Aşk İlişkileri Sevgilinizin Sizin yanınızda sigara içmesi sizin ondan iğrenmeniz için sebep mi? BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor #BaLLROG34 Güncellemeler1 yıl ... Sevgilinizin Sizin yanınızda sigara içmesi sizin ondan iğrenmeniz için sebep mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Sigaradan tiksiniyorum evet ama sevgilim olduğu için ondan tiksinemem kesinlikle. Neyse ki zaten kullanmıyor 2 1 Yorumla BaLLROG34 1 yıl İşte Anlayışlı Bir Yoldaş...
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Hayır birlikte içeriz! Sigara alkolden zararlı... 1 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmem. Olursa bakacağım ona 😃 1 2 Yorumla BaLLROG34 1 yıl Sen kokusuna dayanamazsın gibi geliyor bana :D Yorumla Oropaa 1 yıl Ahaha 😃 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Sigara içen birisiyle sevgili olmam. 1 6 Yorumla BaLLROG34 1 yıl O denli bir yüksek nefret var sigaraya karşı :O Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Astımım var. Kokusuna katlanamıyorum. Boğuyor. Yorumla BaLLROG34 1 yıl Ciddi bir hastalık, Şifalar dilerim sizin adınıza :(Ebevynlerin içmiyordur umarım... Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Teşekkür ederim. Çok şükür içmiyorlar. Yorumla BaLLROG34 1 yıl Bu konuda Şanslısın Ben teşekkür ederim iyi akşamlar :) Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl İyi akşamlar 😸. Yorumla
Sinemyilmz0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Kişiye göre değişir onun da saygı duyup eğer sen rahatsız oluyorsan senden uzak da içmeli 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben rahatsız olmuyorum yanımda içebilir. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Evet sigara kokusuna tahammül edemem 1 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşimle içiyoruz 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sigaradan tiksiniyorum evet ama sevgilim olduğu için ondan tiksinemem kesinlikle. Neyse ki zaten kullanmıyor
İşte Anlayışlı Bir Yoldaş...
Merhaba,
Hayır birlikte içeriz!
Sigara alkolden zararlı...
Bilmem. Olursa bakacağım ona 😃
Sen kokusuna dayanamazsın gibi geliyor bana :D
Ahaha 😃
Sigara içen birisiyle sevgili olmam.
O denli bir yüksek nefret var sigaraya karşı :O
Astımım var. Kokusuna katlanamıyorum. Boğuyor.
Ciddi bir hastalık, Şifalar dilerim sizin adınıza :(
Ebevynlerin içmiyordur umarım...
Teşekkür ederim. Çok şükür içmiyorlar.
Bu konuda Şanslısın
Ben teşekkür ederim iyi akşamlar :)
İyi akşamlar 😸.
Kişiye göre değişir onun da saygı duyup eğer sen rahatsız oluyorsan senden uzak da içmeli
Ben rahatsız olmuyorum yanımda içebilir.
Evet sigara kokusuna tahammül edemem
Eşimle içiyoruz
Hayır sigara içenlere alışığım
Evet leş gibi kokusu siniyor sonradan
Hayır ya beraber içeriz
Tam aksine hoşuma gidiyor
Hayır değil..
İçmiyor
Hayır
Evet
boş konu