Kişilik & Karakter Arkadaşlar bir insanda dikkat ettiğiniz ilk şey nedir? Bengidiyorumkardes Takip Et Xper 2 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konuşması Bakışı Duruşu Gülüşü Gözleri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlar bir insanda dikkat ettiğiniz ilk şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. karakteri tabi ki de 0 1 Yorumla Bengidiyorumkardes 1 yıl Orasi zaten oyle onu hic yazmadim o bir numara
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. ilk önce yüz güzelliği, ardindan zekasi ve sonrasinda fiziği. 0 0 Yorumla
ferit-2025 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl duruş önemlidir size karşı saygı ve sevgısını koruyan bır tıpmıdır yoksa tam tersi bi karaktermıdır 0 0 Yorumla
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 1 yıl Bakışlar.. 0 2 Yorumla Bengidiyorumkardes 1 yıl Bakışlar Önemli Yorumla tarihizle 1 yıl Gözlerin hayat verir..Aşkın ise eceldir..Demiş şair. Yorumla
meliswoomen Takip Et Xper 2 Yaş: 36 1 yıl konusmasi onemli 0 5 Yorumla Bengidiyorumkardes 1 yıl Kesinlikle Yorumla meliswoomen 1 yıl yani bence bide yaninda olmasi esim denizci 😭 Yorumla Bengidiyorumkardes 1 yıl Yaa🥺🥺🥺 Yorumla meliswoomen 1 yıl cok ozledim cocuklar ev isi baya ugrastiriyo Yorumla meliswoomen 1 yıl zor anlatılmaz yasanır Yorumla
Randall___FLAGG Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 yıl Fiziği ( kadınlarda) 0 3 Yorumla Bengidiyorumkardes 1 yıl Erkeklerde Yorumla Randall___FLAGG 1 yıl hiçbir şey Yorumla Bengidiyorumkardes 1 yıl Güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
karakteri tabi ki de
Orasi zaten oyle onu hic yazmadim o bir numara
ilk önce yüz güzelliği, ardindan zekasi ve sonrasinda fiziği.
duruş önemlidir size karşı saygı ve sevgısını koruyan bır tıpmıdır yoksa tam tersi bi karaktermıdır
Bakışlar..
Bakışlar Önemli
Gözlerin hayat verir..
Aşkın ise eceldir..
Demiş şair.
konusmasi onemli
Kesinlikle
yani bence bide yaninda olmasi esim denizci 😭
Yaa🥺🥺🥺
cok ozledim cocuklar ev isi baya ugrastiriyo
zor anlatılmaz yasanır
Fiziği ( kadınlarda)