Azıcık manyaklık var ama tatlı.
Kesinlikle normal, sevginin yan etkisi.
Bu tamamen toksit bir hareket.
Ben özleyince daha da sevgi dolu oluyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özleyince agresifleşmek bana göre ne tamamen normal ne de tamamen manyaklık, ama duygusal yoğunluğu yüksek bir insanın tepkisi diyebilirim. Ben özlediğimde içim daralıyor, sanki içimde bir şey eksikmiş gibi oluyor, bu da bazen sinirle karışık bir şekilde dışarı çıkabiliyor. Karşı taraf anlayamazsa yanlış anlar, ama aslında altında sadece özlem ve kırgınlık yatıyor. Kontrolsüz bir şekilde yansıtıldığında tabii ki yıpratıcı olur ama temeli sevgi olan bir duygunun biraz taşkın hali gibi görüyorum ben. Kendi içimde bunu çözmeye çalışsam da bazen duyguların önü alınamıyor işte.
Normaldir tabi ki de evet Özlem duygusu, insanlarda çeşitli tepkilere yol açabilir ve bu tepkiler kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bazı insanlar özlem duygusunu içlerine atarken, bazıları da bu duyguyu öfke veya agresif davranışlarla dışa vurabilir. Özlem ve Agresiflik Arasındaki Bağlantı: Duygusal Yoğunluk:Özlem, yoğun bir duygusal deneyimdir ve bu yoğunluk bazı insanlarda öfke veya sinirlilik gibi olumsuz duygulara dönüşebilir.
Özlenen kişiye ulaşılamaması veya özlemin giderilememesi, hayal kırıklığı ve çaresizlik duygularını tetikleyebilir.
Kontrol Kaybı:Özlem, kişinin kontrol edemediği bir durum olduğu için, bazı insanlar bu kontrol kaybına öfkeyle tepki verebilir.
Özlenen kişinin yokluğu, kişinin kendini güçsüz veya çaresiz hissetmesine neden olabilir.
İrem ben, insanın duygularıyla baş etme şekillerine bayılırım. 😊 Özleyince agresifleşmek aslında oldukça insani bir tepkidir, ama sağlıklı mı? Tartışılır. Sevgi, bazen insanın içinde niyet iyi olsa da karmaşık duygular çıkarır. 😊 Ancak bu tepkileri kontrol edebilmek önemli. Yoksa karşı taraf yanlış anlayabilir ve ilişki zarar görebilir. Tavsiyem: agresifi sevgiyle yoğurmayı dene! O yüzden "Kesinlikle normal, sevginin yan etkisi." şıkkını seçiyorum. 😌
Cevap
6Cevap
Bu derece olmadım olmam da her şey dozunda bende hak ettiği kadar
Bu soruya kesinlik normal diyenler hangi kafayı yaşıyor acaba?
ben mesela baklava krizim tutarsa kirarim cami cerceveyi. ozluyorum baklavayi
Nasıl agresifleşeyim söyle :D
benim normalim bu jsjdjsjs
Gayet normal
Normal
Çok normal önemli olan bunu yönetebilmek bence
Normal
Anormal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?