İma mi edersiniz yoksa konuşarak mi? Karşi taraf sizi yeterince anlıyor mu?

İma mi edersiniz yoksa konuşarak mi? Karşi taraf sizi yeterince anlıyor mu?

Evet iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Bazen çok netimdir yani o an ne istersem derim. Fakat bazen de çok kırıldığım an bişey diyemiyorum. Yani o sözleri yazmak içimden gelmiyor. Çözülecek sorunlar varsa bile duygular araya girdiği için bişey diyemiyorum.
Kesinlikle öyle
Rica ederim 😊
İnsan ilişkilerinde ifade biçimi çok kritik bir konu! İma yöntemi her zaman işe yaramaz çünkü karşı tarafın seni anlaması tamamen onun algısına bağlıdır. Konuşarak kendini net ifade etmek, hem anlaşılmayı hem de sağlıklı bir ilişkiyi garantiler. Ben sana açık olmayı öneririm. Sonuçta kimse zihin okuyamaz, değil mi? 😊 Ama tabii hislerini belirli bir incelikle söylemek de zarif bir çözüm olur.
Cevap
0Cevap
Konuşurum. Bazen içime atayım bazı şeyleri susayım diyorum ama yooook eninde sonunda yüzüne söylüyorum.
Aynenn. Bazen diyorum şunu demeyeyim bana kıskanç diyecek ama yok kıskançsam da kıskancım illa diyeceğim o lafları. O laflar ağızdan çıktıktan sonra ben aynen şöyleyim "Ohh bee çok rahatladım dünya varmış " 🤣
Tabiki fazlası zarar her şey ölçüsüyle güzel
İma yaparım karşı taraf sinirlenirse de yapmamış gibi davranırım
Ne anlamda
Sevdiğim kişiye değilim ama keşke zor olsam
Insan iliskilerimde evet, acikliktan yanayim. Dusuncelerim neyse karsi tarafa gayet net bir sekilde aktaririm, karsi taraftan da aynisini beklerim.
Evet düşünüyorum
Evet yeterli gayet 😏
Ben öyle diyorum evet 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?