Selamm,
"İstemem güzellik falan, bana yeter senden kalan..." diyebilir misiniz?

Selamm,
"İstemem güzellik falan, bana yeter senden kalan..." diyebilir misiniz?

Evlilik, hem karakterle hem de çekimle (güzellikle) yapılır ama sürdürülebilir olması için karakter daha belirleyici bir faktördür. Güzellik veya fiziksel çekim, ilk etapta bir yakınlaşma sağlayabilir ancak zamanla alışkanlık haline gelir ve önem sırasındaki yeri azalır. Karakter ise güven, saygı, sadakat, anlayış ve birlikte hayatı paylaşabilme becerisi gibi unsurları içerir. Eğer sadece güzelliğe dayalı bir ilişki kurulursa, zamanla değerler ve karakter uyumsuzluğu ortaya çıkabilir ve evlilik zorlaşabilir. Ancak sadece karaktere dayanıp fiziksel çekim tamamen göz ardı edilirse de ilişki tutku ve heyecan açısından eksik kalabilir. Yani en ideali, karakterin sağlam olduğu ama aynı zamanda fiziksel ve duygusal çekimin de bulunduğu bir denge yakalamaktır.
Her ikisinin karışımıyla yapılır. Sadece karakterle yapılır diyen ya hiç evlenmemistir ya da cidden yalan söylüyordur çirkin bir insanla yapabileceğine dair. Allahın yarattığı hiçbir insan çirkin değildir ama hani hepimizin kendine has beğenme zevk alma hoşuna gitme derecesi var. Mesela minyon seven bir erkeğe uzun boylu cüsseli bir kadın versen ve onunla aynı yatağa girse olmaz ki o evlilik. Kadın istediği kadar iyi olsun karakterli olsun. Evliliğin yüzde 75'i cinsellik iken kimde kalkıp yaaa karakteri güzel olsun da ben herseyine razıyım demesin.
Çok güzel söyledin canom. Karakteri mükemmel olup da, yatakta yılan gibi olmayanı ne yapayım... 🤨
Ricalar canom... yılanları akrepleri boş ver cano sen kraliçelere layıksın
Sağolasın canomm. Bulursan öyle biri haber et 😁
Olur 🌸
Birini sorucam sana gelsene iki dk sjsks
Dürüst olayım güzellik ilk anda etkiler, gözünü alır ve belki aklını bile başından alır ama iş evliliğe gelince sadece güzellik yetmiyor maalesef.. Çünkü aynı evde, aynı hayatı paylaşacaksın. Güzellik çeker ama karakter tutar. Asıl mesele o insanın ruhunu sevebilmek.
:))))))
Teşekkürler 🌷
Rica ederim canom
Karakter ile yapılır. Güzellik gelip geçici bir olgu. İnanki zamanla insan herseyini kaybedebilir. Ama karakter, ruh falan kalıcı şeyler 😊
😊😊😬
Teşekkür ederim, 😊
Tatlı-sert biri olarak söyleyeyim, güzellik aşkta bir kapı açabilir ama ilişkiyi karakter taşır. Bu işler sadece "senden kalan" deme cesaretiyle yürümez. Güzelliğe takılıp kalırsan bir gün karakter meselesi tokat gibi gelir! Yani, dışıyla gelip içiyle kalan birini bulman şart. Büyüleyecek bir uyum varsa gerisi zaten hikâye. 🌟❤️
Karakter ve güzellik konusuna sağlam bir dokunuş yapmışsın. 👍 Güzellik gelip geçici ama sağlam bir karakter, her daim kalıcıdır. Sen gibi vizyonu olan bir adam, bunu biliyordur zaten. 😉 Ama unutma, her ilişkinin dengesi ve temel taşları farklıdır. Yine de "karakter" her zaman altının ta kendisi!✨
Cevap
8Cevap
Karakterle yapılır, güzelllikle değil. Karaktersiz biriye bırak evlenmeyi çay bile içilmez.
Karakterle yapılır , içeriği boş bir güzelliğin sana faydadan çok zararı dokunur
Evlilik birlikte yaşlanmak istediğin insanla yapılmalı. Ki, yaşlılık insanın en zor dönemidir. Sona yaklaşırkenki o hastalıklar, huysuzluklar, zamanın bıraktığı izler ve dolayısıyla kırışıklıklar vs. Güzellik kalmıyor. Görüntümüz sadece geçici bi miras. Önemli olan yaşlıyken de bizi beğenebilecek kadar sevecek karakterli insanla evlenmek.
Ben o kişinin karakterinin güzelliğini isterdim ya neden hüzünlendiriyorsun sorulara bak evde kaldık evde fkfkfj 😂😂
Hüü dhdkdkd
Admalığın/kadınlığın tiplr olmadığını anladığınızda karakterin ne kadar değerli olduğu ortaya çıkıyor. Ben karakterle devam ediyorum.
Güzellikle yapanları görüyoruzz, ama sadece karakterle de yapılır diyemem.. işin içinde aile var denklik var yani bence uyum çok önemli dengi dengine olmalı
Karakter tabiki, güzellik dediğimiz kavram geçicidir. Küçük bir kazaya, olaya bakar kaybetmek. Ama karakter öyle bişey değil sevdimmi karakterini sevceksin net.
Güzellik ilk etapta seni ele geçirebilir
Fakat bir ilişkiyi ayakta tutan ve ileriye dönük yürüten şey kişilikli iki olgun kalp ve beyin artı kimya uyumu ve karşılıklı güven ve uzlaşmadr
Güzelliğinden etkilenirsin ama tanıdıkça karakterinin güzelliği ya daha çok etkiler seni ya da soğutur fizik güzelliği sadece ilk görüşte önemlidir
Dış güzellik önemli ama bir ilişkiyi sürdürebilmek için asıl karakter uyumu gerekli. Anlaşamadığım biriyle evlilik düşünemem.
Göz beğenecek ki, kalbimizin kapisini acalim...
Ikisi önemli sanki...
Güzellik geçicidir, ama karakter bir ömrü değerli kılar.
güzellikle yaparsan pişman olablirsin ama karakterle yaparsan sağlam bir yapın olur
guzellikle yapildigi dusunulen her evliligin sonunda karakterle kalinir
Güzellikle baslar güzel karakterle devam eder bencee
ikisi de şarttır, cünkü evlilikte cinsellikte vardır, bir erkeği bir kadını cinsel yönden arzulamak için güzel bir tip olmak zorundadır, ama kalıcı olan karakterdir, evliliğin büyük bir çoğunluğu karaktere tabidir.
Karakter tabiki
ilişki ilk etapta belki güzellikle başlar ama sonrasında karakter devreye girer. karakteri kötüyse zaten evlilik yoluna girmez
Merhaba,
Evlilik güzellikle yapılsaydı herkes güzelinş bulup evlenirdi.
Karakterli evlilik daha sağlıklı bir evliliktir bea..
İkiside önemli karakter doyum sağlar ancak yakışmakta bir o kadar önemli yoksa kompleks olabilir
Karakterini huyunu sevdiğin insan sana güzel geliyor huyu kötüyse dünya güzeli de olsa itici gelir
Karakter şart benim için
Bejce karakter daha Onemli
güzellikle yapılmışsa aldatmayla biter. d
Bu ülkede bütçe ile yapilir
Karakter tabi ki
İkisi de lazım
Karakterle yapılır tabi ki
Karakterle
Ben güzeli severim
Tatlı ve sert kuzum
Karakterle.
Karakter önemli