Selamlar, aşkolarım🌸 ve diğer cins.
Sevgilinizin sigara içmesi sizi rahatsız eder mi? Yoksa içerse içsin karışmam diyen takımdan mısınız? 🙂)

Selamlar, aşkolarım🌸 ve diğer cins.
Sevgilinizin sigara içmesi sizi rahatsız eder mi? Yoksa içerse içsin karışmam diyen takımdan mısınız? 🙂)

Sigarayı oldum olası sevmedim, sevmem. Sigara bağımlısı biriyle, üstü başı leş gibi sigara kokan biriyle aynı ortamda bulunmayı da istemem. Hatta geçen hafta internetten bir sipariş vermiştim. Gelen paketin çok igara içilen bir ortamda hazırlandığı belliydi. Naylonu açtığımda leş gibi bir sigara kokusu sardı ortalığı. O paketi hazırlayan için bayağı bir küfür ettim.
Bende sigara bağımlısı olduğum için beni rahatsız etmez hayır. aksine daha çok hoşuma gider birlikte içeriz aynı sigarayı nasıl da romantiğim len sdfsdf
Barış uçmuş jsjs
sdjdsjs :D
teşekkürler 🦋
Eder fazlasıyla nefes darlığı var bende ve sigara içilen bir ortamda durmakta zorluk çekerim. Sigara bağımlısı olan bir sevgiliye ne kadar katlanırım bilmiyorum.
Cevap
20Cevap
Ben zaten içiyorum ama dozu önemli. Ben abartmıyorum mesela. Karşı tarafın da abartmasını istemem.
Beni zaten hasta ediyor sigara kesinlikle olmamalı
Rahatsız edemez, hakkım yok. Sjsj
Etmez çünkü bende aynıyım...
Beni rahatsız eder çünkü kokusu hoş değil eğer ağız temizliğine dikkat ediyorsa o olur ❤️
Hayır etmez. Dudağında nikotin kalmış der bi nefes çekerim nedir yani ajskskdkdkdkfk
Sigara içmeyen birisi olarak, evet rahatsız eder..
Etmemesi için kişinin kendisinin de içiyor olması şart. Kokusu çekilir dert değil.
Kesinlikle öyle biri ile birlikte olamam sağlık açısından da uygun değil. Yaramıyor bana.
Sigara içen kızlardan çabuk soğuyorum çok kötü koyuyorlar.
Sigaradan da sigara kokusundan da nefret ederim
İçmesin, leş gibi kokuyor sigaralar. İçen fark etmiyor ama o kokusu kullanmayanı boğuyor.
Evet fazlasıyla rahatsız eder dumanı direk burnuma geldiği gibi tıkanıyorum, nefes alamıyorum.
Sigara bağımlısı olan biriyle evlenmem sevgilide olmam.
Sigarayi sevmiyorum rahatsiz oluyorum. Sigara icen bir kizlada cok begensemde genelde gorusmuyorum zaten. Direk soguyorum. 😊
Ben içmiyorsam ve yanıma kül tablası gibi kokarak geliyorsa rahatsız olurum
Beni eder şahsen içmeyen biriyle birlikte olmalisin sigara her açıdan kötü emin ol içenlerde mutlu değiller😉😉😊
İçebilir ama ağız temizliğine dikkat etmeli
Rahatsız olacağım tek yön onun zarar görmesi olacaktır
Ne demek rahatsız eder mi, sigara içtiğini bilip rahatsız oluyorsa uzak dursun zaten 👀😕
Etmezz ama sağlığı için üzülürüm
Hayır rahatsız etmez bende içiyorum 😂
@uykuhuzurr0o eder mi hıı eder mi? 😂
Etse ne olacak? Seni sakinleştiren tek şey o 😂 bundan ben kârlı çıkıyorum bazen.. 😂
😂😂 çok haklsın
Eder. Kül tablası gibi o ne.
Eder ben içmiyorum 😀
Siğara içmeyen den sevgili olur mu
İlk başta etmesede zamanla eder 😒
Eğer çok seviyorsam katlanırım..
Bilmem eder mi :)))
Aşırıysa evet rahatsız eder
Aşırıysa rahatsız eder biraz
Karşılıklı zehirleniriz
eder
Kokusunu kaldıramam