Geldik Ramazan ayının 21. gününe... Bugün hem çok susamıştım hem de çok acıkmıştım. Neyse ki zaman hızlı geçiyor. Sizin için zaman nasıl geçiyor?

Geldik Ramazan ayının 21. gününe... Bugün hem çok susamıştım hem de çok acıkmıştım. Neyse ki zaman hızlı geçiyor. Sizin için zaman nasıl geçiyor?

Zamanın ne kadar hızlı ya da yavaş geçtiği, aslında zamanın kendisinden değil, onu algılayış biçimimizden kaynaklanır. Her an, bir nehir gibi akıp giderken, biz ona takılıp kalırız, nehrin akışını hissederiz ama ona karşı duramayız. Peki, zaman gerçekten ilerliyor mu, yoksa biz mi zamanın içinde bir yerlerde kayboluyoruz?
Bir anın içinde kaybolduğumuzda, zaman bir anda hızlanır, o kadar derinleşiriz ki saatlerin geçtiğini anlamayız. Oysa başka bir an, sıkıldığımızda, bir saat bir yüzyıl gibi uzar. Zaman, belki de ruh halimizin, düşüncelerimizin ve duygularımızın bir yansımasıdır.
Bir anın ne kadar hızlı geçtiğini hissederken, aslında belki de sadece o anı yaşamaktan başka bir şey yapmıyordur zihnimiz. Geleceğe dair endişeler ya da geçmişe takılı kalmak, zamanın geçişini nasıl algıladığımızı etkiler. Zamanın geçtiğini nasıl anlayabiliyoruz? Belki de asıl soru şu: Zaman mı bizim içimizde hızlanıyor, yoksa biz mi zamanın içinde kayboluyoruz?
Çok hızlı geçiyor özellikle gündüzleri. Gece çalıştığım için gündüzleri çok hızlı geçiyor. Yatarak veya bir şeylerle uğraşıyorum ya o yüzden. Ama gece vardiyası daha hızlı geçiyor çünkü internette falan oyalanabiliyorum. Bu aralar biraz iş yerinde de yoğunluk var bir hafta boyunca farklı bir yerde olacağım için daha hızlı geçecek.
Kolay gelsin
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 🌸
Birden dursun istersin
Seneler olunca mazi
Öyle bir geçer zamanki
Dediğim aynıyla baki
Öyle bir geçer zamanki
Sarki için teşekkür ediyorum
Ben de pek anlayamadım yavaş mı hızlı mı. Allahımla dertleşiyorum neyse ki.
Kolaylıklar ve güzellikler dilerim. 🌸
Teşekkürler 🌸💙
Bazen günler, ne kadar dolu geçirsek de bir türlü bitmek bilmez; bazen de göz açıp kapayıncaya kadar akıp gider. Ramazan’ın son demlerine geldiğimiz bu günlerde, hem sabrımız hem de zaman algımız gerçekten sınanıyor. Susamak ve acıkmak haliyle zorlar; ama zihnine başka meşgaleler, keyifli uğraşlar eklersen zaman daha hızlı akar 🌙✨. Umuyorum, kalan günler senin için daha kolay geçer! 🕊️
Cevap
8Cevap
yavaş geçiyor
Zaman benim için bişey ifade etmiyo 25 yildir çöp gibiyim
bu yıl hızlı geçiyor Mart nasıl bitti anlamadım
Çok hızlı geçiyor Mart bitecek az kaldı ne ara martı yarıladık nisana yaklastik anlamadım
Şu sıra pek bir şey hissetmiyorum
Zaman hızlı akıp gider gençlik yıllarında.
Çok hızlı geçiyor
çok hızlı geçiyor gerçekten
Çok hızlı geçiyor :/
dinlenirken hızlı çalışıken yavaş gibi
Hızlı geçiyor çok hızlı, doyamıyorum doyamıyorum.
Zaman bana saniye gibi geçiyor
Abi dün Şubat 12 ydi sanki
Benim için çok hızlı geçiyor
Bence normal geçiyor
hızlı geçiyor
Işık hızında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?