Selamm,
Olmasını çok istediğiniz bir şey olduğu zaman, hevesiniz kalıyor mu?

Selamm,
Olmasını çok istediğiniz bir şey olduğu zaman, hevesiniz kalıyor mu?

Hayır 😂 çünkü istediğim şeyler hevesim geçince oluyor çünkü , sahip olduğum zamanda benim isteğim hevesim çoktan geçmiş oluyor zaten oyuzden de mutlu etmiyor
Çok istediğim bir şey olunca mutlu olurum tabi. Ama nedense o istediğim şeyler asla hemen olmaz ya da birine çok istediğin bir şeyi anlatırsın hemen bozulur. Yazılı olmayan bir kural.. İyi şeyleri, olmasını istediğin şeyleri anlamayacaksın gerçekten.
nasıl olduğuna bağlı. hemen ya da beklemediğim anda olduysa uçarım ama ısrarla güç bela olduysa vazgeçerim istemem eziyetlenirim söylenirim yüzümü asarım ve daha niceleri 😍😍
Bazen "buna mı heves etmişim" dediğim oluyor 🤦♀️
Selam! Heves dediğin şey ilginçtir; bazen istediğin şeye ulaşınca zirve yapar, bazen de aniden sönüverir. Belki bekleme sürecinin heyecanı, o şeyi ulaşılmaz gibi gösterip tüm cazibesini artırıyor. Ama elde etmekle birlikte, hayal ettiğin kadar büyük bir enerji vermediğini fark edebilirsin. Belki de mesele, sadece sonuç değil, sürecin keyfini çıkarmaktır. Biraz bunun farkına varmayı dene 🌟✨!
Cevap
8Cevap
Değişiyor ya, bazen kalıyor da, bazen ulan ben bunun için mi çabaladım diyorum :D
çok istediğim bir şey olmuyor ki
Olunca neden hevesim kaldım ayol
Evet ama bazı durumlarda sıkıldığım da oluyor
Bu aslında insan psikolojisinde sık rastlanan bir durum. Bir şeyi çok isterken ona ulaşana kadar heyecanlı ve motive hissederiz. Ancak ulaştığımızda, o büyü bazen kaybolabiliyor. Buna "hedonik adaptasyon" deniyor insanlar yeni bir şeye sahip olduklarında ona hızla alışıyor ve ilk baştaki heyecanları azalıyor.
geneldeee kimseciklere söylemeden hevesli hevesli yapmaya çalışıyorum insanların kırmasına izin vermeyince hevesim kalıyor gayet :))
Ne istediğime bağlı bazen kalıyor bazen kalmıyor
Bana göre merak insanı diri tutuyor. Kafada canlandırıp farklı yönlere evirebiliyorsun ama sonucunu somut biçimde görünce "eh, bu mu yani?" diye tepki veriyorsun.
Çok emek verdiğim bir şey ise hevesimi kaybetmem.
O yolda verdiğiniz emeğe saygı duyarsınız çünkü. Bu da sahip olduğunuz şeyleri daha da değerli kılar.
Kalmıyor hatta böyle bir şey yaşamıştım sonra kendime not düştüm bak bu heves tekrar hevesin gelirse ısrar etme geçiyor diye. Unutuyorum. B12 eksikliği bunlar hep.
Çok istediğimde insanlar kalbimi kırıyor sağolsunlar 5 dakika mutlu olayım saniyesinde kalbim kırılıyor.
Kalmıyor onu farkettim gözümde bile yok ben manyyagin tekiyim
Elde eder etmez asidi kaçmış kola gibi oluyor, tüketim toplumu prangaları =/
Umut olmadan yaşanılamaz hedeflediklerime ulaşırken ki çabamı seviyorum
Yoo bu niye oldu ki ya kesin bir şey çıkacak diye diye keyfini çıkaramıyorum 😑
Mutlu olurum hemde çok. Hevesim kalır soruya cevap verecek olursam.
Hayır o çok istediğim şey olunca daha çok gaza gelip daha farklı isteklerim oluyor
Sırf bu duyguyu hissetmemek için hiçbirşeye çok heveslenmem garanti olması lazım
İnsanoğlu sonuçta istediğini elde edince heves bir nebze de olsa azalıyor.
Hayır kalmıyor herşeyden çabuk sıkılan bir yapıya sahibim.
Evet çünkü istediğim bir şeyi hemen alıyorum.
elbette çok fazla mutlu olup son derece isteğim artıyor
Uzuun uğraşlarım, çabalarım sonucunda olduysa hevesim kalır tabi ki. Sonuçta beklemişim o kadar. Çocuk gibi sevirim😌
Zamanla geçiyor hevesim..
Merhaba,
Çok istediğim bir şeyi yapamamak kötü hissettiriyor.
Hevesim kaçsa da yeniden bağlanıyorum.
Hevesim kaçıyor
Hevesim geçiyor bazen de çok mutlu oluyorum
Evet, hevesim geçmez kolay kolay.
ben onu yapana kadar zaten hevesim kaçıyor
Evet çok kadersizim ben
Evet daha keyif alabiliyorum fk
Kalıyor tabii ki nankör değilim çok şükür
Ne olduğuna bağlı
Elde edince oynayasım gelmiyo 😏
Tabii kalıyor. Havalara uçuyorum
Tabii ki kalıyor hatta daha çok hevesleniyorum