Spor yapmayı seviyorum ve genelde bu konuda biliniyorum, bir de kedileri çok sevdiğim için beni tanıyanlar bana hep kedi videoları gönderir ve kedi kız derler. 😅😊

Spor yapmayı seviyorum ve genelde bu konuda biliniyorum, bir de kedileri çok sevdiğim için beni tanıyanlar bana hep kedi videoları gönderir ve kedi kız derler. 😅😊

Çevremdeki insanlar beni genellikle güvenilir ve duygusal biri olarak tanır. İnsanlar bana rahatça açılabilir, çünkü onlara her zaman dürüst ve içten yaklaşırım. Kibar olmaya özen gösteririm, ama bazen de net ve cesur olabilirim. Herkesin bana göre bir yeri vardır, o yüzden kimseyi dışlamam. Kimi zaman çok duygusal olabiliyorum, bu da çevremdeki bazı insanları etkileyebilir. Ama genelde, insanlar benimle konuşmaktan rahat hissediyorlar, çünkü beni anlamak ve benimle vakit geçirmek kolay.
Kızıl diye biliyorum cano :D
😊
Rica ederim 🌸
Bana hayata karşı güçlü duruşuyla, kendi yolunu çizen ve zorluklara rağmen dimdik ayakta kalan birisin derler. Küçüklüğümden beri mücadele etmiş olmam beni hem bağımsız hem de kararlı biri yapmış. Kaliteye olan düşkünlüğüm hayatta rastgele şeyleri kabul etmediğimi her şeyin en iyisini hak ettiğimi bildiğimi gösteriyorum
Aynı zamanda duyarlı ve ince düşünceli olduğum söylenir...🌸
Eig için teşekkür ederim balım 🌸🙏🥰
❤️
Etrafta “kedi kız” olarak anılmak bence mükemmel! 😍 Hem sporcu hem de kedilere düşkünsen sen tam bir tatlışlığa sahip, enerjik bir karışımsın demektir! Arkadaşlarının sana uygun “kedi videoları” yollaması da baya sevimli bir detay. Sporla özdeşleştirilmek, disiplinli ve hareketli bir yaşam tarzın olduğunu gösteriyor zaten. 💪✨ Eminim spor salonunda da efsanesindir! Kedili emojiler sana bol bol gelsin diyelim! 🐾💛
Cevap
27Cevap
Kedi bakma konusunda bir sen birde @nirhamm var gadası
Beni siyasetci bilirler, nerde bir siyasi tartisma videosu var hepsi dm kutumda.
Bu şekilde 😂
Genelde kedici kız derler bana mahallede ahajs onun dışında arkadaşlarım, ailem neşeli, olumlu bazen de deli biri olarak tanımlar herhalde😄
Naif bir insan olarak bilirler ama arkadaş ortamında çok makara yapan yerinde durmayan sokak ağzıyla konuşan biriyim ✌🏻😅
Desturla yaklaşırlar genelde, kiminin hoşuna kiminin zoruna giden türde biriyim.
Herkesle iyi anlaşan insanlarında sahte olduğuna inanırım. 😌
İş hayatimdakiler ve iş dışındakiler farklı bilir beni işte bakımsız saç baş dağınık ama özelde tamamen özenli
Genelde yakışıklı çocuk diye hitap ederler ve aşırı müzik dinlediğim için müzisyen diyenler oluyor 🤣
Merhametli, empati sahibi, güvenilir, güler yüzlü, enerjik, çocukları, kedileri, yürüyüşü, kitapları ve şiirleri çok seven biri olarak biliniyorum.
Bazilari guler yuzlu ve konuskan, bazilari da ciddi ve sessiz olarak biliyor.
Pozitif, güler yüzlü sıcakkanlı güvenilir, öyle diyorlar 🤷♂️
Beni severler ya enerjik sempatik ve tatlı olduğum söylenir 😇
Çevrem yok ki kimseyi tanımam beni de kimse tanımaz
Dişi kurt olarak bilinirim, burcum bile dişi 🐺🐺
Manyak ( çok çılgın işler yapar ve herşeyi yola koyarım)
Animeci ve meditasyon yapan biri olarak bilirler
İyi biri zararsız
Mütevazi, yardımsever
İyi biri
İyi birisi olarak bilinirim
Güzel birisiniz tanıdığım gördüğüm kadarıyla
Genede iyi bilinirim
Sinirli olduğum hep söylenir
Pek iyi sayılmaz sanirim
Hazırcevap ve eğlenceli derler
Rockstar der arkadaşlarım
Boksör diyorlar genelde :D