Çoğunlukla ciddiyim, bazen yakın arkadaşlarımın yanında saçmalayabbiliyorum ama çoğu zaman teyze gibi konuşuyorum ve gençliğimi yaşayamiyorum ilerde pişman olur muyum? Ve yaşıma göre davranmak için neler yapmalıyım?
18 Yaşıma yeni girdim bu arada
Çoğunlukla ciddiyim, bazen yakın arkadaşlarımın yanında saçmalayabbiliyorum ama çoğu zaman teyze gibi konuşuyorum ve gençliğimi yaşayamiyorum ilerde pişman olur muyum? Ve yaşıma göre davranmak için neler yapmalıyım?
18 Yaşıma yeni girdim bu arada
Aslında bu iyi bir şey olgun davranmak düşüncelerin ergenliğinden çıkma ciddi olabilirsin ağır başlısın bu yaşamındsn yaşadsğın hayattanda kaynaklana bilir onun için şöyle yap onların yanında çocuk ol onlarla senden büyüklerle de olgun ol ama olgun olmak her zaman iyidir
Her yaşın ayrı bir güzelliği var ve sen bunu yaşamıyorsan ileride pişman olursun biraz genç kız gibi yaşa zaten 10 sene sonra daha olgunlaşır davranışların
Cevap
8Cevap
Bazı kişiler olgun davranır olgun Yaşar ama bunun sebebi bazen kişinin kendi kişiliği karakteri de olabiliyor bazen de yetişmiş olduğu ortam aile çevre Seni bu hale getirebiliyor büyük ihtimalle Senin de ailen seni bu şekilde yetiştirmiş veya Ailende bu hale gelmiş olabilirsin yani çocukken Sen çocukluğunu yaşayamamışsan ız bebekle oynaman gereken dönemlerde oynamayıp sürekli sorumluluk verilmişse İşte o zaman yaşının çok çok üzerinde davranabiliyorsun
peki yaşıtlarım gibi nasıl olabilirim
Şimdi sen ulu orta gelip bunu sorman mantıksız Sen geçmişte ne yaşadığını anlat Biz de oradan yola çıkarak seni neler yapman gerektiğini anlatalım
babasız büyüdüm en büyük çocuk olduğum için evin erkeği gibi davranmak zorunda kaldım bunu söyleyebilrim
Işte bunlarla gel Anladın mı anlatmak istediğinde bu Sen en küçük yaştan itibaren sorumluluk alarak büyümüşsün Yani hiçbir şekilde çocukluğunu yaşamamışsın çocuk olamamışsın Sorumluluk sahibi bir insan olarak büyüdüğün için senin yaşıtlarına göre daha olgun davranman yaşıtlarına göre daha fazla olaylara mantık çerçevesinde bakman gayet normal oluyor Çünkü senin artık yerleşmiş olan Karakterin bu bunun dışına çıkman çok zor nasıl olur ancak tanımadığın çevrenden olmayan veya bir şekilde senin çevrene gelip müdahale etmeyecek birileri ile Onların da senin teşvik etmesine bağlı olarak belki çocukça şeyler yapabilirsin Ama mevcut çevrende ve ortam şartlarında bunu yapman biraz zor
evet yakın arkadaşlarımla çocukca davranabiliyrum
Ancak bu şekilde olur çünkü senin etrafındaki insanların çoğunluğu büyük bir çoğunluğu senin yaşadıklarını yaşamadı senin aldığın sorumluluklar almadı ve hiçbir şekilde Senin eriştiğin olgunla erişmedi o sebeple senin diğerleri ile kendini kıyaslayıp ve neden böyle olamıyorum demen çok normal
anladım
ama bu güzel bir şey değil, az arkadaşım oluyor herkes beni sıkıcı buluyor bende sıkıldım kendimden
Hayir ya saçmalama. Sadece seni kesfedemiyorlar
Daha iyi bence
Pişman olmazsın
sanmıyorum, şimdiden pişman bile
Ona bakarsan ben de 27 yim, ama senin yaşına göre davranıyorum
erkekler daha geç olgunlaşıyor diye biliyorum
Bunun cinsiyetle alakası yok, ben 20sene sonra da aynı kalırım
anladım
Olgunsun demek ki…
En güzeli bendensin
peki kac yas erkeklerden hoslaniyorsun
hiç düşünmedim