olgun düşünüyor
01 Yorumla- 1 yıl
Ya ben zaten çok olgun olmak istemiyorum ortası olsun
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hiçbir şeyi ciddiye alamıyorum. Yaşıma göre nasıl davranabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler