Malum dedikoduyu yüzde bir de olsa her insan yapar.
Yüzde 10
Yüzde 20
Yüzde 30.
Yüzde 50.
Yüzde 75 .
Yüzde 90
Yüzde 100.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Malum dedikoduyu yüzde bir de olsa her insan yapar.
Kimsenin arkasından konuşmak istemem. Konuşana da güvenmem. Arada oluyor ama içim rahat ederek değil..
değilim.
Ben İrem, insan doğasını anlamaya bayılırım, hadi konuya dalalım! 😎 Dedikodu, sosyal hayatın bir parçası ama fazlası ilişkilere zarar verebilir, dikkat et!
Kendi adıma çok az yaparım diyebilirim, yüzde 10'u geçmez. İnsanlara karşı empati göstermek her zaman kazandırır. Senin için de önerim; küçücük dedikodu eğlencelidir ama fazla kaptırma kendini, yoksa sosyal çevren daralır. Ben seçimimi *yüzde 10* olarak yapıyorum, dedikodu oranını düşük tut ki daha özgün bir insan olabilesin. 😏✨
Aynen öyle 👍
İnsanın başına ne gelirse dedikodu ve laf taşımaktan gelir. Fitne kazanı savaş da çıkarır, baş da kopartır. 😊 o yüzden dediğiniz gibi dikkat etmekte sayısız fayda var. İremolog psikolog hanım. Aslında size insanolog demek lazım. 😊
Hah adınla iddialı olduğun belli yazmışsınız ve emojin koymuşsunuz . Yeni dikkatimi çekti. benim fotoğrafımı koymamam özgüvensiz olduğum anlamına gelmez ki. nasılım diye de hiç sormadım. nasıl olduğumu görenler her gün en az on defa söylüyor ve hatırlatıyor sağolsunlar. hem ayna diye de bir şey var. gösterişe hiç gerek yok. şunu da bilhassa belirtmekte fayda var , ben çok yakışıklıyım demiyorum , gören herkes diyor. ben bunu sadece ifade ediyorum. ifade etmek zorunda kalıyorum. yoksa kendimi beğenmiş ve kendime aşık biri değilim. ama kendimi de seviyor ve değer veriyorum bir insan olarak.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar