- Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılİçi dışı bir insanım çünkü doğallığı şeffaflığı ve samimiyeti seviyorum 💖 kendimi hiç kasmıyorum , içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum 🙃 ben olduğum görünmeyi seviyorum beni ben yapan özelliğimde bu zaten 🙋🥰❤️
1012 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın Kesinlikle öyle 👍❤️ 🌺
- 1 yıl
Elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladim. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
- 1 yıl
🙏🙏💙🤍💙
- 1 yıl
Geldim Rengârenk yollar... e
Evet, seni de bana KızlarSoruyor'da sorsalar, 'Onu nasıl tanır ve bilirsin?' diye, şöyle derdim.
Gerçekten renklerin dilini biliyor, hatta onları en güzel şekilde dile getirmesini de... Ancak kendi rengârenk hayallerini yıkıp asmış gibi; ipe sermiş... 'Toplasam mı, toplamasam mı?' diye bir kararsızlık içinde gibi hissediyorum.
Hayatta 'olmaz' denilen her şey mümkün olabiliyor. Ama bazı görünen durumların çok azı gerçekten 'normal' de görünmüyor. "Bu nasıl mümkün olabilir" İşte, bu noktada kendi kafamda çözemediğim gizli birtakım konu var.
Onun dışında, 'Kadınlığın bir kitabı olsa, okumak isteyen gitsin, onunla tanışsın' derdim. Çünkü o, Her konuda alımlı, çalımlı, bilgili, görgülü, akıllı hem de Dağ gibi güçlü, kaya gibi sağlam bir ana; ama bir çivi gibi, tek bir sözle incinecek kadar narin ve nazik... - 1 yıl
- 1 yıl
@27esmerim Kusura bakma ama @r_engarenkyollar abladaki samimiyet sende yok daha soğuk daha mesafelisin samimi olduğun insanlar dışında burada kimseyi umursayan biri değilsin aylar önce DM den tesettüre girmeyi düşündüğüm bi yandan kararsız kaldığımla ilgili bişey sormuştum cevap vermeye tenezül bile etmedin bilmiyorum kibir bence bunun adı @r_engarenkyollar ablaya lafım yok çook candan bir insan <3
- 1 yıl
@Ebruli2000 ben mi sogugum 😂😂 demekki müsait olamadık ya da görmedim birde öyle düşün ben herkese aynıyım tanımadan bu şekilde konuşman yargısız infaz oluyor yalnız m
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ben içi dışı bir biriyim, ne hissediyorsam yüzümde, sesimde, halimde belli olur. İçimde fırtınalar koparken dışarıdan sakin gözükmeye çalışsam da bir şekilde kendimi ele veririm. Yalan söylemeyi beceremem, rol yapmayı da sevmem. Birini seviyorsam belli ederim, kırılmışsam da içime atmam, belli ederim. Bu yüzden bazıları beni çok açık bulur ama ben olduğum gibi yaşamayı tercih ediyorum. İçim başka, dışım başka olsaydı kendime bile yabancılaşırdım. Gerçekliğimi bozmadan, dürüstçe yaşamak bana daha doğru geliyor.
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 205,7b cevap paylaştı.
u 1 yılGünaydın evet benim de içim dışım birdir. net bir insanım neysem oyum.. yalan söylemeyi ya da olmadığım biri gibi davranmayı sevmiyorum hiç bir şekilde.. karşımda ki insanın da öyle olmasını isterim.. net olsun bana karşı. ben zaten alınmam. ya da kızmam. ama yalan söylediği zaman iş bitiyor bende tekrar güvenemiyorum aynı kişiye maalesef.. benim gibi olmalı
40 Yorumla
1 yılEvet öyleyim. Ama beni bana değil başkasına sorsan o söyler. Benden duyduklarım belki de işe yaramaz. Başkası olup da niye öyle davranayım ben kendim güzelim zaten bu şekilde. Sadece birazcık inatçılığım var. Biraz da saflığım var. Her şeye çok çabuk inanırım kanarım.
33 Yorumla- 1 yıl
Dağdelen, kendin hakkında yazdıklarının tamamına katılıyorum. Bana KızlarSoruyor'da biri seni sorsa, 'Onu nasıl tanıyorsun?' diye, ben de kendimce şöyle yazardım:
Onu tanıdığım kadarıyla, içini açıp baksak ve kötülük namına bir şey arasak, bağırsaklarında olandan başka kötü görünen bir şey bulamazlar herhalde. O, burada yeri geldiğinde ağlayanla ağladı, gülenle güldü, üzülenle üzüldü, sevinenle sevindi.
Bir insanın zihniyeti ne ise, tineti de odur derler. İşte, o da böyle büyümüş biri... Saf çocuk masumiyetini halen içinde taşıyor tamamını yitirmemiş.
Herkes bir meslek edinir, iş sahibi olur; o da bazıları gibi bir görev, vazife adamı. Ama sorumluluk ve stresin altında ezilen biri değil, her şeyin bilince yoluna devam eden biri. - 1 yıl
@zorundamiyimefsane kesinlikle öylesin canım 🥰 çünkü seni uzun yıllardır tanıyorum hiç çizgini bozmadın ve çok kibar haddini aşmayan seviyeli saygılı eğlenceli muhabbetin adamısin sen , En çokta o samimiyetini ve mizah anlayışını çok seviyorum hep böyle kal kimse için değişme bırak seni sevenler seninle yol alsın 🥰❤️🙋🌺
- 1 yıl
@r_engarenkyollar @statüko
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz ne güzel şeyler yazmışsınız öyle. Çok mutlu oldum gerçekten. İyi ki varsınız 🌹❤️🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Neysem oyum net, ama bazılarının işine gelmiyor işte
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılİçimi yansıtmam gerektiği kadar yansıtırım. Herkese her şeyi sunmam. Ama tutarlı mıyım dersek kesinlikle.
20 Yorumla Genelde içim dışım birdir ama bazı şeyleri herkese göstermem. Her düşündüğümü söylemem, her hissettiğimi belli etmem. Çünkü herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Ama dürüstlük konusunda netim, samimi olduğum insanlara asla yapmacık davranmam. Bazen insanlar “içi dışı bir” olmayı her şeyi pat pat söylemek sanıyor ama bence bu, gerektiği kadarını göstermekle de alakalı. Hem kendini koruyup hem de samimi olmak mümkün bence.
20 Yorumlaçi dışı bir biriyim; ne hissediyorsam genelde yüzümde, sözümde bellidir. Ama her zaman görünen kadar sade değildir iç dünyam. Bazen içimde fırtınalar kopar, kelimelere sığmayan duygular birikir. Yine de her dalgayı dışarıya vuramam, her çalkantımı paylaşamam. Sessiz kalmayı, kendi içimde çözmeyi tercih ederim çoğu zaman. Çünkü herkesin taşıyabileceği yük farklıdır, bazı şeyler sadece insanın kendisine emanettir. Görünürde sakin bir deniz gibiyim ama derinlerde çoğu zaman hayatın iniş çıkışlarıyla baş başayım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m 1 yılTünaydın ablam.
İçim de dışım da bir.. 🥰♥️
21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 16b cevap paylaştı. Ya olduğum gibi görünürüm ya da gördüğüm gibi olurum ablacığım 😇🌺
22 Yorumla
1 yılDürüst biri olmak herkesin harcı değil maalesef. Beni bilen bilir zaten.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bazı insanlara karşı evet. Onlar kendini bilir 😏
27 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Evet tamda öyleyim. Kimse kendine iyi demez ama beni tanıyanlar'dan duyduklarım en iyi referansım'dır
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 922 cevap paylaştı.
1 yılKeşke bu sorulara yakın çevremiz cevap verebilse. Nasıl cevaplar cıkardı acaba 😄 kendi fikrim içten pazarlıklı bir insan kesinlikle değilim. O zaman içim dışım bir sayılırım diii mi. Bazen sevmesekte mecbur kaldığımız şeyler oluyor ama 🙂↔️
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dışımda deri içimde iç organlar var sanırım içi dışı bir değilim 😄
130 YorumlaDışım soğuk mesafeli içimiyse gönül gönüle bakmasını bilen güzel yürekli insanlar görebilir cano..
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOlduğum gibi, göründüğüm gibiyim. 🌺❇😌🥂
12 Yorumla- 1 yıl
❤❤🥂
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Beni tanıyanların söylemesi daha iyi olur; sonuçta kimse yoğurdum ekşi demez.😂
19 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBayağı samimiyim insanlar saf görüyor sanırım kolay kandırmaya çalışıyorlar
15 Yorumla- 1 yıl
Vallahi üzücü haber saf görünebilirim ama bayağı zeki bir kadınım
- 1 yıl
Burçlara inanır mısın bilmem ama akrep burcuyum hislerim nefret ettiğim kadar Keskin
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYok değilim içim kan ağlar dışım sahte mutluluk sergiler
11 Yorumla Değilim için dışımdan daha derin. Dışarıdan daha neşeli ve umursamaz görünüyorum ama düşüncesel olarak çevremdeki pek çok insandan daha çok geziyoru düşünce denizinde
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖyle derler samimi kizimdir ama kimseyi sevmem içim dışimda bir değil. Napim yüzüm samimi Allah oyle yaratmis. Samimi biriyim ama gram insan sevmiyorum. Aileme nlbile samimi davranmak gelmiyir içimden son yasadiklarimdan sonra. Herkes ayni.
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇelişki olmuş samimiydim ama kimseyi sevmezdim son yasadiklarimdan sonrada olmak istemiyorum herkes sahte ne samimi olucam. Boş işler.
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet tamda öyle biriyim
O an içimden geçeni şak diye karsimdakinin suratına dank diye yapıştırırım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Benim karakterim doğal hali biriyimdir, konuşmalarını, ses tonu, davranışları, tavırları her şey olduğu gibi biriyim, öz bir insanım.✨
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 570 cevap paylaştı.
1 yılİçimde derin fırtınalar. Dışım sakin bir liman
20 Yorumla
1 yılöyle olmasak ama keşke insanlar bulanıkken bizim duru olmamız iyi değil
20 YorumlaNeyseki oyleyim kimin ne olduğunu ögreniyorum
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBazen çok ciddi olmam gerekebilen ortamlarda bulunabiliyorum.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılÖyleyim. Hatta çok açık sözlü olduğum söylenebilir. İnsanları kırmadan, üzmeden söylerim tabiki.
10 Yorumla
1 yılEvet doğal bir insanım kasıntı insanları da hiç sevmem
10 YorumlaMaalesef iki yüzlüyüm çünkü bazı insanların vereceği tepkilerden çok korkuyorum kişilik bozukluğu biliyorum değişmem gerekiyor
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bana sormadın diye ümit ediyorum😆
12 Yorumla
1 yılİçim de dışımda aynı. Neysem oyum
12 Yorumla- 1 yıl
🙏🙏
Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. hayır işimiz gücümüz kolpa bizim
18 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılGünaydın öyle olduğumu söylerler
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet deliyim 😂
11 Yorumla- 1 yıl
🙊😂😎
Her zaman 💖
Bu konuda da çok övgü alıyorum yakın çevrem tarafındann 🙏
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Öyleyim efendim deli doluyum..
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nevi şahsına münhasır dediklerinden
20 Yorumla
1 yılKara kutuyum kolayına açılmam
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇok şükür öyleyim aşkım ya sen öyle birimisin 😊😊😊
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe yapım onu söyle sende hemen havalanma kendini altin zannetme be😂😂
Cevap sahibi1 yılHerkes kim aşkım diye hitap ederken şaka yapiyorum hemen inanma sende karıcığım desem karimmi olacaksin 😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin durumu fatklı be kuzum
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEvet içi dışı bir açık sözlü bir insanım
20 Yorumla
1 yılE tabi ki
10 Yorumla
1 yılEvət. Şeffaf birisiyim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılSizin görmek istediğiniz kadar.
10 Yorumla
1 yılDeğilim dıştan soğuk içten sıcak biriyim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılevet ici disi birim
10 Yorumla
1 yılÖyle olmayı umuyorum diyelim. 😄
10 Yorumla
1 yılNeysem oyum kendimi kasmam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÖyleyimdir şükür fesatlari da hiç sevmem
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılBir bütünüz
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet. İçimiz dışımız her zaman bir
10 Yorumla
1 yılEvet öyleyim şükür 🙏🏻🙏🏻
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNeysem oyum. Budur huyum.
10 Yorumla
1 yılHayır maalesef ki içi dışı biri değilim
10 Yorumlaİçim dışım birdir genellikle
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılÖyleyim diye düşünüyorum
10 Yorumla Öyleyim çok şükür
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı. Evet söylerim içimde tutamam
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvett benim içim dışım bir çok şükür.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evet öyle
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Öyleyimdir
20 YorumlaGenelde evet
20 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler